Mt. Gox je samostalno domaćin s Akamai i ima novi trading motor, ali polagani operacije i dalje su problem | Croatian.lamareschale.org

Mt. Gox je samostalno domaćin s Akamai i ima novi trading motor, ali polagani operacije i dalje su problem

Mt. Gox je samostalno domaćin s Akamai i ima novi trading motor, ali polagani operacije i dalje su problem

Ovaj tjedan počinje s dobrim vijestima. Mt. Gox sada podržava Akamai, vodeći oblak platformthat sigurno „omogućuje bilo koji iskustvo na bilo kojem uređaju”, a uskoro će staviti svoju novu trgovinu motor, Mida, u akciji. Nove značajke su otkrivena u veliku updatepublished ovaj ponedjeljak (5) burza.

load...

Prema poduzeće, „postoji mnogo stvari koje se događaju upravo sada na planini Gox (...) koji su važni za naše klijente širom svijeta i na Bitcoin zajednici”. Platforma adreessed tri glavna pitanja u ovom ažuriranju: „brzinu stranica i sigurnost, nadolazeće valuta integracije i administrativne probleme sa polaganja i povlačenje valutu”.

Jedna od najvažnijih novosti je jasno ovaj posao s Akamai „što znači da mtgox.com je domaćin na tisuće servera širom svijeta, povezujući naše klijente na njihovoj lokalnoj razini”. Opcija self-domaćin će povećati zaštitu platforme, ali i performanse i brzinu internetske stranice koje su već pretrpjele veliki napredak. „Strukturno smo se preselili od toga da bude domaćin usluga bude u potpunosti self-domaćin, što znači da imamo mnogo više fleksibilnosti u ono što želimo raditi i imati potpunu kontrolu nad našem podatkovnom centru. To je veliki korak naprijed za Mt. Gox u našoj evoluciji”, ažuriranje dodaje.

load...

Razmjena također ima novi trgovinski motor s kodom ime-Midas. Motor je gotov i uskoro će biti raspoređeni „nakon par ažuriranjima hardvera” i neki bench testiranja na više od 500.000 trgovina u sekundi. Međutim, Mt. Gox tvrdi da Midas je sposoban za mnogo više. „Mi smo stvarno obličje naprijed to prikazuje što se može učiniti, te su prilično sigurni da ćete ga volim”, kaže se u priopćenju.

Osim tih značajki, Mt. Gox je testiranje novih sučelje dizajna na temelju povratnih informacija poslana od strane korisnika. Kao što je navedeno od strane platforme, „odabrani kupci su već mogli vidjeti neke od promjena, a uvest ćemo ih u idućih nekoliko tjedana”.

load...

A onda dolazi informacije o jednom pitanju koje korisnici imaju želio baviti već neko vrijeme: da trajanje uplate i isplate iz Mt. Gox, koja „se osloboditi, ali još uvijek nije po stopi” željeno od strane tvrtke.

Na primjer trenutno traje do 10 dana za obradu depozita, jer naše banke, po primitku depozita, nas obavještava o depozitu, ali ima ih 7 ~ 10 dana prije nego što ih prenesete na naš račun. To je uvijek bio slučaj, a bili smo i dalje kreditiranje korisničke račune prije primitka sredstava sebe, ali neki slučajevi u kojima banka naknadno odbacili naslage značilo da smo nastali značajne gubitke. Rizik je sada previsoka za nas da se kreditne račune prerano. Mi smo u procesu formiranja odnosa s novim partnerima, bankama, te poduzimanje drugih koraka - nadam se da neće biti samo tamo gdje smo bili prije nego što smo naišli na ta pitanja, ali mnogo dalje naprijed.

Konačno, tu je i pitanje provedbe Litecoin-a u platformi. Opet, Mt. Gox nije u mogućnosti objaviti integraciju ove druge cryptocurrency, jer ta promjena „ovisi o raznim čimbenicima, uključujući dovršenje sve gore prije nego što smo pokrenuli”. Izgleda da ćemo zadržati samo očekivao, s obzirom da tvrtka neće napraviti nikakve prognoze. Platforma završi ažuriranje rekavši da Mt. Gox ima komunikacijski tim fokusiran na Bitcoin da je cilj svih nastojanja za globalno tržište. Prema poduzeće, bit će vijesti uskoro.

Povezane vijesti


Post ICO

Utemeljitelj Bitcoin štednje i povjerenja koji je DU naplaćivao za pokretanje sustava Bitcoin Ponzi

Post ICO

Kripto-prijevare u porastu: Bitcoineri su prevareni krivotvorenim web stranicama Bitcoin zaklade

Post ICO

Pitanje za korisničke lozinke Blockchain.info

Post ICO

Može li Bitcoin preživjeti u budućnosti? Nedostaci dio 2

Post ICO

Pojedini Bitcoin rudari ne moraju se registrirati kod FinCEN-a

Post ICO

BTC ceh spriječava

Post ICO

Bitcoin dobiva važan pečat odobrenja: cijena kriptoznutosti sada je na Bloombergu

Post ICO

BitPay Rad s zemaljskim sustavima plaćanja

Post ICO

Lokalne vlasti zatvaraju Vermontov jedini Bitcoin bankomat

Post ICO

Je li odjeljak 22.1 jedini razlog zašto Apple čini da mrzi Bitcoin?

Post ICO

Coinbase prati korisničke kupnje i zatvara račune koji prekidaju pravila

Post ICO

Dali je to ptica? Je li to avion? Ne, Super Bitcoin štedi Argentince