Mt. Gox: uzimamo jedan za Bitcoinov tim | Croatian.lamareschale.org

Mt. Gox: uzimamo jedan za Bitcoinov tim

Mt. Gox: uzimamo jedan za Bitcoinov tim

Mt. Gox život nije bio lak... Kao što smo već rekli danas, najveća razmjena platforma u Bitcoin svijetu suspendiran američki dolar withdrawalsfor dva tjedna. Problem, koji god da je, neće se riješiti samo na kraju prvog tjedna u srpnju. U međuvremenu, Mt. Gox objavio izjavu objašnjavajući situaciju i ispričava korisnicima. Pogledajte ga u nastavku.

Tijekom proteklih tjedana, Mt. Gox je doživjela diže količine depozita i povlačenje iz utvrđenih i nadolazećim tržištima zainteresirane za Bitcoin. To je povećalo obujam je to teško za naše banke za obradu transakcija glatko i unutar pravodobno, koji je stvorio nepotrebne odgode za naše globalne klijente. To je osobito za one u SAD-u koji se traži podizanje novca žica za prijenos s računa.

Trenutno poboljšanja za obradu povlačenja sredstava iz Američki dolar (USD) denominacija i, kao rezultat toga, privremeno se suspendira podizanje gotovine od USD za sljedeća dva tjedna. Budite uvjereni da USD depozite i transfere do Mt. Gox će ostati nepromijenjen, kao što će uplate i isplate u drugim valutama, a mi ćemo biti nastavak povlačenja sredstava USD nakon što je postupak završen.

Ispričavamo se zbog neugodnosti koje uzrokuje naše američkih kupaca u međuvremenu, i veselimo se nastavku povlačenje usluga, kao i debi dramatično poboljšana trgovanja motor koji će biti lansiranje vrlo brzo.

Nakon ovog dijela, ljudi na Mt. Gox odlučili promijeniti svoj govor i otišao u drugom smjeru s tim izjavama.

Pritisak smo donijeli na resursima banke konačno popustio i mi sada radimo s njima kako bi pronašli alternativni način (otuda i suspenzija). Mi bi radije dati otkaz ako smo u mogućnosti, ali to je bio iznenadan i za nas.

Mt. Gox sigurno nije mučenik, ali to će biti teško tvrditi da nismo „uzimajući jedan za tim” koliko je u pitanju Bitcoin. Mi smo veliki cilj, a upija frustracije Bitcoiners, regulatora, banaka i medija koji još uvijek ne razumijem što Bitcoin je. To je posao rado ispuniti, i to ne samo zato što se kompenzira za to.

Nadamo se da će, kad nađe Bitcoin svoje mjesto, moći ćemo reći da smo napravili razliku u sve sortiranje u ranim danima. Novi razmjene, poslovne modele, trgovci, trgovci i potrošači diže na inovacijama i stvoriti cijeli novi način poslovanja. Puno odvjetnici su sve nove automobile u međuvremenu previše.

Pa, kao što bi Will Ferrell reći „dječaka, koji se brzo eskalirala”... Tko je u pravu u ovoj priči?

Preko ubergizmo.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin prevaranti prisiljeni da se riješe s FTC-om

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

Hakeri kradu 130 Bitcoins od korisnika, Mt. Gox kaže da ništa ne može učiniti

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

FBI-jev novčanik pokvario se dok vlasti odlučuju što će raditi s Bitcoinima zaplijenjenom sa Silk Road

Post ICO

Pojedini Bitcoin rudari ne moraju se registrirati kod FinCEN-a

Post ICO

ChangeTip podiže 3,5 milijuna dolara

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Block26 ulaže gotovo pola milijuna u Bitcoin novčanik Airbitz

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Poznati ekonomist Simon Johnson vjeruje da će vlade pokušati suzbiti Bitcoin