ItBit otima licencu za banke, postaje prva regulirana Bitcoinova razmjena u SAD-u | Croatian.lamareschale.org

ItBit otima licencu za banke, postaje prva regulirana Bitcoinova razmjena u SAD-u

ItBit otima licencu za banke, postaje prva regulirana Bitcoinova razmjena u SAD-u

Nakon njegovog širenja u SAD-u, globalne Bitcoin razmjena itBithas samo postaje zemlja prva u potpunosti regulirano cryptocurrency tvrtke.

Njujorški Odjel financijskih usluga odobrio razmjenu LLC ovaj tjedan, licencu koja omogućuje tvrtki da legalno trgovati u svih 50 država. „Poštivanje je važan stup (naše) misije. ItBit uistinu može postati okosnica cijelog Bitcoin ekosustava”, rekao je izvršni direktor i suosnivač itBit je Charles Cascarilla.

Odjela nadzornik Ben Lawsky tweeted sliku dozvole, izjavljujući da „veliki dan” za poslovne i Bitcoin ekosustav.

Tvrtka je naporno rade kako bi dobili doo od srpnja 2014. Godine kada je osnovan nove urede u New Yorku. „Proveli smo mnogo vremena i resursa da se na ovom mjestu”, dodao je Cascarilla. Osim djeluju u SAD-u, razmjena također ima urede u Singapuru, Aziji.

Regulatorna sukladnost je mjerodavan pri uspostavi bilo koju vrstu financijskih usluga tvrtke. To nije toliko vjerovanje ili strategija kao što je činjenica; Postoji opsežna, dobro uspostavljene smjernice iz više ustanova na svim razinama vlasti o tome kako raditi unutar sustava, te teške posljedice za one koji se ne pridržavaju.

Dok su neki vidjeli Bitcoin kao primamljiv za njegov potencijal za rad izvan ovog sustava, mi to vidimo drugačije. Vjerujemo Bitcoin i blockchain tehnologija ima ogroman potencijal unutar sustava - pomoći kako bi se učinkovitije, ponuditi nova rješenja i da nas uvede u budućnosti. S ovim većim vida na umu, shvatili smo da se regulatorni usklađen nije dovoljno. Ne samo žele ostati unutar linije - želimo postaviti potpuno novi standard.

Nakon što je vijest objavljena, ($ XBT) vrijednost itBit porasla gotovo 5% u idućih 24 sata BTC trgovanja od preko $ 243 u petak (9.).

Osim što je dobila novu licencu, itBit također announceda injekciju kapitala od 25 milijuna $, rezultat novog financiranja krugu. Tvrtka je kasnije imenovan je tri nova člana odbora. Tri proeminent stručnjaci su Sheila Bair C (bivši predsjednica Savezne osiguranje depozita Corp), Bill Bradley (bivši New Jersey senator) i Robert H. Herz (Stanley direktor Morgan).

Tvrtka je sada veseli raste u SAD-u, izgradnju povjerenja oko poslovanja i cryptocurrency.

„Naši klijenti mogu budite uvjereni znajući da su njihovi depoziti su sigurni, bez obzira na jedan zahtjev. Nadalje, naši američki kupci će imati dodatnu sigurnost da njihovi dolara će se držati u FDIC-osiguranike, on-shore bankovnih računa”, rekao je predsjednik Uprave itBit,

Bach je u ožujku 2015., razmjena bila je jedna od tri biddersthat osvojio treću federalnu aukciju Bitcoins oduzetih Ross Ulbricht, stoji iza ilegalne online tržištu svile, u 2013.

Povezane vijesti


Post ICO

GAW je podnio tužbu za gotovo 350.000 dolara u Saveznom sudu

Post ICO

Dragons Tale: igrajte igru sa svojim Bitcoins

Post ICO

Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Digitalna inovacija u Aziji: Bitcoinova rastuća budućnost

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Post ICO

FBI-jev novčanik pokvario se dok vlasti odlučuju što će raditi s Bitcoinima zaplijenjenom sa Silk Road

Post ICO

Predstavljamo mišljenja