Vrijeme je za Mt. Goxov posljednji dah? | Croatian.lamareschale.org

Vrijeme je za Mt. Goxov posljednji dah?

Vrijeme je za Mt. Goxov posljednji dah?

25. Veljače će vjerojatno biti dan koji mnogi Bitcoiners neće zaboraviti: ovo utorak mogla bi i značiti definitivan kraj nekada izuzetno snažan Mt. Gox. Web stranica Burze trenutno dolje i sve operacije su onemogućeni, a rasplet mnogi cryptocurrency navijači su očekivali.

„U svjetlu nedavnih vijesti i potencijalnim posljedicama na MtGox je poslovanje i tržište, donesena je odluka da zatvorite sve transakcije za vrijeme beingin kako bi se zaštitili stranicu i naše korisnike. Mi ćemo biti pomno prati situaciju i da će reagirati u skladu s tim ”. To su rijetki riječi koje se sada pojavljuju u kojoj je prethodno posjetitelji web stranici je mogao vidjeti Mt. Gox odredišne ​​stranice.

Nakon istupanja iz odbora Bitcoin Zaklade, rekao je izvršni direktor Mark Karpeles Reuters razmjena je sada „na prekretnici”.

„Mi bi trebali imati službenu najavu spreman uskoro-ish. Trenutno smo na prekretnici za posao. Ne mogu reći mnogo više, za sada, jer to također uključuje i druge stranke”, dodao Karpeles.

Glasine sada širenje diljem weba tvrde trgovanje platforma može se prodati u bliskoj budućnosti.

Nekoliko velikih razmjena govore „ovo tragično kršenje povjerenja korisnika Mt.Goxwas je rezultat djelovanja jedne tvrtke i ne odražavaju elastičnost ili vrijednost Bitcoin i valute industrije digitalni”. Izvršni šefovi velikih imena kao što su BTC Kine, Coinbase, Bitstamp.net, Krakena, Blockchain.info i Kruga javno najavili da odstoji tom mišljenju, dio priopćenju objavljenom na Coinbase blogu.

Bitcoin operateri, bilo da se radi razmjene, novčanik usluge ili pružatelja platnih, igraju ključnu ulogu čuvanja nad bitcoin oni drže kao imovinu za svoje kupce. Djelujući kao skrbnik trebao zahtijevaju visok bar, uključujući odgovarajuće sigurnosne zaštite koje se samostalno revidiranih i testiran na redovnoj osnovi, odgovarajuće bilance i rezervi što gospodarskih subjekata, transparentne i odgovorne objavama kupaca, te jasne politike da se ne koriste sredstva kupaca za vlasnički trgovanja ili za margin kredite u utjecati trgovanja.

Predstavnici Bitcoin Zaklade priznao da su „šokirani kako bi saznali o Mt.Gox navodnog nelikvidnosti”, prema RT.com. „Iako ne možemo komentirati hoće li ili ne Poslovanje Mt. Gox-a zaposleni operativnih najbolje prakse i razumnih računovodstvenih postupaka, možemo uvjeriti javnost da je Bitcoin protokol funkcionira ispravno”.

Usred meteža, tvrtka SecondMarket je najavio svoje planove za pokretanje cryptocurrency razmjenu New York-based. Fortune navodi da je ideja još treba formalno odobren tijekom tvrtke mjesečnom sastanku odbora koja je zakazana za sljedeći tjedan.

Povezane vijesti


Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za pratnju koja prihvaća Bitcoin

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

MIT znanstvenici razvijaju algoritam koji može predvidjeti cijenu Bitcoina

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Centralna banka Cipra protiv Bitcoina: nema odobrenja za aktivnosti vezane uz kriptoznu valenciju

Post ICO

Kako ova izbjeglica koristi Bitcoin kako bi promijenila živote u Afganistanu

Post ICO

Demandwareov tim za trgovinu u oblaku timova s BitPay-om nudi Bitcoin opciju

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

Konferencija BitcoinExpo pogodila je London 30. studenog

Post ICO

Indonezijski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC na 10.000 trgovina Indomaret

Post ICO

BitPOS i International Anti Klanca temelje tim za spašavanje Afrikanih životinja