UK Home Office gura za stvaranje Avenger stilu cryptocurrency | Croatian.lamareschale.org

UK Home Office gura za stvaranje Avenger stilu cryptocurrency

UK Home Office gura za stvaranje Avenger stilu cryptocurrency

Novac svemir digitalni uskoro mogao dočekati novu vrstu cryptocurrency: a se bore protiv kriminala, Osvetnik stilu altcoin.

Ideja je rođena u Velikoj Britaniji, gdje unutrašnjih poslova te zemlje nedavno savjetovao vladari britanske nacije razviti novi digitalni novac koji se bori protiv anonimnost i pojačava sljedivost transakcija.

Ministarstvo unutarnjih poslova, vlada odjel zadužen za pitanja poput imigracije i borba protiv terorizma, ponudio savjet u responseto trezora poziv za informacije o digitalnoj valuti, objavljena ranije ove godine.

U ovom odgovoru, Ministarstvo unutarnjih poslova navodi obje pro i kontra od digitalne novca kao Bitcoin iako priznaje da „dokazi za pogodnosti ili rizika od digitalnih valuta je ograničen.”

Dok su pozitivni uključuju nisku cijenu transakcije i brze obrade plaćanja, dokument također podsjeća na britansku vladu da cryptocurrency je povezan s nezakonitim operacijama zbog svojih anonimnih značajke.

Kako bi se boriti protiv tih anonimnih operacije, Ministarstvo unutarnjih poslova vjeruje da je najbolje rješenje bi bilo da se razvije cryptocurrency se bore protiv kriminala. „Vjerujemo da bi moglo biti nekoliko prednosti bilo kojeg digitalnog valuti za Velikoj Britaniji se stvara i vlasništvu središnje države„, navodi se u odgovor.

Ova nova altcoin će biti pod kontrolom centralizirane vlasti i „ona također može biti vezana na fiat valutu, smanjiti potencijalne promjene u svoje vrijednosti.” Cilj je definirati vlasništvo i trag sve operacije, što omogućuje agencije za provedbu identificirati kriminalne aktivnosti i tko stoji iza toga.

Ministarstvo unutarnjih poslova vjeruje da je pristup podacima hipotetskog cryptocurrency-a bi trebao biti ograničen, osim kada je riječ o tijelima i agencijama protiv pranja novca. Odjel vlada kaže da „će također imati dodatnu korist djeluje kao zastrašujući za kazneno upotrebu”, kako kriminalci ne bi želio usvojiti na dokaziv valutu.

Osim toga, svaka buduća regulacija treba navesti da su svi digitalna valuta uključeni u kriminalne operacije mogu se oduzeti od strane vlasti.

Prema Ministarstvu unutarnjih poslova, postoji još jedan tipičan Bitcoin obilježje koje će morati promijeniti kako bi se izbjeglo prijevare: ireverzibilnosti transakcija. „To bi imalo smisla da se identificiraju kako lažne transakcije mogu biti unwoundand digitalna valuta nadoknađeni legitimnom vlasniku” U dokumentu se navodi.

A onda, nakon nedavne kontroverze oko njujorškog BitLicense, dolazi korporativni propis. Ministarstvo unutarnjih poslova želi vidjeti sve digitalne valute tvrtki postati licencirani. Nepoštivanje pravila - koje će uključivati ​​ne prati transakcije i nije da prijave sve sumnjive aktivnosti - značilo bi gubitak licence.

Ipak, to je upravo jedna od značajki koje Bitcoin-povezane tvrtke u Sjedinjenim Državama mrze o BitLicense. Zapravo, to je bio razlog zašto je Erik Voorhees' ShapeShift.IO suspendiran sve usluge u New Yorku nakon odobrenja posljednjem nacrtu dokumenta.

Činjenica da su Sjedinjene Države već imaju regulaciju u mjestu je dobra vijest za UK ako je plan ide naprijed. Međunarodna suradnja će biti „neophodno” kako bi se osiguralo uspjeh bilo regulationcreated u zemlji.

„Stvar konverzije na kojem fiat valuta postaje digitalni, i obratno, teško je nadgledati, s obzirom na digitalne valute imaju globalni doseg. Bez globalnog dosljednost u pristupu, nadzor i sigurnost je teško.”

Ako se takav plan pretvara u stvarnost, onda bismo mogli biti u potrazi na kompletnu transformaciju onoga što trenutno znamo o digitalnoj novca. Novi borbu protiv kriminala cryptocurrency, svjetlosnih godina daleko od Bitcoin i drugih altcoins, može zvučati kao dobra ideja za vladu, ali što će kripto-zajednice reći o tome?

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Post ICO

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Digital River prihvaća Bitcoins

Post ICO

Novo izvješće pokazuje Mt. Gox je gubio Bitcoin godinama prije urušavanja 2014. godine

Post ICO

Overstock.com omogućuje Bitcoin plaćanja za stanovnike SAD-a

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Demandwareov tim za trgovinu u oblaku timova s BitPay-om nudi Bitcoin opciju

Post ICO

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Post ICO

Diversifikacija u plemenitim metalima i Bitcoin

Post ICO

Dobrotvorne institucije: opći slučaj Bitcoinfobije

Post ICO

Prag pozdravlja prvi kafić na svijetu koji se bavi samo Bitcoinom