Upoznajte Blockr.io, ljudski istraživač s algoritmom altcoin | Croatian.lamareschale.org

Upoznajte Blockr.io, ljudski istraživač s algoritmom altcoin

Upoznajte Blockr.io, ljudski istraživač s algoritmom altcoin

Blockr.io je naziv nove web stranice potpuno posvećen parsiranje i prikazuje Bitcoin transakcija blocksin više „ljudski i intuitivno” način.

Web stranica, koja je nedavno pokrenuta nakon šest mjeseci pirjanje u privatnoj beta fazi, ima pristup API i predstavlja sve važne statistike, oznake i grafikone koji se odnose na gotovo bilo koji digitalni valuti koji se izvodi na „bitcoind” tanjura.

Prema tim koji je razvio Blockr.io, svrha projekta „je donijeti digitalne novca bliže javnosti”.

„Digitalni kovanice ponekad se smatra previše magično i želimo to promijeniti Želimo pokazati ljudima da je ovo magija je jednostavno normalna adresa transactionsand ljudi -.. To se događa u‘normalnim’banaka Svatko može otvoriti blockr.io-a stranice i pregledavanje kroz sve transakcije ikad napravili”, programeri rekao Bitcoin Examiner.

Korisnici mogu koristiti oznake koje su sve spremljene lokalno na računalu korisnika, jamčiti brži pristup njihovim adresama. Na web stranici također omogućuje označiti sve zanimljive transakcije i blokova, kao i dijeliti ih na Twitter ili Facebook.

Block.io čak navodi zanimljiv facts- računima kod većine novca ili najviše naknade, na primjer - Što se tiče svaki novčić je blockchain kroz trivijalnost sekcija i grafikonima. Međutim, „ako korisnici misle bilo što drugo bi bilo zanimljivo vidjeti, oni mogu poslati Blockr.io e-mail i to će pokušati proširiti svoj dio”.

„Ima puno otkriti u svijetu digitalnih kovanica. Budući da je sve što se događa vidljiv svim korisnicima, možete pregledavati adrese, vidi tko je dobio koje novčiće i koji ima najviše novca ili bilo što drugo što želite znati možete naći sve unutar kovanog novca podataka”, dodao kreatori.

Tim koji stoji iza projekta počela razvijati Blockr.io zbog nedostatka stabilnih API-a koji bi mogao podržati poslovne aplikacije. „Mi se polako počeli i stvorio vlastiti osobni blok inspektor stranice. To je bilo prije godinu dana. Nakon devet mjeseci, znali smo da smo imali veliki proizvod i htjela to podijeliti s javnosti. To je kad se rodio Blockr.io”.

Osim toga, programeri su istraživanje „pet ili šest drugih novca” dodati Blockr.ioblock Explorer.

„Neki od njih će biti teže dodati, neki su već u testnoj fazi. Ali mi se ne zaustavlja samo s dodavanjem novca što je drugoj skupini radi na korisničke prijave i sve Goodies da Blockr mogu dati do prijavljenog korisnika. Imamo zillion ideje vani”, ideje koje će postati samo vrijedi ako se zajednica daje malo natrag i pomaže kod nekih donacija.

Slike iz Blockr.io

Povezane vijesti


Post ICO

Coin-Swap ide izvan mreže zbog tehničkih problema

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute

Post ICO

Kanadska tvrtka Hemp & Co prihvaća Bitcoin na svojoj internetskoj stranici i fizičkim prodavaonicama

Post ICO

Blockchain.info gubi bitcoine pohranjene u nekoliko stotina adresa tijekom ažuriranja softvera

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

Korisnicima Wallet korisničkog sandučića Blockchain.info ukradeno - usluga je zakrpao bug i osigurava da će vratiti sve korisnike

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

Je li središnja banka Kolumbije razmišljala o protjerivanju Bitcoina?