Microsoft pozdravlja Bitcoin: korisnici Xbox i Windows sada mogu kupiti digitalni sadržaj s BTC-om | Croatian.lamareschale.org

Microsoft pozdravlja Bitcoin: korisnici Xbox i Windows sada mogu kupiti digitalni sadržaj s BTC-om

Microsoft pozdravlja Bitcoin: korisnici Xbox i Windows sada mogu kupiti digitalni sadržaj s BTC-om

Microsoftsuddenly ušao u grupu Bitcoin-friendly tvrtke čak i bez objavljivanja odluke. Tvrtka sada dopušta SAD-based Xbox i Windows korisnici na vrh svoje račune pomoću Bitcoin.

Nova opcija plaćanja samo je javno kada korisnik zamijetio Bitcoin značajku i objavio dobru vijest o Reddit. Opcija je kasnije potvrđeno online stranicu za pomoć pod naslovom „Kako mogu koristiti Bitcoin sa svojim Microsoft računom?”, Koji je dostupan na Microsoftovim commerce site.

„Sada možete koristiti Bitcoin dodati novac na svoj Microsoft account.Once dodate novac na svoj Microsoft račun, možete ga koristiti kao način plaćanja za kupnju aplikacije, igre i druge digitalne sadržaje iz Windows, Windows Phone, Xbox igre, Xbox Music, ili Xbox Video dućana”, navodi se u web-stranicu.

Međutim, korisnici moraju biti svjesni da oni mogu koristiti samo Bitcoin dodati novac na njihove Microsoft račune, a zatim kupnju digitalnih proizvoda na Microsoft online trgovinama. Prema poduzeće, potrošači „ne može koristiti Bitcoin na kupnju Microsoftovih proizvoda i usluga izravno u ovom trenutku”.

Također, bilo koji iznos od digitalne valute dodan u Microsoft računa ne može biti vraćen „pa svakako provjerite transakciju prije nego što platite sa svojim digitalni novčanik”.

Odluka prihvatiti BTC slijedi prethodnu provedbu Bitcoin konverter za Bing, Microsoft tražilice, a čini američka tvrtka jedan od najvećih cryptocurrency-friendly tvrtke u svijetu, prema mjestu Digital Trends.

Vijest je očito izazvao excitment u Bitcoin zajednici. Digitalni novčić pod-Reddit je potopljena s postovima i komentarima Microsoft odluke. Jedan je Redditor s korisničkim imenom „Hiver” kupio igru ​​i iskoristi tvrtke novi način plaćanja i opisao proces.

Tako sam sinoć koristi provedbu Microsoft. Kupio sam igru ​​koja iznosila je 64,37 $.

Ne postoji mogućnost da se plati s bitcoin na moj Xbox u ovom trenutku. Stvarno bih volio imati QR kod (i opciju na e-mail adresu) pojaviti na televizoru. Možda u budućnosti.

Pa sam otišao na web stranicu. Mogu kupiti samo u unaprijed određenim količinama. 75 $ je bio najbliži. Sam mogao učiniti na $ 15 i $ 50 transakcije, što nije super povoljno. Čak i ako sam s tom opcijom, Microsoft će imati $ 0,67 od mina koje će morati primijeniti na buduće kupnje, ako se dobro sjećam. To je otprilike naknadu od 1% ili kredita 1%, ako ćemo biti velikodušni.

Igra i usluga su u redu od tamo. Iako je hladno da Microsoft je došao na brodu, oni imaju dug put prije nego što počnete raditi ispravno.

Ipak, Oxford ekonomski sociolog Dr.Vili Lehdonvirta, rekao lokaciji techradar da najava je utjecaj na valutu i njegova cijena ne bi trebala biti precijenjena.

Lehdonvirta rekao da je „Microsoft je najnoviji u nizu progresivno većim tvrtkama za početak bavljenje Bitcoin. No, kao i mnogi od ranije prihvaćaju, moje razumijevanje je da Microsoft nije zapravo prima sama Bitcoins, jer koristi partnera koji pretvara Bitcoin uplate kupaca u dolarima. To znači da sama Microsoft neće biti gomilaju, a time i trošenje Bitcoins, što donekle ograničava značaj ove objave. Microsoft ne ulazi u Bitcoin ekonomija kao takva”.

Slučajno ili ne, cijena Bitcoin blago je porastao u posljednjih nekoliko sati. Nakon uspravljen za četiri uzastopna dana između 7. I 11. Prosinca, vrijednost pokazao neke znakove oporavka tijekom ovog petka (12).

Istaknuti izvor slike: Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

Prvi francuski Bitcoin hackathon se događa ovaj vikend u La Maison du Bitcoin

Post ICO

Tehnologija Blockchain - kako izgleda budućnost?

Post ICO

Jeremias Kangas: decentralizirane razmjene mogu bitcoin širiti mnogo brže

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

Gems Crowd-sale počinje 30. studenog

Post ICO

Coinbase odbija obraditi Bitcoinove isplate ambulanta u marihuani u Washingtonu

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

Brawker se zatvori