Venture capitalist Ben Horowitz smatra da je novac preslaba metafora za Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Venture capitalist Ben Horowitz smatra da je novac preslaba metafora za Bitcoin

Venture capitalist Ben Horowitz smatra da je novac preslaba metafora za Bitcoin

Ben Horowitz je Bitcoin navijač koji je osnovao vodeći venture tvrtka Andreesen Horowitz, nedavno podijelio svoje mišljenje o najvećem svjetskom cryptocurrency. Osim što je žestoke Bitcoin zastupnik, Horowitz je također bio uključen u nekoliko tehnoloških uspjeha u posljednjih deset godina. Na popisu se nalaze Facebook, GitHub, Pinterest i Twitter.

Horowitz je nedavno održao govor na Stanfordu i pitao „za imovinu ili novac koji je oscilirala pa skaču u vrijednosti tijekom posljednjih nekoliko godina, što se zapravo čini da tako oduševljen cryptocurrency u cjelini?”, Rekao je CoinReport.

Pothvat kapitalist ide na odgovor na svoje pitanje. Možete pogledati na razgovor hereor možete pročitati u nastavku najboljih trenutaka u svom govoru.

Horowitz prvo raspravlja da li i kako Bitcoin može biti pravi rješenje za određeni tehnički problem. On je pitao kako možemo pratiti koliko novca svatko ima kad svatko ima poticaj da laže. To je bio njegov odgovor:

Način na koji je riješen kroz povijest je kao s Visa ili nešto, gdje su pokrenuti knjigu koja prati sav novac koji je vrsta prenosi s jedne osobe na drugu. No, problem s Visa je nekoliko puta. [...] To je vlasnički sustav, a to je reverzibilna sustav, tako da postoji velika naknada povezana s njom.

Potom je nastavio hvaliti Bitcoin je nedostatak centraliziranog sustava. „Po prvi put, postoji knjiga da svatko može koristiti, da nitko ne posjeduje. Dakle, razlog što je važno je da, ako mislite o tome što je stvarno moćan u mladosti o internetu je da je to mreža koja svatko može koristiti, ali nitko ne posjeduje „rekao je on, dodajući da je” a što da završi značenje bilo koje [...] je razlog da svi podcijeniti internet kad su ga prvi put vidio, bila je da „to je dobio nikakvu funkciju, i [...] nikada nece biti osiguran, bla, bla blah'.But to bila mreža koja nitko ne posjeduje. Dakle, iako, kao što su IBM mreža i AT & T mreže i Deutsche Telekom mreže, bili su radikalno funkcionalan, svaki novi poduzetnik razvio na internetu, jer sve što su izgradili, oni je dobio svu vrijednost za to, jer nitko ne posjeduje mrežu”.

Prema Horowitz, to je upravo taj element mreže koja čini Bitcoin je najveća snaga. On vjeruje da je „novac je preslaba metafora za Bitcoin”.

Imamo vrlo jaku vjeru u obliku da je knjiga koju nitko ne posjeduje će biti stvar koja privlači sve programere i najbolji funkcionalnosti plaćanja, wire transfer, razmjenu stranih valuta i sve vrste funkcionalnosti koje ne možete ni zamisliti sada, baš kao i kada su ljudi prva pomisao na internetu, kao, „Oh, to je elektronska pošta” - dobro, to nije samo pošta, zar ne? Metafora je preslab.

Slike izvor: YouTube

Povezane vijesti


Post ICO

Fiat valutu i Bitcoin: konceptualizirajući medije razmjene

Post ICO

Nasdaq usvaja Bitcoinovu tehnologiju blokova za poboljšanje trgovanja dionicama

Post ICO

Bitcoinov epidemija: kriptoznanost prelazi 300 dolara i pogoduje svih vremena

Post ICO

Bitcoineri razbijaju svoje iPhone nakon što Apple kaže ne Blockchainovoj aplikaciji

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Bivši izvršni direktor Mt. Gox Mark Karpeles uhićen je u Tokiju

Post ICO

Planirana nadogradnja uzrokuje generiranje nevažećih blokova

Post ICO

Dell sada prihvaća Bitcoin

Post ICO

Ljubitelji Aussie Bitcoina rade na stvaranju australskog Bitcoin zaklada i podizanju svijesti u zemlji

Post ICO

Las Vegas dobiva svoj prvi Bitcoin bankomat

Post ICO

Bitcoin je radikalna promjena u povijesti novca

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju