LOT Poljski airlines počeli su prihvatiti Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

LOT Poljski airlines počeli su prihvatiti Bitcoin

LOT Poljski airlines počeli su prihvatiti Bitcoin

LOT Polish Airlines nedavno je objavila da su njihovi kupci sada mogu kupiti zrakoplovne karte s Bitcoin korištenja web stranice tvrtke ili mobilnu aplikaciju.

Tvrtka je nedavno shvatio potencijal digitalne valute i htjeli biti u mogućnosti dostaviti na sve veći popis klijenata, kaže u priopćenju. LOT sada omogućava klijentima da kupe ulaznice pomoću BTC i osigurava transakcije su zgodan i potpuno siguran.

Međutim, točka biti navedeno je da je zračni prijevoznik nije izravno prihvaća Bitcoin, ali umjesto toga je stvaranje korištenje pružatelja usluga platnog prometa da se pretvori u BTC za fiat valutu na naplata fazi.

Zrakoplovna tvrtka radi s Poljski pružatelj usluga platnog prometa Polski standardu Płatności, koja će biti odgovorna za rješavanje transakcije. Čim klijent plaća za ulaznice koriste cryptocurrency, a Bitcoins se pretvaraju u skladu s tržišta kupnje. Dakle, ako je klijent u Poljskoj, Fiat valuta izbora bit će Poljska zlota Poljska. BTC će se pretvoriti u eura u Njemačkoj i američkog dolara u SAD-u.

[Tweet_box dizajn = „default”] LOT sada omogućava klijentima da kupe ulaznice pomoću BTC i osigurava transakcije su zgodan i potpuno siguran. [/ Tweet_box]

Direktor prodaje i distribucije Jiri Marek je rekao:

„To je samo pitanje vremena kada će isplata sa online valuta postati popularan kao pomoću kreditne kartice danas. Primijetili smo taj potencijal, što je razlog zašto smo jedna od prvih zrakoplovnih tvrtki u svijetu kako bi svojim putnicima mogućnost plaćanja s Bitcoins što već danas.”

Marek je također rekao da je tvrtka želi biti u mogućnosti da služi svaki klijent i to je razlog zašto oni će za inovacije, u nadi da bi njihov klijent putovanje više udoban i ugodan, ne samo u letu, ali također u fazi kupnje ulaznica.

Klijenti će moći vidjeti opciju Bitcoin nakon što su odabrali datum i vrijeme leta. BTC će tada biti pretvoren u posljednjoj fazi plaćanja poljskog plaćanja procesor. Nakon odobrenja, klijent će biti preusmjeren na njihov novčanik, gdje će se transakcija finaliziran.

Novi način plaćanja može se koristiti za plaćanje za ulaznice za 60 širom svijeta odredišta. Uz Bitcoin, zrakoplovna tvrtka također prihvaća PayPal, American Express, MasterCard, Visa i bankovni transfer. Vijest je siguran kako bi poboljšao prodaju za poljske zrakoplovne tvrtke, jer LOT proda jedan u svakih tri ulaznice putem svoje web stranice.

Ranije u veljači 2015., Universal Putovanje zrakoplovom plan (UATP) udružio s akademska mreža s prospajanjem poruka, osnaživanje 260 airlines prihvatiti Bitcoin kao plaćanje. Međutim, nitko od njih nije donio odluku da se izravno koristiti Bitcoin do sada. Nadam se da će se promijeniti, jer se sve više i više zrakoplovnih počinju shvaćati Bitcoin potencijal.

LOT je jedan od prvih zrakoplovnih prihvaćaju Bitcoin uz airBaltic i litvanskog Air, oba od kojih je odlučio da prihvate digitalni valutu natrag u 2014. U lipnju ove godine, meksički TAR Airlines odlučila usvojiti Bitcoin kao način plaćanja, što je prvi zračni prijevoznik u Latinskoj Americi prihvatiti Bitcoin.

Povezane vijesti


Post ICO

Razmjena e-pošte sugerira da bi Google u bliskoj budućnosti mogao reći da Bitcoinu

Post ICO

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

Post ICO

Glavni njemački trgovac na malo Parfuemerie.de prodaje parfeme i kozmetičke proizvode za BTC

Post ICO

Trgovac naočala Obalni i novinski časopis Chicago Sun-Times prihvatili Bitcoin 2014. godine

Post ICO

HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja

Post ICO

Coinbase otvara prvi regulirani Bitcoin razmjenu u Sjedinjenim Državama

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitcoinov wallet uslugu Inputs.io je hakirao lopov koji je ukrao 4100 BTC

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

BitOasis pokreće prvu Bitkoinovu platformu za kupnju Bliskog Istoka

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

Brawker se zatvori