Upoznajte Bitbetex, novu Bitcoinovu web stranicu klađenja | Croatian.lamareschale.org

Upoznajte Bitbetex, novu Bitcoinovu web stranicu klađenja

Upoznajte Bitbetex, novu Bitcoinovu web stranicu klađenja

Mi smo samo svjedoci prodaju SatoshiDicefor gotovo 12 milijuna dolara, nešto poput 126,315 Bitcoins, ali svijet cryptocurrency već gleda kao nova Bitcoin-based klađenje platforma diže. Bitbetex je naziv nove web stranice koji omogućava svatko tko posjeduje Bitcoin kladiti na bilo što s kim else.This znači da odaberete vrijednost i temu svoj ulog, kao i vaš „protivnik”.

Platforma je gotovo izvodi svoj beta verziju, ali to je već moguće razumjeti kako kladionica sustav će raditi na skoroj budućnosti. „Beta pristup dat će prvih 500 registriranih tako da se prijavite ako želite vrhunac izvan ove odredišne ​​stranice. Još bolje, za vrijeme beta što smo davanje daleko nagrade! Ništa ludo, ali samo malo zahvaljujući testera i da bi stvari malo više zanimljiv”, objašnjava web stranicu.

Bitbetex omogućava svojim korisnicima da se kladiti o gotovo bilo koji problem - kao što su nogometne utakmice ili na kraju televizijskoj seriji, na primjer - i odabrati izglede za okladu. Ljudi se kladiti da će se nešto ili ne će se dogoditi, kao i odluke da se do ponudu i staviti svoj novac na postojeće okladu.

Međutim, postoje neke granice: „nećemo dopustiti oklade na osobe umiru, ili na nešto što ima implikacije za nečije zdravlje ili dobrobit”, kaže Tony Hatchett, koji je kodiran na web stranice u PHP-u.

Prema riječima predstavnika Bitbetex-a, mogućnost da se isključivo koriste Bitcoin je najbolji način za smanjenje troškova stavljanja oklade. „Općenito, naknada za oko 3 posto bi trebao biti plaćeni za facilitatora plaćanja, ali Bitcoin nam omogućuje da uklonite tu pretek u potpunosti. Drugo, Bitcoin je globalno dostupna, što nam omogućuje da odgovara ulog od nekoga u Velikoj Britaniji kako bi oklade stavio netko u SAD-u, na primjer. Nema kompliciranih pretvorbi valuta su potrebne”, objašnjava on.

Da bi poslovni trčanje, Bitbetex će naplatiti standardne pet posto provizije na dobitke od oklade. No, tu će biti korist za najvjernijim članovima kao što su popusti i neke oklade bez provizije.

Za sada, platforma predstavlja svoj beta verziju s virtualnim novčićima. To znači da ne postoji pravi Bitcoin isplata na okladu. Nakon tog eksperimentalnog razdoblja, Tony Hatchett se nada da će ići uživo uskoro: „datum za beta nije službeno postavljen, ali smo vrlo blizu donošenja odluke o tome”.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Može li 2014 dovesti rast koji Litecoin očekuje?

Post ICO

Bitcoin Startup ima za cilj pomoći muslimanima da preuzmu zajmove

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Bitcoin tehnologija otkriva tajne Wall Streeta

Post ICO

Lokalni političar prvi je u Irskoj koji prihvaća donacije Bitcoina

Post ICO

Bitfinex Rad s AlphaPointom

Post ICO

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

CoinTerra Defaults

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Može li Bitcoin biti nagradu za zaposlenike?

Post ICO

Elliptic tvrdi da softver ima mogućnost pratiti određene wallcoinove