Snoop Dogg (stvarno) želi prodati svoj sljedeći album za Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Snoop Dogg (stvarno) želi prodati svoj sljedeći album za Bitcoin

Snoop Dogg (stvarno) želi prodati svoj sljedeći album za Bitcoin

Kada Snoop Dogg - ili više reggae verzija „Snoop Lion”, kako je sada voli zvati - priopćio je prošlog tjedna kako je njegov sljedeći album će biti „dostupna u Bitcoins i dostavljena u neradnik”, svi su mislili da nije ozbiljno. No, očito, on stvarno želi prodati svoj sljedeći posao, koji će biti na 10. Prosinca pod naslovom „7 dana Funk”, za cryptocurrency.

Sve je počelo prije tjedan dana, kada je ovaj jednostavan tweetattracted pozornost platforme kao što su Coinbase i BitPay.

S tisućama retweets, Snoop Dogg je očita šala brzo stigao do ušiju drugih Bitcoiners i kripto-platforme. Ni u kojem trenutku, Coinbase answeredto umjetnik: „mi mogao napraviti Bitcoin Dio A stvarnost za vas”, napisali su. BitPay nije bio sramežljiv, kao i, govoreći: „Hej @SnoopDogg, možemo vam pomoći u tome Bitcoin”.

Snoop Dogg možda uzeti nekoliko dana da odgovori na virtualne platforme, ali njegova nova cvrkut napravio naslove: nakon postavljanja za više informacija, američki hip-hop umjetnik je napisao: „Želim da se to dogodilo”. To znači Bitcoin na kraju mogla dobiti veliku potporu od nekoga da ne bi mogli biti poznati ekonomist ili financijski stručnjak, ali je priznati umjetnik i Worlwide poznata ličnost.

Iako Snoop Dogg izgleda zanima trese stvari sa ovim potezom, to također može biti dobra stara publicitet štos. Ipak, uz sutra (10) album pokretanja, možda nećemo morati predugo čekati da vidi ovo dogodilo.

„7 dana od Funk” je rezultat suradnje između Snoop Dogg i brana-Funk. Prema press releaseregarding novi album, umjetnik kaže da je to prirodni put jer je „imao funk utjecaje” u svojoj glazbi tijekom cijele svoje karijere.

Dam-funk također komentirao, govoreći: „ti udarci su za njega [Snoop Dogg] i on je položio neki od najuglađenijih harmonija i melodija koju sam ikad čuo. To je hip-hop, ali također možete čuti što smo odrasli na od Zapp do Evelyn 'Champagne' King i Patrice Rushen”.

Bitcoin u glazbi i... U Simpsonima
 

Cryptocurrency nije samo vruća tema u svijetu glazbe u posljednjim danima, kao i drugi zabavljač govorio o Bitcoin na TV-u. I zabavljač, mislimo lik iz poznatog serijala „Simpsoni”.

Vtm The Clown je izabran on. Tijekom najnovije epizode showa, on je rekao: „Sve što je potrebno je neke loše sreće na ponija, lošije sreće na tržištima Bitcoin i Velika ulaganja u high-end oznaka tvrtke”, dok je razgovarao s Lisom.

Poruka nije baš pozitivan, ali to znači da Bitcoin je na TV-u da svi vide. Što je to rečenica oglašivači obično kažu? Ne postoji takva stvar kao loš publicitet.

Ali Bitcoin zajednica želi moreand, u međuvremenu, već postoji Reddit nit pod nazivom „Želim vidjeti Southpark učiniti epizodu na Bitcoins”.

Povezane vijesti


Post ICO

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

Post ICO

Je li odjeljak 22.1 jedini razlog zašto Apple čini da mrzi Bitcoin?

Post ICO

John Jones, kreator BitEnsurea: korisnici će zaraditi dobit na svojim novčićima bez podizanja prsta

Post ICO

Hack ugasi Flexcoin i dovodi do gubitka 896 BTC

Post ICO

Dobit iz profila ide izvan mreže

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

Egipatski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC zahvaljujući novoj kupoprodajnoj službi koju je pokrenula YellowPay

Post ICO

Dorian S. Nakamoto angažira odvjetnika da se očisti njegovo ime na sudu

Post ICO

Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

18% Britanaca kaže da će Bitcoin koristiti u budućnosti

Post ICO

Gems Crowd-sale počinje 30. studenog