HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja | Croatian.lamareschale.org

HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja

HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja

Kalifornija-temeljen HashFast Technologies LLC, vodeći fabless poluvodiča tvrtka specijalizirana za visoke performanse raspršenja ASIC, objavila je da je potpisala ekskluzivni ugovor s globalni ponuđač računalne proizvode i softver Ciara Technologies. Partnerstvo ima ambiciozan cilj: proizvesti nove i moćne Bitcoin mining rigsthat će računati s HashFast u 28nm ASIC čipova.

Tijekom tog razdoblja suradnje, kanadski Ciara će se isključivo proizvoditi opremu za HashFast Technologies, navodi se u priopćenju. North American tvrtka je objavila dizajn svog prvog 28nm ASIC čip natrag u srpnju i počeo uzimati narudžbe od svojih prvih Dječji Jet rudarskih bušotina u kolovozu.

Prva serija od bebe mlaznice rasprodano odmah i uslijedio je još serijama, kao i proizvodnju Sierra, komercijalni razreda Bitcoin mining stroj koji sadrži tri HashFast u 28nm ASIC čipova. Čipovi se trenutno proizvedeni u TSMC-a GIGAFAB ljevaonici u Tajvanu, te će biti uključeni u Ciara izgrađen platformama.

„Ciara je stručnjak za projektiranje visokih performansi, sustava s uštedom energije, te je jedinstveno u mogućnosti da obrađuju HashFast je ekstremni performansi 28nm ASIC čip”, kaže Eduardo deCastro, CEO HashFast.

„Naše smo platformama biti overclockan za veću brzinu, on-die termalne kontrole kako bi se omogućilo siguran i pouzdan rad na apsolutnoj maksimalne performanse. Partnerstvo s Ciara na proizvodnju rudarskih bušotina nam ne daje samo pristup najbolje tehnologije, to također nam omogućuje da dostavi visoke kvalitete platformama brzo”, budući da se proizvodi će biti isporučen iz Kanade, dodaje on.

S druge strane, Patrick Scateni, potpredsjednik prodaje i marketinga u Ciara, kaže ovo partnerstvo „će osigurati Bitcoin mining klijentima dobili najviše napredna rudarska opremiti novac može kupiti.”HashFastove Bitcoin rudarske platforme za dobivanje napajanja od Sea SonicNakon nedavno udružili s CIARAto proizvoditi svoje nove 28nm ASIC rudarske platformama, HashFast Technologies objavila novo partnerstvo, ovaj put s tvrtkom more Sonic Electronics, koji će proizvoditi energiju suppliesfor HashFast je Bitcoin mining sustava.

Tvrtka rudarskih proizvoda, odnosno za bebe jet i Sierra rudarstva jedinice, sada će biti izgrađen korištenjem more Sonic napajanja „nadaleko poznati po svojoj vodeće učinkovitosti, kvalitete i pouzdanosti”, navodi se u prioćenju.

„Vrlo stabilan izlazni napon od mora Sonic pomagala osigurava rudare dosljedno će doći do svoje maksimalne performanse raspršenja. Vrlo visoka učinkovitost tih pomagala smanjuje električne troškove koji su uključeni u rudarstvu i smanjuje otpadne topline proizvedene”, u dokument dodaje, uvjeravajući da ispitivanja na more Sonic je napajanje pokazuju nevjerojatno stabilan izlaz i dugovječnost, čak i kada su strojevi overclockana, omogućujući rudara generirati više Bitcoin za svoj novac.

„Vjerujemo rudarstva i zbrinjavanje otpada treba doći u kompletu s najboljim napajanja na raspolaganju”, kaže izvršni direktor HashFast-a, Eduardo de Castro.

Kvaliteta i pouzdanost napajanja ima kritički utjecaj na performanse Bitcoin rudarske opreme. To je dobro poznato da je more Sonic je jasan lider u opskrbi industrije električne energije, a njihovi proizvodi su naširoko poznati po svojoj kvaliteti izrade, učinkovitosti i pouzdanosti. Njihov ugled za kvalitetu prostire se na gotovo četiri desetljeća.

Predsjednik Sea Sonic je suglasan: „Kvaliteta je nešto što je od presudne važnosti za nas na moru Sonic Mi smo bili u industriji za više od 38 godina i ponosimo kao lider u proizvodnji visoko stabilan, pouzdan i energetski učinkovit napaja.”.

Prema Vincent Chang, „to je čast podržati HashFast proizvodnju najkvalitetnije i najučinkovitije Bitcoin rudarske opreme possible.We gledati prema naprijed u budućnost u kojoj se naše tvrtke rade zajedno kako bi osigurao najbolje moguće proizvode i usluge u industriji. To je velika čast što će raditi s mora Sonic, veselimo se dugo i plodno odnosa”.


Klijenti Hashie.co gube dobit nakon nestanka Bitcoin rudarske platforme„Operacije Hashie je privremeno suspendiran” je poruka koju sada možete čitati kada posjetite web stranicu Hashie.co. Oblak-based Bitcoin mining usluge - koja služi (ili služi za posluživanje) više od 40.000 klijenata - službeno je obustavila sve operacije i nestao s korisničkim sredstva u iznosu od oko 1.481 BTC.

Neki od platforme korisnicima navodno izgubili tokene prethodno kupili putem usluge, ali i drugi klijenti su u mogućnosti da se presele svoje žetone na AMHash, zasebnu lokaciju koja je kupila rudarskih ugovore s Hashie.co.

U međuvremenu, netko transformirao Hashie.co stranice u alternativnoj stvarnosti igre (ARG) koja nudi tragove na igrače, CoinTelegraph izvješća. I, iznenađujuće, korisnici koji su izgubili svoja sredstva igraju zajedno.

Sumnja je okružena oblak-based business za dugo vremena, pogotovo jer je tvrtka nikada nije objavljen javni Bitcoin adresa koji je poslužio kao dokaz da vlasnici web-lokacije, zapravo su rudarstvo bilo BTC, jer to BitcoinTalk.org nit objašnjava.

Nekoliko sudionika u ovom online razgovoru sugeriraju da Hashie.co je zapravo Ponzi shema. U početku, platforma iskušenju potencijalne klijente s niskim cijenama i puno obećanja. Naime, obećanje besplatnih 10GH / s rudarskog stroja koji su uključeni druge „uvjete”.

Zatim, pravi problemi počeli prije nekoliko dana kada je nekoliko korisnici žalili da Hashie.co o nestalim plaćanja. 27. Prosinca, platforme stranica je zamijenjen s MP3 primjene svira pjesmu hit „Let It Go” iz filma „Frozen”.

Sada se čini da su korisnici očekuju uplate iz Hashie.co je rudara - Gen 1 ili FireHasher - definitivno su izgubili svoja sredstva.

S druge strane, AMHash jamči da će poštovati ugovore kupili za Hashie.co, ali zajednica još uvijek čeka više detalja o tom pitanju.

Povezane vijesti


Post ICO

Danska razmjena Bitcoina obećava trgovinu bez kriminala i višu razinu sigurnosti u cijelom svijetu

Post ICO

Razmjena e-pošte sugerira da bi Google u bliskoj budućnosti mogao reći da Bitcoinu

Post ICO

Donirajte Bitcoin i pomažite žrtvama nepalskog potresa

Post ICO

Expedia, Bitcoins, Povrati i Coinbase

Post ICO

Pitanje na regulatorni status baze podataka

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Post ICO

Može li Bitcoin biti nagradu za zaposlenike?

Post ICO

Zašto stručnjaci i tvrtke podupiru UK odluku da regulira Bitcoin

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike