Jon Matonis podnio ostavku - sjedenje odbora za izbore siječanj 2015 | Croatian.lamareschale.org

Jon Matonis podnio ostavku - sjedenje odbora za izbore siječanj 2015

Jon Matonis podnio ostavku - sjedenje odbora za izbore siječanj 2015

Nakon više od dvije godine s Bitcoin Foundationas dijela vodstva osnivačkoj a zatim kao izvršni direktor Jon Matonis odlučio povući i podnio je ostavku kao izvršni direktor Bitcoin Zaklade, učinkovit 31. Listopada 2014, a kao član uprave učinkovitom prosinca 31, 2014. Njegov odbor sjedalo sada će biti uključene u izborima u siječnju 2015. Godine, zajedno s ploči sjedišta sada zauzimaju Peter Vessenes i Gavin Andresen.

„Vodeći Bitcoin Foundation je jednom u vijek priliku. Spajanje različite interese Bitcoin zajednice je intelektualno i profesionalno poticanje i sada je vrijeme da prođe palicu za dugogodišnji kolega Patrick Murck. Radujem se napredovanje Bitcoin i doprinos zajednici kroz privatni sektor „, rekao je Jon Matonis, izvršni direktor Bitcoin Zaklade.

Murck dodaje: „Dvije godine je životni vijek u Bitcoin i mi smo došli dug put od mjesta gdje smo počeli. Pa ipak, postoji još toliko ispred nas. Zahvaljujem Jona za svoju službu i sam čast primiti ovu obvezu. Ja obvezati na nastavak utirući put za našu zajednicu investitora, poduzetnika, i tehnologa kako bi se povećala Bitcoin je potencijal za sve ljude.”

Osnovana je u srpnju 2012. Godine, Matonis je član osnivanje odbora i imenovan je izvršni direktor u srpnju 2013. Godine, kao Bitcoin provalio u mainstream svijesti, što je rezultiralo povećanjem investicija i službene upite politike i regulatornih agencija.

„Jon zgazi do plate i proaktivno druge Bitcoin svijest izvan Bitcoin zajednice, sudjelovanje profesionalci u bankarstvu, financijama, ekonomiji i regulatornih poslova u vrijeme kada je svijet izgledao u Zakladu za organizirani glas”, rekao je Peter Vessenes, predsjednik od Uprave za Bitcoin Zaklade. „On je također globalizira napore Zaklade, izgradnju mosta na kojem možemo graditi suradnički svjetska konsenzus za Bitcoin budućnosti.”

Prije imenovanja izvršnog direktora, Matonis bio predsjednik Uprave Hushmail, glavni FX Web za VISA i direktor financijskih usluga u VeriSign. On je također suradnik na Forbes i CoinDesk, vodeći online Bitcoin publikacije i urednik monetarne budućnosti.Novinar živi cijeli tjedan samo s BitcoinsomKašmir Hill, novinar Forbes nedavno je dobio novu misiju od svog šefa: dnevni boravak na Bitcoin za cijeli tjedan. Bez novca i bez kartice, samo digitalna valuta. Za sedam dana, morala je živjeti s „lupanje srca”, dok je gledala „dramatičnog uspone i padove u digitalnu valutu vrijedi”.

U tjedan dana prije toga, ona je kupio pet Bitcoins kroz Coinbase, ali je naišao na puno poteškoća i primijetio vrijednost kovanog novca ide gore. Prijenos je pet dana, ali kada su Bitcoins stigla njezina prva briga bila da se mjesta gdje je mogla eatin San Francisco (SAD) i platiti s digitalnim valuti. Budući da su samo dva mjesta u gradu i nema kabine ili javna transporti prihvaćeni Bitcoins morala je pronaći rješenje.

Ona izgladnjelo malo tijekom prvog dana, sve dok nije pronašao Foodler, usluga dostave hrane udružio s desecima restorana u San Franciscu. Tijekom ovog tjedna, ovaj problem se ponavlja mnogo puta, kao i poteškoće u kupnji kavu i uzimajući prijevoz.

Jedna od stvari Kašmir Hill učinio tijekom ovog tjedna bio je posjet uredima Coinbase, u San Franciscu. Tvrtka ima 115.000 korisnika do sada i drži 90 posto kupca račune u „hladno spremište”. Drugim riječima, „offline na bljesak Pogoni s papira natrag prozore da drže u sef sigurnosti u banci”. A sada Coinbase je dobivanje novih važnih partnera, kao što su WordPress i OkCupid, problem smo iz ovdje.

Tjedan prolazi, nije lako, prema novinaru, s njom moraju hodati svugdje. Na kraju iskušenje, ona još uvijek mora ići na Bitcoin stranci 100 $, u baru, gdje su članovi slavi valute porast vrijednosti. Na kraju, kad ona dobiva na počinak, sve što ima za reći je da „žive na Bitcoin je iscrpljujuće”.

Preko forbes.com


Novi JP Morganov projekt odnosi se na anonimni online sustav plaćanjaSustav za plaćanje koristi „virtualni novac”. To je srž tema novog patenta nedavno podnio United States banke JP Morgan Chase. Što je to učiniti s Bitcoin? Pa, to sigurno čini nam se razmišljati o svijetu najpoznatije cryptocurrency, pa čak i financijske institucije u usporedbi svoju budućnost uslugu virtualne medalje.

Prema JP Morgan, citirao BBC, značajke ovog elektroničkog sustava će omogućiti korisnicima da uplate „potpuno anonimno”, baš kao i Bitcoin. Osim toga, korisnici neće morati platiti za „ožičenja naknade” prilikom transakcija.

Iako je banka smatra da tradicionalne kreditne kartice i dalje će vladati financijsku scenu za „najmanje narednih pet godina”, tvrdeći da je „zamah i dalje graditi u korist kreditne kartice”, ustanova očito vjeruje da postoji nešto izvan plastike. Izjava je dio patenta applicationsubmitted od strane banke, koja počinje objašnjenjem novi sustav:

Izvedbe izuma uključuju metodu i sustav za provođenje financijskih transakcija putem plaćanja mreže. Postupak može uključiti povezivanje na adresu za plaćanje za račun s imenom vlasnika računa, račun borave u financijskoj instituciji, te pripadajuća adresa za plaćanje računa konfiguriran kako bi se omogućilo povlačenje od strane vlasnika računa i samo kako bi se omogućilo više depozita se napravio u različitim vremenima.

Metoda nadalje uključuje slobodno objavljivati ​​adrese za plaćanje i što je na raspolaganju korisnicima internetskog portala ili tražilice. Metoda nadalje uključuje primanje podataka putem mreže koja ukazuje na depozit koji se vrši na račun, dodjeljivanje depozit na račun pomoću adrese za plaćanje, te obavještava platitelja zadatka. Barem jedan direktorij se koristi za povezivanje nositelja računa s adresom plaćanja.

Novi projekt banke mogle biti potaknut zaključcima rasprave držite u studenom Senatom odbora u Washingtonu. Tijekom sastanaka, Bitcoin je smatra „legitimnim financijskih usluga”, iako je regulacija i pravilno set smjernica su još uvijek u raspravu, ne samo u SAD-u, ali iu drugim zemljama.

Povezane vijesti


Post ICO

FBI-jev novčanik pokvario se dok vlasti odlučuju što će raditi s Bitcoinima zaplijenjenom sa Silk Road

Post ICO

Gentoo Blacklisting Counterparty, Satoshi Dice i drugi

Post ICO

Utemeljitelj Bitcoin štednje i povjerenja koji je DU naplaćivao za pokretanje sustava Bitcoin Ponzi

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Cryptsy laži o slijedom svih državnih zakona

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta

Post ICO

Držite se vašem Bitcoinu! Kaspersky pokreće besplatni alat za dešifriranje koji otključava otkupninu

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Nova kriptoturencija Scotcoin planira postati mainstream u Škotskoj

Post ICO

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Bitcoini su se koristili na Silk Roadu kako bi kupili lijekove za pomoć samoubojstvima