Novi simbol za Bitcoin, Bitcoin Facebook Virus i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Novi simbol za Bitcoin, Bitcoin Facebook Virus i još mnogo toga

Novi simbol za Bitcoin, Bitcoin Facebook Virus i još mnogo toga

Japanska vladajuća stranka odlučila da nisu potrebne nikakve dodatne odredbe za Bitcoin, barem za sada. Japan je nastao kao jedan od više zainteresiranih vlada u svijetu, nakon raspada nekad sve-moćnog Mt. Gox, A sada mrtav japanski Bitcoin razmjena. Liberalno demokratska stranka navodno je pozvao na Bitcoin zajednice da sama regulirati. Također uvažen, vladin dužnosnik za opis Bitcoin je kao „elektronički zapis s vrijednošću”.Novi TerraMiner IV dobiva sniženje od gotovo 2.000 dolaraNakon nedavno lansiranje svoj prvi proizvod, 2-og / s ASIC Bitcoin rudar, Cointerra već objavila da je rezanje cijenu TerraMiner IV od 15.750 $ do 13.999 $. Uređaj ima četiri snažne 28nm ASIC čipove trčanje na 500 GH / s svaki.

Ova odluka je odgovor na signale koje daje Bitcoin zajednice, koji su živnuli s vijestima, ali ne tako uzbuđen o cijeni, Tuur deMeester, investitor u CoinTerra, objasnio Coindesk.

A tu je još novosti. Ravi Iyengar, predsjednik Cointerra-a, otkrila je da web stranice koje novi low-cost i manji uređaji dolaze.

Cointerra također najavio u zadnje vrijeme to će pokrenuti svoju vrlo vlastiti program zaštite kašnjenja: kako tvrtka planira na brod svoje prve proizvode prosinca 2013. (prema prvim pre-naloga), već su uvjereni da ako se isporučuje nisu potvrđena u roku od 30 dana, Cointerra će kredit tih računa sa 20 posto dodatnog raspršivanja energije.

Osim svojim novim razmjene kako bi systemwhereby - ako kupac mora prekinuti svoj red, tvrtka će pokušati pronaći novog kupca spremni da zauzmu svoje mjesto u redu -, tu je nova politika zaštite cijena za zaštitu klijenata. Cointerra također prodaje velikog broja čipova za kupce koji planiraju da izgrade svoje vlastite platformama.

Preko coindesk.com


New York-based Coinsetter razvija se na punu razmjenu američkih BitcoinNakon nedavnog predstavljanja prvog BitLicense nacrta, Bitcoin vezane set pravila koja će regulirati kripto-gospodarstvo u New Yorku, lokalna razmjena Coinsetter objavila svoju evoluciju iz beta faze u „punom SAD Bitcoin razmjene”.

„Danas, mi smo zadovoljstvom objavljuje da je naš cjeloviti Bitcoin razmjena je službeno iz p. Bitcoin je prostor vrlo brzo dospjela u protekle dvije godina povijesti naše tvrtke, a platforma nudimo je narasla zajedno s njim”, čita web stranice tvrtke.

Razmjena sada jamči potpuno opremljenog, institucionalno-klase Bitcoin usluga koje se mogu izvršiti transakcije u samo 40 milisekundi. S kraja beta fazi, Coinsetter a sada pruža pristup do nekoliko mogućnosti financiranja računa kroz usklađenost odobrene transfere banaka i vrlo sigurne Bitcoin transfera.

Osim vrhunske izvedbe trgovine, naša platforma nudi zaštitne Bitcoin sigurnosne značajke kroz Securicoin da štit svoj račun i Bitcoins.

E-mail i žive telefonska podrška Coinsetter prethodno osigurati iz svojih New York City sjedište i dalje će biti dostupna na razmjenu klijenata.

Međutim, postoji promjena u vrijednosti uočavanje: slaviti lansirati „Coinsetter trgovinski naknada smanjeni su za vodeće razina, s Komisija naplaćuje se trgovina sada se protežu kao niska kao i 0,10% za najaktivnije korisnike”, tvrtka najavio.

„Širenjem mogućnosti naše platforme, mi sada nude institucionalno-klase, plug-and-play paket za Bitcoin bankomata, Bitcoin platnih procesora, brokerskih kuća i druge poslovne subjekte koji se spajaju na Bitcoin zamjenu za likvidnost”, razmjena otkriva. Ipak, ova značajka postavljena nije samo plus za Bitcoin poduzeća, kao i transformacija koristi trgovaca, kao dobro.

CEO Coinsetter je Jaron Lukasiewicz (citirao MarketWatch) kaže da „Coinsetter je rano fokus je bio podržati aktivne trgovaca s najbolje u klasi trgovačke platforme. Iako smo uspjeli u izgradnji trgovanje platforma s izvrsnim tehnologije i usluga, u proteklih nekoliko mjeseci smo su proširili opseg našeg razvoja za potporu rastuću grupu Bitcoin korisnicima i tvrtkama koje zahtijevaju pristup pouzdanim API i duboko Bitcoin likvidnosti”.


New York dopušta stvaranje burzovnih razmjena i Coinsetter ne gubi vrijemeBitcoin Forex trading platforma Coinsetter, sa sjedištem u New Yorku, objavila je da će uskoro biti podnošenje zahtjeva za BitLicense, kako bi se uspostaviti „u potpunosti u skladu trading platformu sa američko bankarstvo opcije”.

Dobra vijest slijedi drugu obavijest, ovaj od strane New York State Department financijskih usluga (NYDFS). Organ koji planira objaviti BitLicense propise na ili prije kraja lipnja, bit će s obzirom na „formalne prijedloge i programe u vezi s uspostavom reguliranih razmjene virtualnih valuta”.

Prema Coinsetter, ovo je „pozitivan korak naprijed u što nam omogućuje trgovcima da trgovina Bitcoin na zemlji nalazi se burzama”. Osim toga, to će također promicati stvaranje „regulatornog okvira koji omogućuje Bitcoin rasti kao tehnologija”, tvrtka dodaje se u priopćenju objavljenom ovog utorka (11).

Ako NYDFS odluči prihvatiti Coinsetter regulatornu licenciranje, koja će omogućiti tvrtki da rastu kao razmjena i prihvatiti ACH depozite, domaće bankovne doznake i ostale SAD-vezane bankarskih usluga, opcije su prethodno zatražili od strane mnogih korisnika.

Coinsetter je glavni cilj je „donijeti siguran i transparentan Bitcoin razmjene na tržištu SAD-a”.

Je Saxo Bank obzirom Bitcoin?

U međuvremenu, tu je i dobra vijest dolazi iz Danske. CEO i suosnivač Saxo Bank, Lars Seier Christensen, izjavio je on pobornik digitalne novca, dodajući da Bitcoin može biti velika ulaganja za klijente banke.

„To nije nešto što mislim da bi se moglo dogoditi ovdje i sada. No, mi smo eksperimentirati malo s njim i također sam kupio neke Bitcoins personallyin kako bi se pratiti i imati priliku isprobati neke mehanizme plaćanja”, Christensen otkrila da Business.dk,

Među nekim problemima u vezi Bitcoin je volatilnosti i potencijalnih nedostataka, CEO Saxo Bank je također rekao sadašnji financijski i bankarski sustavi nisu savršeni, pogotovo za „nekoga tko voli slobodu”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

Kripto-prijevare u porastu: Bitcoineri su prevareni krivotvorenim web stranicama Bitcoin zaklade

Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti

Post ICO

Coinbase Hacking Tale

Post ICO

Danska razmjena Bitcoina obećava trgovinu bez kriminala i višu razinu sigurnosti u cijelom svijetu

Post ICO

Bitcoini su se koristili na Silk Roadu kako bi kupili lijekove za pomoć samoubojstvima

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za pratnju koja prihvaća Bitcoin

Post ICO

Nemate još nekog Bitcoins? Sjeban si

Post ICO

Mt. Gox krivi probleme s povlačenjem zbog bugova u Bitcoin softveru

Post ICO

Hakeri prodaju podatke od četiri milijuna korisnika AdultFriendFinder za 70 BTC

Post ICO

Blockchain & Chain.com partneri za Hackathon s 125.000 dolara u gotovinskim nagradama