Njujorške rasprave o Bitcoinu započinju ovog utorka u sjeni Shremova uhićenja | Croatian.lamareschale.org

Njujorške rasprave o Bitcoinu započinju ovog utorka u sjeni Shremova uhićenja

Njujorške rasprave o Bitcoinu započinju ovog utorka u sjeni Shremova uhićenja

New York se priprema za pravilno regulirati Bitcoin. Država drži dva ročišta ovaj tjedan kako bi se pisati rulesfor poduzetnicima i tvrtkama. Međutim, prvi susret počeo sa sjenom na nju, nakon uhićenja jednog od najboljih New Yorku, predsjednik BitInstant je Charlie Shrem.

Mogući Bitcoin-friendly ishod može potaknuti „ogroman porast u tvrtki” koje djeluju u području cryptocurrency Adam Ettinger, odvjetnik iz San Francisca, nedavno je izjavio Bloomberg.

„To će značiti najsjajnijih umova koji rade na nekim od najinovativnijih tehnologija plaćanja smo vidjeli u neko vrijeme”, dodao je. Ettinger govori svjesno o tome, kao i stanje u Kaliforniji također priprema da razvije frameworkthat može regulirati Bitcoin i druge digitalne valute.

Ove dvije države mogao biti sljedeći one formalno proglasiti pravila za Bitcoin, nakon što je to učinio prošli tjedan Washington kada je objavio nove informacije na internetu, razvrstavanje cryptocurrency kao „novac”. Hrabar potez u državi koja je još uvijek tek treba objaviti svoju službenu i jedinstvenu stajalište o virtualnom novcu.

Međutim, Stephanie Newberg, predsjednik prijenos novca regulatori udruge, tvrdi da takva odluka je „država po država pitanje”. Ona misli da „neke države imaju zakone koji su dovoljno široka da to učiniti odmah, druge države ne”, pa u New York, a ostali su na pravom putu.

Današnje ročište u New Yorku bio je usmjeren na budućnost digitalnih valuta iz perspektive investitora i na regulaciji. Prvi sastanak je započeo u 11:30 sati, a nazočili su poznate ličnosti kao što su Barry Silbert, osnivač i izvršni direktor SecondMarket i osnivač Bitcoin Investment Trust, odnosno Jeremy Liew, od brzine svjetlosti Venture Partners.

Winklevii priznati svoju zabrinutost

Ipak, većina čekala gosti su bili Winklevoss blizanci, kako zbog svoje Bitcoin ETF projekta, koji se još uvijek čeka da vidi svjetlo dana, a Charlie Shrem nedavnog uhićenja. Cameron i Tyler, koji su dva od glavnih ulagača u Shrem tečaju BitInstant, objavila je izjavu u vezi slučaja.

„Kada smo uložili u BitInstant u jesen 2012. Godine, njegova uprava obvezala nam je da će se pridržavati svih važećih zakona - uključujući zakone pranja novca - i što smo očekivali ništa manje”, rekao je blizanci, što je referenca na optužbe pranja novca i povezanosti s svile ilegalnom tržištu u odnosu Shrem.

Winklevii dodao da „iako BitInstant nije imenovan u današnjem optužnici Charlie Shrem, mi smo očito duboko zabrinut zbog uhićenja”.

„Mi smo bili pasivni investitori u BitInstant i da će učiniti sve što možemo kako bi se službenici za provedbu zakona. Mi smo u potpunosti podržava sve i sve vladine napore kako bi se osiguralo da su zahtjevi pranja novca izvršiti, a radujemo se jasnije regulacije se provode na kupnju i prodaju Bitcoins”, zaključio je u priopćenju.

Nakon tog prvog dana rasprave, bit će još jedan ročište u srijedu (29). Drugi sastanak bit će usmjeren na provedbu zakona, e-commerce i akademske pogledom na Bitcoin.

Slike iz Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin protiv Highlandera: tko je stvarno besmrtan?

Post ICO

Pregled: Puno zabrinutosti s GAW rudarima Hashlet Service

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za pratnju koja prihvaća Bitcoin

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

Rast Bitcoinovog rudarskog bazena Ghash.io iznova izaziva zabrinutost zbog mogućeg 51% napada

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Lokalni političar prvi je u Irskoj koji prihvaća donacije Bitcoina

Post ICO

Coinbase je drugi najuzbudljiviji start u 2013. godini: još uzbudljiviji nakon ulaganja od 25 milijuna dolara

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Centralna banka Cipra protiv Bitcoina: nema odobrenja za aktivnosti vezane uz kriptoznu valenciju

Post ICO

Računalna mreža školskog okruga New Jerseya bila je taoc za Bitcoine

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu