Tjedni Bitcoin analiza cijena: Pokušavajući se osloboditi | Croatian.lamareschale.org

Tjedni Bitcoin analiza cijena: Pokušavajući se osloboditi

Tjedni Bitcoin analiza cijena: Pokušavajući se osloboditi

Dok su Grci ‘ne’ glasovanje u vezi mogućeg spašavanja posla za njihove dužničke krize od strane europskih financijskih institucija staviti investitore obveznica u panici je u ponedjeljak (6. Srpnja) je Bitcoin cijena skočila na gornji 10% ovojnice 1- dan 200mA do 275 $ i 1700 CNY.

Bitcoin investitori su se pitali da li će cijena i dalje rasti ili napraviti dolje krivulje nakon grčkog hiper. Tehnički pokazatelji u Bitcoin cijena grafikon i svjetskim tržištima mogao dati naznaku pravca BTC cijene su na čelu.

To je bio osumnjičen da je, s RSI i dvaput stohastički divergencije ukamaćivanja, cijene mogle pasti. Iako MACD nije potvrđujući silazni kretanje, činjenica da bi to moglo postati stvarnost pokazala je padu obujma trgovanja. Stohastički također su trenutno pokazuje vrlo visoku overbought, koji je u prošlosti bio pokazatelj val uspona i padova.

Također, to je bio osumnjičen da je tržište reakcija na Europskom trgovanja sjednici mogao promijeniti ovu analizu. Praznine dolje u dionice, kao i euro Forex parova, bili promatrani, ali investitori su se polako zatvara tih praznina.

Osim toga, činjenica da je zlato je napravio manji napredak na referendumu ishod mogao biti utječu na trenutnu Bitcoin poziciju.

U utorak (7. Srpnja), cijena je zadržao diže na prvi, ali to predictively pala ispod 270 $ i to je vjerojatno da će pasti još više na pad u tri vala. Zanimljivo je da je RSI redoviti odstupanje nije ponovila prethodna pojavu obrnutim razilaženja.

8. Srpnja bilo je jasno da je grčki referendum je uzrokovalo Bitcoin cijena zapeti između dviju konvergentnih omotnice linije na oko $ 265 i 1650 CNY. To je značilo da će cijena vjetar bočno između redaka dok se ne „izabrao” smjer.

Ovisno o smjeru da bude izabran ni tamo mogao biti unaprijed, gdje se cijena mogla bi nagli prekid prema 1 dan 200 MA; ili pad, gdje se cijena mogla pasti kroz kuvertu od 100mA 10% niže. U tom trenutku, pad nije dobra vijest za investitore koji pokušavaju kratkog pada.

Međutim, to bi mogao biti dobar način za izgradnju dugu poziciju. Iako je Bitcoin cijena je brže nego što se očekivalo pala, udaljenost nije bio veći, a još nije dosegao gornju omotnice liniju razmjene karata. Moglo bi se očekivati ​​da će tržište će testirati razinu na oko $ 262 i 1630 CNY.

Indikator RSI također razišli napredovanja cijena vala. Međutim, MACD nije to potvrdili, niti na stohastički indikator. To bi mogao biti znak da je val prema gore opet teži.

9. Srpnja smjer Bitcoin cijene još uvijek izgleda vrlo neizvjesna na 267 $, a 1672. CNY. Međutim, moguće je da je najnovija visoka cijena može samo još dodirivati ​​gornju plavu liniju koja pokazuje trend.

Iako je još jedan u opadanju val nije bio uvjerljiv, grafikon još imao mjesta za još jednog. S izazovima u eurozonu, Kina dionice pad i probleme s obzirom na New York Stock Exchange, napredak ne pokazuje mnogo više zamah i količine od pada.

Na 10. Srpnja Bitcoin cijena je dosegla visokih 280 $ i 1740 CNY. Dno MACD smjestio na svojoj nulte linije, dok su Bollinger Bands su ugovaranje. Vrh RSI imao manju amplitudu i lebdio u sredini njegovog dometa. Bitcoin cijena, čini se, polako diže po 20mA prema 200mA.

Postojala je mogućnost za varanje-out, što bi moglo otići na bilo koju stranu. Cijene moglo pao u završnoj korektivni val prije nastavka unaprijed. Međutim, investitori su savjetovali da ne bude pretjerano oprezan, jer to može biti velika ulaganja priliku.

Izvor grafikon: BFXDATA & xbt.social

Povezane vijesti


Post ICO

Prvo pogledaj Gems Messenger

Post ICO

Što je svakako Capital One Labs? Što oni žele s Bitcoinom?

Post ICO

Microsoft počinje prihvaćati bitcoine od kupaca iz SAD-a

Post ICO

Kripto-prijevare u porastu: Bitcoineri su prevareni krivotvorenim web stranicama Bitcoin zaklade

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Primecoin: kriptoznanost koja može učiniti rudar korisnim

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Roger Ver pokreće inicijativu Bitcoin Bounty Hunter u borbi protiv hakera

Post ICO

Bitstamp i druge burze nastavljaju Bitcoinov povlačenja, dok se Mt. Gox podnosi prosvjed

Post ICO

Overstock.com omogućuje Bitcoin plaćanja za stanovnike SAD-a

Post ICO

Više od 7.000 redovnih bankomata u Južnoj Koreji sada se može koristiti za kupnju Bitcoina