Sigurnosno upozorenje: Koristi Cloudminr.io? Promijeni sve zaporke. utjecalo je na više od 79 tisuća korisnika | Croatian.lamareschale.org

Sigurnosno upozorenje: Koristi Cloudminr.io? Promijeni sve zaporke. utjecalo je na više od 79 tisuća korisnika

Sigurnosno upozorenje: Koristi Cloudminr.io? Promijeni sve zaporke. utjecalo je na više od 79 tisuća korisnika

CloudMinr.io odavno sumnja da je Ponzi prijevara, a dokaz je sve veći što je web stranica hakirana je večeras napušta gotovo 80 tisuća korisnika informacije izložena.

Korisnička imena, lozinke i e-mail adrese za sve korisnike popularne oblak rudarstva stranice su objavljene na stranici nakon hakeri su otkrili da su pohranjeni u običan tekst.

Novac Vatra je provjereno podatke o korisniku nasumce odabrani nekoliko e-mail adrese i lozinke i našli su važeće za druge usluge, kao što su Coinbase što pokazuje da su mnogi korisnici koriste iste lozinke na različitim Bitcoin povezane stranice.

Svi korisnici CloudMinr.io hitno se preporuča promijeniti sve lozinke na svim stranicama koje koriste.

U posjekotina od CloudMinr.io baze podataka pokazuje da je tvrtka pohranu sve podatke o korisnicima u običan tekst u bazi podataka i naveo je mnoge na pitanje je li operacija je legitimna ili ne. Dakako, glavni i vrlo osnovni sigurnosni propust ne pomogne ne pojavljuje tvrtka se Ponzi samo djeluju na minimalne proizvod pojavljivati ​​legitimna.Prodajte i kupite ulaznice na Cointicketu (samo) s BitcoinomTu je nova usluga u Bitcoin svijetu: Cointicket je naziv platformu koja vam omogućuje stvaranje i prodaju ticketsfor svoje događaje i usluga. A plaćanje je isključivo u cryptocurrency.

Zamislite da želite organizirati mali koncert, na primjer, ili druge vrste događaja. Vi samo morati napraviti stranicu događaja na Cointicket web stranici, datum i vrijeme, i konačno početi prodavati ulaznice i prikupiti novac. Nakon što su kupci doći na koncert, možete provjeriti brojeve ulaznica i označiti ih kao što se koristi.

Cointicket ima jednostavno i intuitivno sučelje koje ne podrazumijeva izradu računa samo kupiti ulaznicu. Osim toga, prijenos novca događa trenutačno na Bitcoin adresu prodavača ili Coinbase račun.

A ako ste mislili o težak platformu, učinite to brzo: Cointicket naplaćuje nula naknade za sada, a to je testiranje svoje beta verzije.


Odbor za senate okuplja sjevernoameričke vlasti oko kriptoskopaSjedinjene Države vlasti uzimanje bliži pogled na Bitcoin. Senat odbor obavlja istragu svijet cryptocurrency, pokušavajući prikupiti podatke o tome što je već postignut u području regulacije i sprečavanju kriminalnih aktivnosti.

Bitcoin ispitivač samo izvijestio najnoviju odluku New York Odjel financijskih usluga, koji je izdao sudske pozive do 22 Bitcoin povezanih društava. Sada, ovaj Senatski odbor za domovinsku sigurnost i vladinih poslova također istražuje slučaj. U ponedjeljak (12. Kolovoza), grupa je poslao pismo glavnom tajniku Ujedinjenih naroda domovinske sigurnosti, koristeći ih obavijestiti Janet Napolitano da je počeo intervjuiranja ljudi o rizicima i mogućim koristima virtualne valute.

Virtualni valute „može se poslati gotovo anonimno, ostavljajući malo ili nimalo traga za regulatore i agencija za provedbu”, opisao je pismu koje su potpisali predsjednik povjerenstva Tom zakeralo, demokrat iz Delawarea, a rang člana Tom Coburn, Oklahome republikanske. Prema senatori, cryptocurrency „kod anonimni i decentralizirane prirode također privlači kriminalce koji cijene nekoliko stvari više nego što je dopušteno da rade u sjeni”.

Identični pisma poslana su u US Department of Justice, Federal Reserve, trezor, Komisije za vrijednosne papire i Robnih futures trading komisija. Dva senatori pitao ove institucije za pružanje informacija o tome kako se bave virtualnom novčića.

U međuvremenu, Senat odbor je intervjuiranje „pojedinaca unutar i izvan vlade”, pokušavajući otkriti sve o prijetnji i rizika povezanih s cryptocurrencies.

Preko reuters.com


Sedam dana velikih Tweeta BitcoinaProšli tjedan je bio pun dobrih tweets se odnose na Bitcoin. Cryptocurrency je jedna od najvećih zvijezda društvenih medija i dana između 10 i 17 lipnja bili jako plodna, pa smo okupili neke tweetove pokazati.

Reddit Korisnik je izvijestio da mu je nedavno kupio Avalon ASIC minerhad već koristi za mojim digitalnim novca prije nego što ga je poslao s njim. Prema nekim analizama u Bitcoin Forum poštom, postoji mogućnost da je rudarstvo je učinjeno za vrijeme testa, a ne kao pravi rada rudnika. U svakom slučaju, pitanje postavlja etičko pitanje.

Svjetskog rata Threeis redoviti problem u puno foruma i one o Bitcoin ne može pobjeći na ovu temu, kao dobro. Ovaj cvrkut je napravljen u vezi žestoke rasprave koja se odvija ovdje.

Dakle, što će se dogoditi s jedne rudarske hardverom ako Bitcoin je umro? Pogotovo kad se to rudar ima 50 GPU! Međutim, u skladu s općim predviđanja i Bitcoin nedavnom rastu i stabilnosti, to wake neće se dogoditi tako brzo.

Frakcije BTCare uvijek u stanju pokrenuti neku vrstu rasprave... Da bi se odnositi na BTC u protuvrijednosti, moramo govoriti o malim frakcijama Bitcoins kao mili bitcoin (mBTC) ili nano-bitcoin (uBTC).

Bitcoin Forum korisnik, poznat kao allten, objavio fotografije svoje ASIC rudarstva rigduring svoju razvojnu fazu. To DIY pobožni će se pomoću četiri ASIC čipove hladi posebnim sustavom. Međutim, prema allten, njegov sustav može biti proširen na osam ASIC čipova, ali će trebati blok prilagođeno vode.

To je tweet nije stvarno o vijestima, ali više o želji: puno Reddit korisnika su tražili Starbucks prihvatiti Bitcoinsas oblik plaćanja.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Novi europski projekt obećava borbu protiv ilegalnih online tržišta gdje je Bitcoin omiljena

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke

Post ICO

Zarađivati novac sa Steemit (objasnio Steem Dollars i Steem Power)

Post ICO

Jamie Dimon protiv Marc Andreessen i više: Bitcoinovi prvi protivnici i pristaše 2014. godine

Post ICO

Sjećaš li se kada su Mitt Romney i njegova supruga ucjenjivali za Bitcoine u 2012.?

Post ICO

Bitcoini su se koristili na Silk Roadu kako bi kupili lijekove za pomoć samoubojstvima

Post ICO

Bitcoin platforma CoinJar osigurava prvo veliko ulaganje u Australiju

Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Indonezijski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC na 10.000 trgovina Indomaret

Post ICO

Marco Santori: Bitcoin nije nereguliran

Post ICO

Kraj ukupne anonimnosti na Mt. Gox može biti dobra stvar za Bitcoin