Projekt virtualnog liječnika: kako Bitcoin pomaže u povećanju zdravstvene zaštite u ruralnoj Africi | Croatian.lamareschale.org

Projekt virtualnog liječnika: kako Bitcoin pomaže u povećanju zdravstvene zaštite u ruralnoj Africi

Projekt virtualnog liječnika: kako Bitcoin pomaže u povećanju zdravstvene zaštite u ruralnoj Africi

Svatko u Bitcoin zajednici već čuli nevjerojatna prilika cryptocurrency mogu pomoći stvoriti u Africi, ali Virtualni Doktor projekta (VDP) je jedan od najboljih do sada. Projekt je u razvoju od 2008. Godine, ali je tek nedavno počela učinkovito raditi u ime Zambije zdravstvenog sustava.

A onda, u kolovozu, Virtual Doctorstarted prihvaćanja Bitcoin donacije, koji je pretvorio u projekt u središtu pozornosti.

Kao što je svijet još uvijek fascinirani jednostavnošću, a opet iznenađujuće rezultate, ove ideje, u međuvremenu web Bitcoin ratnik odlučio intervjuirati Paul Mustardé, ravnatelja VDP, koji je nakratko započeo objašnjavajući ideju UK:

Pružamo telemedicinsku uslugu koja povezuje kliničke časnika na seoskim domovima zdravlja s liječnicima diljem svijeta za dijagnostiku i liječenje savjet, koristeći mobilne mreže internet usluga u Zambiji. Mi smo pronašli odgovarajuće klinike i osigurati računala i drugu informatičku opremu, uspostaviti internetsku vezu, a zatim pružiti specijalizirane telemedicina softvera i obuku na licu mjesta da bi ih počeli i također stalnu podršku. Imamo bazu podataka liječnika iz raznih medicinskih polja koje su ponudile da daju svoje vrijeme i znanje besplatno odgovara na pitanja iz klinike osoblje.

Uz punu potporu Zambije vlade, projekt je sada spreman za širenje na druge regije, također uz pomoć cryptocurrency. Bitcoin avantura započela kada je „Jonathan Turrall, koji je od naših susjeda u Sussex-inovacijskog centra i stvaranje zajednice Bitcoin korisnika (društva i udruge) u Brighton području” prilazi Paul Mustardé, objašnjava on.

„On je spomenuo da Bitcoin je možda novi put za privlačenje donationsand kao ljubavi koja je nešto što smo uvijek zainteresirani. Nakon što smo ga pravilno istraživao i odlučio da je vrijedan težak, on nam je pomogao da biste započeli”, Mustardé dodaje. Za sada, projekt nije u mogućnosti koristiti Bitcoins izravno kupiti opremu, jer većina dobavljači još uvijek ne prihvaćaju, ali „nadamo se da će se dogoditi u vremenu”.

Projekt planira pretvoriti prve cryptocurrency donacije u dekretu currencyin međuvremenu. Prema britanskom ravnatelja službi, oni će „očito pogledate koja je imala najpovoljniju tečaj, ali za sada ćemo ostati u Bitcoin i gledati hoće li druga mjesta za provesti u Bitcoin postanu dostupni”.

Kada se pitanje ako Bitcoin je imao utjecaj na njihovo prikupljanje sredstava do sada, Mustardé kaže da „to nije, osim što je prišao nekoliko ljudi koji žele da znaju o nama da to učini. Do sada se čini da su donacije koje smo primili su od posvećen Bitcoin korisnika koji bi u toku sa foruma raspravlja širenje uporabe. Nadam se kao i korištenje namaza i primamo pokrivenost u medijima, koji će privući širu Bitcoin-pomoću zajednicu čuti o nama”.

Preko bitcoinwarrior.net

Povezane vijesti


Post ICO

Japanski sud pravilima Bitcoin nije vrijedan pravne zaštite

Post ICO

Predstavljamo mišljenja

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Post ICO

Roger Ver pokreće inicijativu Bitcoin Bounty Hunter u borbi protiv hakera

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Molim vas, ne vrijedi pogledati ni jedan novčić koji je podijeljen

Post ICO

Kenneth Metral, iz tvrtke Coingig: kupci počinju imati više povjerenja i troše više Bitcoina

Post ICO

Singapur će regulirati Bitcoinove operacije u borbi protiv pranja novca

Post ICO

Vlasnik traži 1,9 milijuna dolara za Trump SoHo stan, ali prihvaća samo Bitcoins

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Je li Moolah (i trenutno nedostaje mu 1,4 milijarde dolara BTC) najnovija Bitcoin muljaža?