IGot Impostori pokreću napad od krađe identiteta kako bi pristupili Google računima | Croatian.lamareschale.org

IGot Impostori pokreću napad od krađe identiteta kako bi pristupili Google računima

IGot Impostori pokreću napad od krađe identiteta kako bi pristupili Google računima

Nedavno sam dobio e-mail od Rick Day, Igot je osnivač, ili barem sam mislio da je to on.

„From” e-mail adresa je od Rick Day stvarne adresu e-pošte i poruka imao samo jednu rečenicu u njemu - to je link na video na YouTubeu.

(Zbog Rick zahtjev nakon inicijalno objavljivanje ovaj post sam blokirao bilo kakvu referencu na njegov stvarni)

Minijatura koja je izvedena iz e-mail adresu i uskladiti stvarni izgled Rick Day.

Jednom sam kliknuo na link sam prebačen na ono što je izgledalo kao log-in stranici YouTube. Naravno, to se činilo čudnim da bih treba da se prijavite kako bi se gledati video pa sam odlučio uzeti dublji uvid u to prije nego što bilo koji ide dalje.

Provjerio sam URL pri vrhu stranice i vidjela da sam zapravo sletio na domenu pod nazivom „Sumterbiz.com”, a ne na YouTubeu. To je sve učinjeno iz mog mobitel i nisam se nikakvo upozorenje o krađi identiteta iz mog preglednika.

Kada sam pogledao na „odgovoru na” adresu vidio sam da je upućena neki čudan varijacije originalnog e-pošte. Naravno sve su to jasni pokazatelji za pokušaje krađe identiteta. Ja sam se bavila sličnim pokušajima prevarante koji se pretvarao da je od Coindeskin prošlost, kao dobro.

Ako unesete web stranicu sa svoje radne površine u pregledniku Chrome da ćete odmah dobiti jasnu upozorenje o mjestu. Budući da sam kliknuo na link iz mog mobitel nisam dobio ovo upozorenje.
 

Ove vrste napada dogoditi svaki dan, a ja nemam pojma zašto prevarante bi odlučite koristiti iGot ugled kako bi ih provoditi. Moja jedina Rekao bih da su ciljanje Bitcoin web stranice koristeći poznatu figuru u zajednici kako bi se povećali stope uspjeha.

Baš neki dan smo pokriven kako zlonamjerni programi koji počinju od sličnih napada e mogu oteti vaše računalo razmjenu filesin za Bitcoin. Tako se ovaj post kao upozorenje i nadamo se može upravljati kako bi se spriječilo neke od tih napada u budućnosti.

Ostati siguran.Imgur potvrđuje da će dodati Bitcoin za Premium računeNovac Vatra je dobila izravnu potvrdu iz više dužnosnika tvrtke na imgurthat oni će zapravo biti dodajući Bitcoin kao opciju plaćanja za premium računa na imgur platformi.

Mnogi u zajednici su poziv za imgur dodati opciju plaćanja za posljednjih nekoliko mjeseci s njim dosežu gotovo grozničavu igralište s vremena na vrijeme.

Višestruki izvori u društvu u oba razvoja i poslovanja odjela su potvrdili da Coin vatre da je tvrtka u stvari stavlja na razvoj Bitcoin plaćanja na strukturu proizvoda, ali niti jedan nije bio ljut na davanje točan datum za kada je značajka će biti namotan vanjska strana. Rečeno nam je da su druge značajke proizvoda su postavljeni veći na Putokaz u ovom trenutku da su više kritičnim uključujući se je li infrastruktura za site bio u mogućnosti da i dalje raste kao imgur je vidio rast bez presedana u posljednjih godinu dana.

Očito je čuo predstavljanju će kasniti može biti razočaravajuće za neke čitatelje Ja smatram da je dobro da vidi tvrtka je nastavila da se usredotočite na infrastrukturi i članovi zajednice bi trebao biti uzbuđeni da čuju da je na službenom Putokaz u ovom trenutku.

Imgur osnovana Alan Schaaf je 2009. U Ateni, Ohio. Tvrtka podržava sama s prihoda od prodaje oglasa, Pro račune, komercijalnog hostinga i robe. Tvrtka je dobila više od 40 milijuna dolara u poduzetnički kapital financiranja do danas.

Kao i uvijek, novac od požara čini politika site nikada ne prijavi glasine (potvrđene od strane naše izvještavanje koje bi 1-800-cvijeće početi uzimati Bitcoin puna dva tjedna prije javne objave), te bi se samo prijaviti ove informacije nakon što je provjeravala da informacije došla izravno od dužnosnika tvrtke razgovor s našim osobljem.


Indija će biti pozornica Global Bitcoin konferencije 2013. U prosincuTu je novi događaj u kripto-horizontu: theGlobal Bitcoin konferencija 2013, koji će se održati 14. Prosinca, u Bangaloreu (Indija). Na skupu će sudjelovati velikih ličnosti iz Bitcoin zajednici kao što su predstavnici velikih institucija kao što su Buttercoin, BitPay, Mt. Gox ili zaklada Bitcoin.

Konferencija će se fokusirati na izazove i mogućnosti koje se mijenjaju Bitcoin svemir, posebno kada je riječ o utjecaju cryptocurrency u drugom po veličini naseljena zemlja i jedan od najvećih gospodarstava na svijetu. Organizacijski tim očekuje događaj biti igra-izmjenjivač, širenje Bitcoin znanje i razumijevanje onoga što se mijenja to može dovesti do lokalnih i globalnih gospodarstava.

Iako je ovaj izbor mjestu mogao predložiti neki drugi način, neka je podsjetiti da su indijske vlasti još uvijek pokušavaju odlučiti što učiniti s cryptocurrency. Indijska vlada i posebno Reserve Bank of India neodlučno: to je razlog zašto se zemlja čeka prije nego udaranje off bilo koji proces regulacije povezan s virtualne valute kako bi se gledati i učiti malo više. Promatrači i stručnjaci tvrde da je ovaj pristup može biti pozitivno za budućnost.

Ali zašto je Indija velika tržišta za Bitcoin? Osim činjenice da je Indijska rupija ne živi svoje najbolje dane, doznake su od vitalnog značaja za gospodarstvo zemlje kao gotovo tri posto bruto domaćeg proizvoda dolazi od njega. I svi Bitcoiner zna nekoliko prednosti cryptocurrency kada je riječ o tržištu doznaka.

Organizatori uvjeriti da će se uskoro pokreće web stranicu za podršku događaj i omogućiti ljudima da se registrirate. Za sada, možete provjeriti najnovija ažuriranja ovdje.

Preko forexminute.com

Povezane vijesti


Post ICO

Demandwareov tim za trgovinu u oblaku timova s BitPay-om nudi Bitcoin opciju

Post ICO

BitPay dodaje 150 valuta i novih jezika na svoj Bitcoin naplata

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

FBI pokušava uhvatiti 600.000 Bitcoins iz Svilene ceste

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Coinbase pomaže Bitcoiners kupiti usluge na Fiverr s cryptocurrency

Post ICO

BitPay Rad s zemaljskim sustavima plaćanja

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Gems Crowd-sale počinje 30. studenog

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija