Njujorška burza pokreće Bitcoin indeks NYXBT | Croatian.lamareschale.org

Njujorška burza pokreće Bitcoin indeks NYXBT

Njujorška burza pokreće Bitcoin indeks NYXBT

New York Stock Exchange (NYSE) pokrenula je prvu razmjenu izračunate i širiti Bitcoin indeks, pod nazivom NYXBT.

Novi indeks NYXBT predstavljat će američki dolar vrijednost jedne BTC temelju stvarnih transakcija koje se dešavaju na odabranim burzama cryptocurrency. Ove platforme su prethodno vrednuju po NYSE, član Intercontinental Exchange, američke mreže razmjene i klirinških kuća za financijske i robnim tržištima.

U početku, NYSE Bitcoin indeks će imati podatke iz vodećih sjedištem u SAD-kripto razmjene Coinbase. Izbor i ne čudi, jer NYSE napravio ulaganja manjina u društvu Bitcoin ove godine.

Novi indeks će omogućiti Bitcoiners i također ne cryptocurrency korisnicima praćenje cijena Bitcoin na New York Stock Exchangebased na pouzdanim podacima.

NYXBT radi zahvaljujući jedinstvenom methodologythat oslanja na pravila na temelju logike za analizu skupa podataka usklađenih transakcija i provjeru integriteta podataka. Ovaj proces u konačnici stvara objektivno i fer dnevne vrijednosti za jednu BTC u dolarima kao od 16:00, po londonskom vremenu.

Korisnici tada mogu pristupiti informacijama u kratkom razdoblju od tog vremena putem široko distribuiranih NYSE Globalni indeks Feed (GIF). Međutim, indeks bit će javno dostupni na početno razdoblje na index stranici NYSE.

Velike financijske institucije kao što su New York Stock Exchange sve ostvarivanje potencijala Bitcoin je, prema NYSE Group PresidentThomas Farley. „Bitcoin vrijednosti brzo postaju točke podataka da naši kupci žele followas smatraju prijenosom, trgovanje ili ulaganjem u ovom novom klasa imovine”, rekao je on.

„Kao globalni lider indeksa i administrator ICE LIBOR, ICE Futures američkog dolara Index i mnogim drugim poznatim mjerilima, mi smo zadovoljni da bi transparentnost na ovom tržištu. Kombinirajući našu tehnološku infrastrukturu uz našu stručnost u izračun indeksa i upravljanje podacima, i dalje ćemo pokrenuti komplementarnih proizvoda temelje se na našim strogim standardima i vlasnički metodologije indeksa.”

Novi indeks će biti pod nadzorom Index odbora NYSE-a. Organizacija će nadgledati pravila i metodologiju iza mjerila „radeći kako bi se osiguralo kontinuirano odražava trenutnu prirodu razvija Bitcoin tržištu.”

Odbor će također biti zadužena za prepoznavanje i pregled izvora podataka za postupak izračuna indeksa jer se daljnje razmjene dodaju u mješavinu. Prema priopćenju, „NYSE Bitcoin paket indeksa se predviđa da će rasti, s novim indeksa uvedenih tijekom vremena.”

Povezane vijesti


Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Forum BitcoinTalk.org je srušen nakon što je hakirao The Hole Seekers

Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Indonezijski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC na 10.000 trgovina Indomaret

Post ICO

Katolička crkva u New Yorku prihvaća kriptosurvalne donacije

Post ICO

Jamie Dimon protiv Marc Andreessen i više: Bitcoinovi prvi protivnici i pristaše 2014. godine

Post ICO

Ulagači će trgovati kriptoznom vrijednošću preko Noble Markets koristeći Nasdaq tehnologiju

Post ICO

Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Kompaktan novčanik novčanog novčića ukraden, 150 BTC ukraden

Post ICO

Blockchain.info gubi bitcoine pohranjene u nekoliko stotina adresa tijekom ažuriranja softvera