Premiere GreenBits na Androidu s podrškom za hardver i Multisig | Croatian.lamareschale.org

Premiere GreenBits na Androidu s podrškom za hardver i Multisig

Premiere GreenBits na Androidu s podrškom za hardver i Multisig

Tim više na GreenAddresshave bio zauzet radi na novom Android aplikacija pod nazivom GreenBits. Novi open source aplikacije za Android je postao dostupan na Google Playand Fdroid open source trgovine u zadnje vrijeme.

load...

GreenBits je jedinstven program koji pruža neke od najboljih sigurnosnih mjera u jednostavan za korištenje sučelje za Android uređaje. Aplikacija je kompatibilna s trenutnom generacijom Bitcoin hardverskih novčanike kao što su Trezor, HW.1, nano, BWALLET i drugih Trezor klonova zbog provedbe BitcoinJ.

Softver također radi s prototip NFC-omogućen knjiga Proton hardvera novčanik znači da korisnici mogu lako iskoristiti hardver novčanik na telefon s GreenBits softvera trčanje i pristupite lisnici.

load...

Provedba hardver novčanik gdje GreenBits zaista sjaji. Premještanje između hardvera novčanik i softver novčanik je doista jednostavna i može se obaviti u roku od nekoliko sekundi.

GreenBits je deterministički novčanik, a također neće ponovno iste Bitcoin adrese koje mogu uvelike povećati sigurnost za krajnje korisnike. Bitcoin wiki kaže da je deterministički novčanik je sustav proizlazi ključeve iz jedne početne točke poznat kao sjeme. Sjeme omogućuje korisniku da jednostavno backup i vraćanje novčanik bez potrebe bilo kakve druge informacije koje se, u nekim slučajevima, omogućilo stvaranje javnih adresa bez znanja privatnog ključa.

GreenBits Rad s Ledger Proton NFC
load...

GreenBits novčanik zahtijeva PIN kod korištenja, kodiran na 256bit AES. PIN sustava omogućava brz i jednostavan za prijavu na svom mobilnom uređaju, ali je još uvijek zaštićen od brute-force napada koji koriste ovaj sustav.

GreenBits novčanik je teška na sigurnosne značajke za korisnike. Programeri također je odlučio ne samo podržati „bita”, nego ostaviti izbor korisniku. Možete nazove svoju Bitcoin kao BTC, mBTC, uBTC i bitova. Ovo je samo još jedan korak u pravom smjeru osobnog izbora za Bitcoin korisnicima.

GreenBits ima sposobnost da ograniči podizanje novca na određeni kripto ili fiat iznosa, sposobnost da se pomete papira novčanike i četiri različite vrste 2FA, uključujući SMS, e-mail, OTP i Robo poziva.

Novi GreenBits novčanik je dizajniran da zamijeni stariju GreenAddress Android novčanik jer sadrži nekoliko sigurnosnih poboljšanja i poboljšanja u odnosu na prethodne verzije; Međutim, GreenAddress ostaje opredijeljena za čuvanje oba GreenAddress android aplikaciju i GreenBits novčanik operativni istovremeno za sada.

Povezane vijesti


Post ICO

Demandwareov tim za trgovinu u oblaku timova s BitPay-om nudi Bitcoin opciju

Post ICO

Egipatski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC zahvaljujući novoj kupoprodajnoj službi koju je pokrenula YellowPay

Post ICO

Bitcoin u Argentini: susret u Buenos Airesu pravi je uspjeh

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Bitcoin se opada kao grčki kolaps, ali sve je gotovo neizbježan

Post ICO

Može li Bitcoin preživjeti u budućnosti? Stručni dio 1

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Može li 2014 dovesti rast koji Litecoin očekuje?

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru