LedgerX primjenjuje se za status budućnosti s CFTC-om | Croatian.lamareschale.org

LedgerX primjenjuje se za status budućnosti s CFTC-om

LedgerX primjenjuje se za status budućnosti s CFTC-om

LedgerXis tvrtka koja aktivno radi na dovođenju potpuno licencirana Bitcoin futures razmjene na internetu. Tvrtka je započela Paul Chou, Juthica Chou, Zach Dexter i Ethan Rigela.

Paul Chou

Pavao Chou je trgovac iskusni vrijednosnih papira, softver inženjer i financijski poduzetnik. U Goldman Sachs, on je odgovoran za razvoj, trgovinu i rizik upravljanja visoke frekvencije kapital trading strategije za američke i japanske tržištima.

Juthica Chou

Juthica proveo 7 godina kao trgovac derivatima pri Goldman Sachs gdje se specijalizirala u algoritamskog trgovanja. Karijeru je započela u mogućnosti visoke frekvencije tržišta odluka gdje joj je opseg proizvoda kreće se od glavnice i indeks opcije Vix, riznica, valuta i roba.

Zach Dexter

Zach je iskusan softver inženjer, tehnolog i tehnologija menadžer. Kao konzultant, Zach izgrađen puni tech stog za niz SaaS proizvoda.

Ethan Rigel

Kao CFO i suosnivač LedgerX Ethan nadgleda strukture kapitala, računovodstvenih i novčane tokove poslovanja i radi za optimizaciju financije tvrtke staviti ga na najboljem mjestu za uspjeh.

LedgerX je podnijela zahtjev za registraciju s američkom Robnih futures trading komisija u izvršenju zamjena objekta i derivativa klirinških organizacija. LedgerX namjerava najprije popis Bitcoin ugovore opcija.

Tvrtka se za upis s CFTC krajem rujna osnivač Paul Chou rekao Yuliya Chernova Wall Street Journal.

Tvrtka čiji su prethodni investitori su uključeni Google Ventures, Ben Davenport, Kamal Ravikant, Eric Kagan, Brock Pierce, Tom Robinson, Ryan J Orr, Owen Gunden, Jameel Halfan i svjetlosti Venture Partners podigao je ukupno 4,5 milijuna dolara dolara na dan između sjemena ulaganja i najnovije serije-okrugli čelu s brzine svjetlosti Venture Partners. Google Ventures je prethodno bio uključen u sjemenu okrugli početkom godine.

Sve tog novca se stavi teško djelo dovođenja u talentu i sredstava potrebnih za ulaganje za primanje očajnički potreban regulatorno odobrenje prije nego što možete početi mogućnosti trgovanja.

Da bi osigurali da regulatorno odobrenje tvrtka je donio dr Jim Newsome. Dr Newsome je od osnivača tvrtke Delta Strategy Group. Dok je služio kao izvršne vlasti Mississippi-based trgovina skupine, dr Newsome je bio nominiran od strane predsjednika Clintona i potvrđuje Senat biti povjerenik CFTC 1998. Kada je predsjednik Bush izabran je 2000. Godine, Newsome je bio nominiran i potvrđen kao predsjednik od CFTC.

Bez odobrenja CFTC sve to će biti za ništa kao tvrtka nije u mogućnosti ponuditi ročno tržište u SAD-u bez prava regulatornog odobrenja, ali s bivšim predsednika CFTC i sredstva prikupljena zajedno s ogromnom veze od investitori stvari su dobre za pothvat.

NYSE Slika ljubaznošću urbanih

Povezane vijesti


Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Post ICO

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Post ICO

Ulagači će trgovati kriptoznom vrijednošću preko Noble Markets koristeći Nasdaq tehnologiju

Post ICO

FBI pokušava uhvatiti 600.000 Bitcoins iz Svilene ceste

Post ICO

BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja

Post ICO

BTC China uvodi prvi Bitcoin ATM u Šangaju

Post ICO

Danske Bitcoin korisnicima omogućuje kupnju Bitcoinovog telefona odmah

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije