Ulagači će trgovati kriptoznom vrijednošću preko Noble Markets koristeći Nasdaq tehnologiju | Croatian.lamareschale.org

Ulagači će trgovati kriptoznom vrijednošću preko Noble Markets koristeći Nasdaq tehnologiju

Ulagači će trgovati kriptoznom vrijednošću preko Noble Markets koristeći Nasdaq tehnologiju

Nasdaq OMX Grouphas udružio sa sjedištem u New Yorku cryptocurrency startup Plemeniti Marketsin kako bi se omogućilo institucionalni investitori za trgovinu digitalna valuta imovine.

Američka multinacionalna financijskih usluga korporacija koja posjeduje i upravlja Nasdaq burze, kao i osam europskih burzi, će pružiti osnovnu trgovačku tehnologiju za plemenite tržišta, nova tvrtka stvorena kako bi se omogućilo financijske tvrtke i institucionalnih investitora (kao hedge fondova) u trgovini BTC i ostala imovina cryptocurrency vezane.

The pokretanju će se koristiti Nasdaq X-potok trgovinski sustav, high-tech sustav za odgovarajući naloge tržišnih sudionika koji se trenutno koristi više od 30 razmjene i trgovine širom svijeta, Wall Street Journal izvještava. Osim toga, Nasdaq će također pružiti marketinšku podršku.

CEO i osnivač plemenite Markets vjeruje NASDAQ angažman će pomoći u izgradnji povjerenja u svijetu cryptocurrencies. „Mogu reći„to su sofisticirane organizacije; oni su učinili svoje due diligence, i ako je dovoljno dobar za njih, to je dovoljno dobar za nas „, rekao je John Betts.

Poduzetnik opisao proizvod kao most između tradicionalnog financijskog sustava i svih mogućnosti koje se mogu razviti oko Bitcoin i drugih digitalnih kovanica. Novi projekt miješa „najbolje od oba svijeta”, rekao je Coindesk.

„Mi ne pokušavamo boriti se za krišku kolača, mi smo izgradnju mjesto gdje je veliki grad koji postoji na tržištu kapitala i korporacija koji koriste te proizvode kao dio svoje poslovne potrebe, gdje možemo pružiti tu likvidnost na drugim burzama. Cilj je stvoriti veći pitu „.

Na stale druge strane, Nasdaq se veseli radu s cryptocurrency platforme. Lars Ottersgård, Nasdaq izvršni potpredsjednik za tržišne tehnologije, projekt opisao kao „oštricom, novi težnje za dugoročno u rješavanju potreba valute prostora digitalni”.

Prema John Betts, projekt je stvoren zbog „puno potražnje” za digitalnu trgovinu valute od financijskih institucija. „Mnogi od njih [investitori] jednostavno nije mogao poslovati s postojećim burzama. No, mi smo tim investicijskih branitelja. Mi svoj jezik”, direktor platforme dodan.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Europska unija kaže da je Bitcoin oslobođen PDV-a

Post ICO

Bitcoin u Buenos Airesu - Argentinski kripto revolucija

Post ICO

20 nezgrapnih Bitcoin rudnika

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Coinbase olakšava provjerenim korisnicima instant prijenos Bitcoina

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja

Post ICO

Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica

Post ICO

Tržište burzovnih operatera na tamnom webu nestane s 12 milijuna dolara u Bitcoinu