Velika Britanija planira postati globalni Bitcoin središte | Croatian.lamareschale.org

Velika Britanija planira postati globalni Bitcoin središte

Velika Britanija planira postati globalni Bitcoin središte

Većina zemalja su na rubu provedbe mjera za reguliranje Bitcoin tvrtki. S jedne strane, neke vlade su spremni striktno regulirati tvrtkama, dok su drugi odlučite fleksibilniji stav. Tijekom godina, Velika Britanija je ostala financijski čvorišta Europe i kao što je sada, zemlja čini se da je Trending isti put za Bitcoin.

Britanski premijer David Cameron trenutno uživa svoju prvu trgovačku misiju u jugoistočnoj Aziji od kada je ponovno izabran i on je spomenuo „uobičajene krivce” kao Rolls-Royce i Lloyd iz Londona, ali i Bitcoin tvrtka Blockchain.

Spominjanje je pozitivan znak za britanski Bitcoin industriji, budući da je Vlada tek treba strogi stav o kripto-poduzeća. Svi su isti, Bitcoin tvrtke trebaju čekati propisom pranja novca brzo, čak i ako je Bank of England je nedavno podijelio ohrabrujuće statementsabout cryptocurrency.

Činjenica da je Velika Britanija odlučila pozvati Bitcoin tvrtka na trgovinske misije je jasan znak da je zemlja spremna podržati Bitcoin startups i postaje cryptocurrency trgovine središte. Na prvi pogled, Blockchain nije tip tvrtke što se i očekuje da budu uključeni u službenom vladinom putovanje u Maleziji, Singapuru i Indoneziji i Vijetnamu.

[Tweet_box dizajn = „default”] Tijekom godina, Velika Britanija je ostala financijski čvorišta Europe i kao što je sada, zemlja čini se da je Trending isti put za Bitcoin. [/ Tweet_box]

Pokretanje Bitcoin sve više raste uz evoluciju Bitcoin. Tijekom razdoblja od šest mjeseci, transakcije koje uključuju Blockchain je API i novčanike se udvostručio, a tvrtka je zaradio oko četiri milijuna korisnika.

Perspektiva FinTech 2020

Iako je Velika Britanija igra važnu ulogu u razvoju globalnog fintech industriji (što pridonosi 20 milijardi £ u zemlju svake godine) i uspio privući 42 posto svih fintech vezane ulaganja u 2014. Godini, David Cameron je još biti zadovoljni. U tom smislu, on je bio domaćin FinTech 2020, događaj koji ima za cilj da Velika Britanija gornji položaj za oko 25 međunarodnih lidera fintech (bilo da se radi globalnog tržišnog udjela, vrednovanja ili IPO).

Tijekom godina, Velika Britanija, a posebno u Londonu, pozdravio je nekoliko financijskih tehnoloških tvrtki. Prema Accenture izvješću, Velika Britanija preuzima vodstvo u Europi kada je u pitanju fintech ulaganja. U zemlji, ulaganja porastao za 136 posto u 2014. Godini - od 264 milijuna $ od 2013. - do 623 $. Ipak, Silicijska dolina uzima lavovski dio u sektoru, s 2 milijarde $ u odnosu na europski 1480000000 $.

Velika Britanija ima za cilj iskoristiti FinTech 2020 kao platforma za razbijanje normu i da bi u nekoliko tehnoloških tvrtki. Cameron je optimističan glede ovog cilja i njegov prvi potez bio da su fintech startupima u trgovini misije u jugoistočnoj Aziji.

Cameron donosi sa sobom 31 poslovnih lidera izvučeni iz cijele Velike Britanije, uključujući i važan izaslanstva fintech tvrtki, kao što su inovacije financija Iwoca i Ratesetter, kao i Al Rukies.

Da li Bitcoin šanse?

To je lukav pitanje. Međutim, kreatori politike u Velikoj Britaniji su spremni za početak rada s cryptocurrency i Bitcoin tvrtki u Londonu. Oni su već privlači Bitcoin industriji s raznim ponudama i FinTech 2020 može biti samo jedan od njih. Početkom 2014. Godine, ministar financija George Osborne je spomenuto u hisspeechat Canary Wharf u Londonu, kako je vlada započela procjenu potencijala digitalne valute poput Bitcoin.

„Ovi alternativni sustavi plaćanja su popularni jer su brzi, jeftini i povoljno - i želim da vidi da li možemo napraviti više iskoristiti ih za dobrobit UK gospodarstva i britanskih potrošača. Također želim biti oprezan na rizike koji prate svaku novu tehnologiju. Uz pravo podloga od vlade, vjerujem da možemo napraviti London fintech kapitala u svijetu „, rekao je kancelar George Osborne,

Na temelju onoga što se događa u Velikoj Britaniji i FinTech 2020., jasno je da Vlada želi omogućiti cryptocurrencies raditi unutar pravnog okvira, a jačanje cryptocurrency ekosustav u zemlji.

Povezane vijesti


Post ICO

Coinbase ima nove Bitcoin granice, a Microsoft dopušta aplikaciji Kraken da uključi značajku trgovanja

Post ICO

Srpski Bitcoin zajednica prihvaća upozorenje protiv BTC-a i traži regulaciju

Post ICO

Japan želi međunarodnu suradnju za razvoj regulatornog okvira za Bitcoin

Post ICO

Upoznajte Bitbetex, novu Bitcoinovu web stranicu klađenja

Post ICO

HashFast Technologies i CIARA okupljaju se za proizvodnju Bitcoin rudarskih postrojenja

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Bitcoineri su pesimistički o Bitcoinovoj cijeni u 2015

Post ICO

Radio na lancu čini dobro na obećanju

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu