Usluga mobilnog plaćanja CEO CEO Lemon Network želi uključiti Bitcoin na platformu | Croatian.lamareschale.org

Usluga mobilnog plaćanja CEO CEO Lemon Network želi uključiti Bitcoin na platformu

Usluga mobilnog plaćanja CEO CEO Lemon Network želi uključiti Bitcoin na platformu

Mobilna upravljanje usluga platnog prometa Limun mreža postaje uspješan, to nije vijest. Ali istina je da je ova platforma može rasti još više i postati velika pomoć u svijetu Bitcoin.

Ova mreža upravlja sve svoje vjerodajnice plaćanja od samo jednog mjesta, bez povezivanja korisnicima da samo jedan procesor plaćanja i dopuštaju slobodu izbora. Njegov pametni novčanik omogućuje digitalnu kopiju kartice, tako da ćete uvijek imati backup vaših podataka, omogućujući vam da sigurno pristupiti kartice bilo gdje da ste.

Međutim, limun mreža nudi mnogo više usluga. „Ono što je počelo kao jednostavna kopija fizičkog novčanik razvio u platformu koja daje korisnicima mogućnost pristupa računu bilance realnom vremenu i prijevara upozorenja, podijeliti informacije o transakcijama preko platforme, pa čak i naplata aplikacije s jednim dodirom”, objašnjava web platforme.

Usluga - dostupna za Android, iOS i Windows telefonu- je već okupio preko tri milijuna korisnika, od njegova pokretanja, uglavnom zato što nije spriječilo razvija. U međuvremenu, tim dodaje značajke kao što su skeniranje primitka ili filtera kategorizirati potrošnju svakog pojedinog korisnika.

Ali sada direktor tvrtke Wences Casares želi ići dalje, okretanjem aplikaciju u prednji kraj mreže plaćanja koji može raditi s više platnih procesora. A najbolji dio za cryptocurrency zajednici? Predstavnik želi pretvoriti Bitcoin u sklopu nje.

Eliminirajući potrebu za ručno unijeti podatke, limun mreža olakšava korisnicima, ali i želi uključiti trgovci. Kroz platforme, tvrtke mogu izravno povezati s klijentima, dopuštajući svima da dio Lemon mreže i koristiti tu aplikaciju. Prema Wences Casares „trgovac koji sudjeluje u mreži, preko SDK, ima pristup jednostavan odlazak pad u koji pojednostavljuje potrošača mobilni kupnju iskustvo i olakšava plaćanje jedan-tap”.

Iako Bitcoin nije jedna od opcija uključenih u uslugu upravo sada, tvrtke CEO kaže da želi da ga podržavaju uskoro. „Baš kao što postoji samo jedna milijarda fiksne telefonske linije u svijetu, uglavnom u razvijenom svijetu, i svijet u nastajanju leapfrogged tu tehnologiju i otišao ravno do mobilnih telefona, dosegnuvši gotovo šest milijardi sada, isto se može dogoditi s bankarskim uslugama”, dodaje on vjerujući da je Bitcoin je svijet mijenja tehnologiju.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

IRS deklarira Bitcoin kao vlasništvo u SAD-u dok DED istražuje instalaciju 400 bankomata u Dubaiju

Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima

Post ICO

Kako savez između Mt. Gox i CoinLab pretvorili su se u (pravni) rat

Post ICO

Financijska tijela Kalifornije kažu da samo upozoravaju na Bitcoinovu zakladu

Post ICO

Bitcoinov svemir - Koji ste lik Bitcoina

Post ICO

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

Razmjena OKCoina optužila se za lažiranje podataka, dok Huobi zaobilazi kinesku zabranu

Post ICO

Bitcoinova skakačica se iskorištava svim vrstama usluga

Post ICO

Lego mining rig: ultimate tehnologija za generiranje Bitcoins

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet