Sveučilište u Nikoziji prima prvu školarinu koju plaća Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Sveučilište u Nikoziji prima prvu školarinu koju plaća Bitcoin

Sveučilište u Nikoziji prima prvu školarinu koju plaća Bitcoin

Sveučilište u Nikoziji (Unić), na Cipru, već dobila prvu poduku plaćen sa Bitcoin iz Južnoafričke studentthat će se online MBA stupanj. Vijest je otkrio institucija, jedan od najvećih akreditiranih engleskog jezika sveučilišta u euro-mediteranskoj regiji, koja je nedavno započela prihvaćanjem cryptocurrency.

load...

„Dana 27. Studenog, Francois Rossouw, novi Unić student u Južnoj Africi, je platio 1 BTC, ekvivalent od € 670 (910 $), prema poduke za online Master of Business Administration stupnja”, sveučilište, rekao je u tisku puštanje u izdanju Bitcoin Views.

To je upravo ono što smo i očekivali, da početna usvajanje će se dogoditi s učenicima koji pohađaju naše online stupanj programa iz određenih zemalja u Africi.

load...

U nekim zemljama, međunarodna plaćanja su izuzetno težak i obzirom na to da neki studenti plaćaju na mjesečnoj rate plan, naknada za prijenos završiti dostizanje 5 do 10 posto njihove isplate i vrlo nezgodno.

Namjera ove inicijative je olakšati poteškoće u prijenosu i izgraditi vlastiti praktična znanja o tom području.

Christos Vlachos, financijski direktor i član Savjeta Sveučilišta u Nikoziji

S druge strane, južnoafrički student uvjerava da je „čast biti dio ovog povijesnog prigodu”. Prema Francois Rossouw, „biti u mogućnosti platiti za svjetske klase visokog obrazovanja s Bitcoin je bio san mnogih, ali malo tko vjerovao da će postati stvarnost tako brzo”.

load...

„Nisam iznenađen da je Sveučilište u Nikoziji, s njihovom poviješću trendovima i inovacijama, koji je prvi korak. Ja ih pohvaliti na razbijanje okova tradicionalnih platnih barijera”, dodao je.

Osim prihvaćanja Bitcoin, sveučilište će biti lansiranje prvi stupanj magistra znanosti u digitalnu valutu tijekom proljeća 2014. Francois Rossouw je uvjeren da je „taj stav će privući neke od najsjajnijih umova u Bitcoin svijeta na studij na Sveučilištu u Nikoziji ”.

„The placanje Unić za moju nastavu je bio trenutak, obruba i djelotvorne. Osoblje Unić je nevjerojatno korisna u svojoj korespondenciji i da se sva moja pitanja odgovarali su brzo. Veselim se vidjeti ove institucije i dalje rasti kao središte inovacija iz prve ruke”, zaključio je.

No, vijest nije gotova. Kao dio šireg Digital inicijative Valuta institucije, sveučilište također želi pridonijeti stvaranju „sveobuhvatnog frameworkfor razvoju Cipar u središte za Bitcoin trgovinu, preradu i bankarstvo”, dodaje se u priopćenju. Da biste to učinili, Unić se nada da će računati na Cipru vlasti i relevantnih dionika u zemlji.

Povezane vijesti


Post ICO

Nijemci drugi Bitcoin Boulevard rođeni su u Hannoveru

Post ICO

Igrajte online poker za pravi novac iz SAD-a i bilo gdje u svijetu koristeći Bitcoins

Post ICO

Jason Williams: Bitcoin udruga Australije želi da Bitcoin postane glavni izvor kao i dolara

Post ICO

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Norveška klasificira Bitcoin kao sredstvo i objavljuje porez na kriptovalu

Post ICO

Singapur će regulirati Bitcoinove operacije u borbi protiv pranja novca

Post ICO

Njujorške rasprave o Bitcoinu započinju ovog utorka u sjeni Shremova uhićenja

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

CoinTerra pokazuje inovativni dizajn kućišta TerraMinera

Post ICO

Marco Santori kaže da je Bitcoin valuta sudske odluke mogu koristiti kao vrlo širok presedan

Post ICO

Jon Matonis podnio ostavku - sjedenje odbora za izbore siječanj 2015