Dvobojna pravila i Bitcoin Security | Croatian.lamareschale.org

Dvobojna pravila i Bitcoin Security

Dvobojna pravila i Bitcoin Security

Jutros OKCoin dijele informacije o tome što osigurava hladne novčanike u nastojanju da se presele na industriju naprijed.

Tvrtka objavio priopćenje,

Kroz ovaj transparentnosti, OKCoin ima za cilj osigurati korisnicima sigurnost svojih sredstava. Nadamo se da ovo pomaže industrija biti otvoreniji i dobrodošlice povratne informacije i nove ideje.

Načela hladnom sigurnosnog sustava novčanik teško posuditi iz „The dvije osobe Concept”, inače poznat kao „dva čovjeka u pravilu,” iz uputa Sjedinjenim Državama Air Force (ISZ 91-104). Pravilo o dva čovjeka je sustav dizajniran kako bi se postigla visoku razinu sigurnosti za posebno kritičnim operacijama.

U jeku Hladnog rata 1960, SAD je imao nekoliko minuta-men raketnih sustava u kojem je „dva čovjeka pravilo” je koriste. U slučaju naredio pokretanje, oba člana posade iz silosa će morati okrenuti svoje ključeve u istom trenutku na brojanje zapovjednika. Dva paljenje se nalazi dovoljno daleko osim da je jedna osoba sama ne može doći do obje tipke i vlastoručno dati zeleno svjetlo za pokretanje raketa.

OKCoin uvedene nove sigurnosne mjere za zaštitu kupaca hladno novčanike nakon povrede sigurnosti s Bter hladnom novčanik. Na reddit postthis ujutro, OKCoin dijeli sljedeća načela sigurnosti i filozofija tvrtka je primijenjen na hladnom novčanik sigurnosni sustav:

  Bilo oprema spojena na internet je osjetljivima.

  USB Pogoni su nesigurni kao USB diskovi mogu biti ugrožena s virusima. Takav USB virus može automatski snimiti podatke u računalnu mrežu nakon što je umetnuta i ukrasti sadržaj u.

  Nema sigurnosti praksa može biti ovisan o jednoj osobi. Svaki pristup hladnom novčanik mora zahtijevati potvrdu o dva ovlaštenih osoba.

  Svatko ima potencijal da pate od neočekivanog događaja. Drugi moraju biti ovlašteni za pristup Offsite backup kako bi se osigurala sigurnost.

  Pojedinci mogu otet, tako važni podaci moraju biti spremljeni u najvišem sigurnosnom banke sigurne i zahtijeva u osobi pristup.

Tvrtka je također navedeno kako se stvaraju privatne ključeve i sigurnosne kopije, uključujući načela iz „dva čovjeka u pravilu”:

  Generirati 10.000 privatnih ključeva i odgovarajuću adresu na potpuno offline računalo.

  Dodaj AES privatnog ključa za šifriranje na potpuno offline računalo.

  Brisanje originalne 10.000 privatnih ključeva.

  AES Password biti pod kontrolom dva OKCoin tvrtke osoblja u odvojenim lokacijama - jedna u Pekingu uredu OKCoin-a, jedan u gradu na zapadnoj obali SAD-a.

  Dva AES glavnu lozinku nositelji ne mogu koristiti iste prijevozno sredstvo u isto vrijeme.

  Adresa i kodiran privatni ključ na offline računalu prikazuju se u QR koda formatu.

  QR kod na adresi skenira drugom računalu objaviti adresu hladnom novčanik kako bi dobio depozite iz naše vruće novčanik. Svaki hladno adresa novčanik će se koristiti samo jednom. 8.The QR kod u šifriranim ključem ispisuje se i pohranjuju u visoko sigurnim trezor. Čak i ako je otet nositelj šifriranim ključem, dokument je siguran kao nositelj mora biti prisutan u banci da ga dohvatiti.

  QR kod u šifriranim ključem je pohranjena i podupirač gore - jedan u banci sigurno u Kini, a drugi u gradu na istočnoj obali SAD-a.

  Pristup ove dvije banke odobravaju se dvije odvojene osobe.

  Ove dvije osobe ne uzimaju prijevoza zajedno.

  Oni koji imaju pristup sefovima banaka ne može biti isti kao i oni koji kontroliraju AES lozinku.

OKCoin je prvi veliki razmjena javno iznijeti mjere koje se poduzimaju da se osigura korisnicima sredstava na svakom koraku. Izjava Tima također istaknuo rukovanje kovanicama od hladno skladištenje na hot-novčanike:

  Pošalji osoblje u banku sigurno u blizini ureda i vratiti odgovarajući broj neiskorištenih šifriranih privatnih ključeva. Skenirajte QR kod ovih ključeva u offline računalo.

  QR kod se skenira u drugu potpuno offline računalo.

  Nositelj AES glavne lozinke dekriptira kriptirani privatni ključ na potpuno offline računalo.

  Privatni ključ se skenira pomoću QR koda za uvoz u drugi sasvim offline računalo.

  Potpisivanje trgovanje na drugom računalu u potpunosti odsutan, a nakon potpisivanja transakcije sinkronizirani s računalom internet emitiranje transakcije preko USB-voziti.

OKCoin direktor Star Xu ponovio da Coin vatre da privatni ključevi za hladno skladištenje doista hladno i da se dva čovjeka aspekt je samo jedan od sigurnosne mjere OKCoin poduzela.

Transparentnost OKCoin je još jedna krene naprijed ka povećanom informiranju u cryptocurrency industriji. OKCoin tim je u potrazi za dodatni komentar o sigurnosnim načelima na reddit.

Titan raketa lansiranje ključna slika ljubaznošću James Brooks.

Povezane vijesti


Post ICO

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Post ICO

Robocoinovi Bitcoin bankomati dobivaju nove značajke bankarskog stila ovog ljeta

Post ICO

Kako je Bitcoinov svijet reagirao na planove Winklevii?

Post ICO

Coinpunk je sada u beta verziji i čeka programere

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Upoznajte Blockr.io, ljudski istraživač s algoritmom altcoin

Post ICO

Srpski Bitcoin zajednica prihvaća upozorenje protiv BTC-a i traži regulaciju

Post ICO

Pametni ugovori: Blockchain će pojesti bijelih ovratnika za doručak

Post ICO

Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a

Post ICO

Povijest Bitcoina: Putovanje virtualne valute

Post ICO

Novi europski projekt obećava borbu protiv ilegalnih online tržišta gdje je Bitcoin omiljena

Post ICO

Bitstamp poboljšava provjeru identiteta i sigurnost pomoću GBGroupove tehnologije