Upoznajte Coingen, alat koji vam donosi Satoshi Nakamoto | Croatian.lamareschale.org

Upoznajte Coingen, alat koji vam donosi Satoshi Nakamoto

Upoznajte Coingen, alat koji vam donosi Satoshi Nakamoto

Stvaranje cryptocurrency postalo tako lako da sada imamo novca, kao što su Dogecoin, digitalna valuta temelji na shiba inu meme, a uskoro će imati Coinye Zapad, rođena zahvaljujući nadahnuću koje je pjevač Kanye West.

Zapravo, kada se upoznate ova dva primjera, ili neke druge 140 digitalnih valuta trenutno aktivan, što počnete da mislim da svatko može biti Satoshi Nakamoto. Pa, na neki način.

Istina je da je brzo širenje alatom kao što Coingen, online platforma koja omogućuje svima da naprave vlastitu cryptocurrency u nekoliko jednostavnih koraka, promijenio svijet digitalne ekonomije.

Prema Matt Corallo, čovjek koji stoji iza Coingen citirao DigitalTrends.com, usluga je dobio jako puno kreativnih kupaca budući da je pokrenut prošlog tjedna. Corallo tvrdi da je „ljepota” platforme leži u njegovoj moći da demokratizacije proces stvaranja novih altcoins: „smanjuje barijeru za ulazak iz nekog tehničkog znanja da samo marketing stručnost”.

Do sada su svi altcoins su funkcija marketinga, nije zanimljiva tehnička dostignuća. Coingen samo čini da je tržište više dostupni osobama s marketing stručnost umjesto onih sa samo dovoljno tehničkih vještina za trčanje sed.

Stranica samo vas traži da daju ime za svoj altcoin, kao i kratica i vrstu kriptografije protokol koji želite koristiti - da li je SHA256 ili Scrypt, na primjer -, zajedno s nekim drugim tehničkim detaljima.

A što će se dogoditi sljedeće? Jednostavno svjež, ovdje je svoj novac spreman do uspjeha za samo 0,01 BTC.

No, ako želite potrošiti više i stvarno svodnik svoj digitalni novac, postoje i druge opcije plaćanja: za 0,10 BTC možete ukloniti Coingen oznaku od svog novčića i 0.05 BTC je moguće uključiti izvor za svoj novi i sjajnu cryptocurrency.Upoznajte iBTCard: novu Bitcoin debitnu karticu koja obećava prednosti za trgovceKao Bitcoin raste, gledamo dok nove tehnologije cryptocurrency vezane nastaju svaki dan. Ovaj put, Bitcoin debitna kartica iBTCard - koja se zalaže za međunarodnu Bitcoin Transfer Card - je vijest dana. Tradecoinz doo je tvrtka koja stoji iza projekta, a planira se osigurati i alternativni način plaćanja za VISA i MasterCard.

Osim toga pomaže korisnicima, kartica će biti trgovački prijateljski, opskrbu značajke kao što su plaćanja pretplata koja će pomoći i poduzetnik i potrošača, u skladu s Cameron povodcu.

Predsjednik Uprave Tradecoinz kaže da iBTCard će također biti u mogućnosti da se integriraju s postojećim prodajnom mjestu sustava, poznat kao POS. I to nije sve: kartica će ponuditi niže naknade za trgovce, između 0,5 i 1,25 posto.

Kako bi izbjegli bilo kakve buduće komplikacije, Halter uvjerava da će iBTCard biti registriran kao novac poslovne usluge na FinCenand će biti integrirane politike za sprječavanje krađe i pranja novca, kao što je numerička jednokratne lozinke ugrađen na samoj kartici.

„Iako postoje mnoge prednosti, to ne mijenja na poteškoće u razvoju takvog sustava. Moramo uvjeriti obje trgovce i potrošače da koriste našu karticu. Osim toga, mi ćemo morati uvjeriti POS proizvođača integrirati naše usluge. Međutim, ako zajednica želi Bitcoin biti cijenjen valuta, potrebno je povećati potrošnju i prihvaćanje. Integriranje s već postojećim tehnologijama ljudi razumiju je odličan način za to”, kaže predsjednik Uprave Tradecoinz.

Ako ste znatiželjni i želite isprobati uslugu, znak se razdoblje počinje ovog četvrtka (1). Prošlost ovom trenutku, iBTCard će početi svoj prikupljanja sredstava kampanju za povećanje razvoj usluga.

Preko coindesk.com


Upoznajte Pay with Bit, novu najtoplijeg app za razmjenu BitcoinsTo nije iznenađujuće kada vam kažemo da su aplikacije počinju da se pojavljuju oko Bitcoins. Jedan od njih je nedavno predstavljen na poremetiti NY hackathon. To se zove platiti s komadićima i omogućuje Bitcoins' transferences putem mobilnog phonesbetween dvije strane.

Aplikacija je izrađen od strane imena kao što su Cody Byrnes, Prateek Gupta, Jon Bardin, Ben Daniel, Brett Mascavage i Brad Smith.

Sve dobro poznata lica u tech svijetu. Byrnes je razvijen na COG1 Interactive, Smith je direktor inženjeringa u RadiumOne i ostatak dečki su umovi iza FreshTag.me.

Prema Brad Smith, platiti s komadićima je samo njihov pokušaj da Bitcoin dostupna svima. Sve što moramo učiniti je unijeti podatke o Bitcoin računa na novoj platformi i ti si dobar to ići: čak možete slati novac putem SMS poruka na bilo koju drugu osobu koja je također registriran na Pay s komadićima.

Uz ovu aplikaciju, korisnici također mogu napraviti međunarodnu maksimalnu transferenceswith sigurnost u samo nekoliko minuta, bez da plati bilo koju banku ili kreditnu karticu troškove od banke ili kreditne kartice, samo malu naknadu. U bliskoj budućnosti, Brad Smith želi dodati NFC mogućnosti s aplikacijom.

Preko techcrunch.com

Povezane vijesti


Post ICO

Coin Fire +: GAW Rudari ulove SEC, FTC, IRS, DHS pozornost

Post ICO

Bitcoineri razbijaju svoje iPhone nakon što Apple kaže ne Blockchainovoj aplikaciji

Post ICO

Poslovna grupa gura Bitcoin naprijed ulaganjem u sljedeću generaciju ASIC čipova i novog superračunala

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda

Post ICO

Zlonamjerni softver povezan s sukobom Rusija i Ukrajine oslobađa Bitcoinove novčanike

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

Coinbase pomaže Bitcoiners kupiti usluge na Fiverr s cryptocurrency

Post ICO

King of Bitcoin je novi uspjeh u svijetu erotskih romana

Post ICO

Goldman Sachs kaže da Millenials neće koristiti bitcoin. Jesu li u pravu?

Post ICO

Coin-Swap ide izvan mreže zbog tehničkih problema

Post ICO

ItBit CEO izjavio: će zadovoljiti NYDFS BitLicense zahtjeve