Nova platforma Trsst pretvara Bitcoin adrese u identifikaciju za šifrirane blogove i poruke | Croatian.lamareschale.org

Nova platforma Trsst pretvara Bitcoin adrese u identifikaciju za šifrirane blogove i poruke

Nova platforma Trsst pretvara Bitcoin adrese u identifikaciju za šifrirane blogove i poruke

Zaštita je mnogo cijenjena danas, pogotovo od strane ljudi koji provode pola svog dana (ili više) online. Pitanje je u velikoj mjeri raspravljalo, dijelom zbog Edward Snowden slučaju, čovjek koji je otkrio svu istinu o programu nadzora Sjevernoj-američki.

Ovaj slučaj je najnoviji posljedica je theforced zastoja u šifriranom usluge e-pošte Lavabit, koriste Snowden slati poruke i slati informacije. Osnivač usluge, Ladar Levison, bio prisiljen okončati Lavabit nakon naloga izdanog od strane Sjedinjenih Američkih Država, koja je pokušala nekoliko puta da se dobije pristup informacijama svojih korisnika.

Mi svakako živimo u novom dobu i to je razlog zašto je šifrirana poruka platforma Trsst, trenutno u razvoju, može napraviti razliku. Usluga će omogućiti korisnicima da šalju poruke u tajnom i anonimno, ako to žele, koristeći Bitcoin adresa „dvojnika”. Kako bi u potpunosti pokrenuti Trsst, tu je kampanja događa na Kickstarter do 14. Rujna, a također i mogućnost doniranja Bitcoins (preko adresu 1GMuNjMSoVkFkgzSNgDXWb8sGgJGKQruFe).

Prema web stranici projekta, Trsst „izgleda i osjeća se kao Twitter, ali kodiran i anonimne i decentralizirana i samo vi držite tipke”. Drugim riječima, to će biti nešto kao mix između društvenih mreža i bloganje platforme kao što su WordPress. No, u ovom slučaju javni postovi bit će javni, naravno, i privatne poruke će biti jako privatna.

„Stvaranje sadržaja s Trsst omogućava kako anonimnost i dokaz autorstva. Korisnikov blogchain pruža dokaz protiv cenzure u obliku poruke plesti ili pojedinac potiskivanje poruka ili propust. Sindiciranom mreža štiti od cenzure od strane mrežnog poslužitelja crnu ili filtriranje ključne riječi”, objašnjava Trsst-a bijeli papir.

U dokumentu se dodaje da je usluga „nastaju kodiran privatne komunikacije među pojedincima i šifrirane privatne objave u grupama pojedinaca. To omogućuje anonimno autorstvo. Poslužitelji domaćin samo kriptirani sadržaj koji oni nisu u stanju čitati, jer samo korisnik drži ključeve dešifriranje”. To keypair generira na sličan način na Bitcoin adresu za plaćanje, pa stoga svaki Trsst blog ID je važeća adresa destinacija za plaćanje cryptocurrency vezane.

U razgovoru s Coindesk, tvorac usluge, Michael Powers, rekao je da je ova usluga „otvara ogroman prostor za inovacije na sadržaj Micropayment monetizacije, uključujući, na primjer‘prevrtanja’blogger kada vam se sviđa post, ili se mogli naplatiti postoji članak ste napisali na temelju koje je syndicating i koliko pregleda dobiva”.

Povezane vijesti


Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti

Post ICO

Bitcoin protiv Highlandera: tko je stvarno besmrtan?

Post ICO

Bitcoin Startup ima za cilj pomoći muslimanima da preuzmu zajmove

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

CoinTerra pokazuje inovativni dizajn kućišta TerraMinera

Post ICO

Bitcoin je radikalna promjena u povijesti novca

Post ICO

Coveted Bitcoin domena BTC.com prodaje za milijun dolara

Post ICO

Dogecoin se mijenja u AuxPoW

Post ICO

Fintech i Bitcoin: Nova era financiranja

Post ICO

Micky Malka i Bitcoin: novac je zreo zbog poremećaja