BitLicense komentari postaju javni, novi Bitcoin trošak rekorda i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

BitLicense komentari postaju javni, novi Bitcoin trošak rekorda i još mnogo toga

BitLicense komentari postaju javni, novi Bitcoin trošak rekorda i još mnogo toga

Dobro došli u Bitcoin istražitelja najnovijem tjednom zaokružiti s najvažnijim naslovima u posljednjih sedam dana.

Bitcoiners scammed lažnim web Bitcoin Zaklade

The Bitcoin Zaklade nedavno je otkrila da su prigovori cryptocurrency vezane prijevara u porastu. Najnovija prijevara uključuje najmanje dvije lažne web stranice koje su zapravo lažna verzije zaklade web stranicu.

„Tijekom posljednjih nekoliko dana primijetili smo značajan porast u pritužbi usmjerenih na naš help desk o prijevari se počinjeno nad nevinim korisnika Bitcoin” je Bitcoin zaklada objavila na svojoj službenoj blog.

Cijeli članak

Coinbase omogućuje izravne Bitcoin obrta s novim novčanike USD

Coinbase objavila je danas da je omogućeno novčanike USD za svoje klijente u 16 američkih jurisdikcije, čime oni korisnici pohraniti dolar stanja i čine izravne kupnje Bitcoin bez čekanja za bankovne transfere.

Sjedištem u SAD-kupci sada imaju istu mogućnost za pohranu fiat valute koje su Coinbase kupaca u 13 zemalja eurozone uživati ​​od rujna, kada je proširen Bitcoin kupnju i prodaju izvan SAD-a po prvi put. Tvrtka objavljeno na blogu da je jedini način američki kupci prije mogli steći Bitcoin bez odgode je omogućiti „trenutak kupiti”, koji zahtijeva kreditnu karticu.

Izvor: Coindesk

Lewys Martin zatvoren za Lloyds Bank i The Sun prijevare

Bitcoin folirant Lewys Martin je zatvoren za zahtjevne £ 207,000 u virtualnom valute u zamjenu za tisuće bankovnom računu je phished od kupaca Halifax banke.

Martina, 22, iz Deal u Kentu, zaprijetio da će prodati ukradene podatke o 28.000 vlasnika računa za The Sun novinama. On je zahtijevao jedan Bitcoin na svakih 10 kompleta detalja koju je držao na memorijsku karticu ili 2800 Bitcoins - što odgovara £ 207,000 u to vrijeme.

Izvor: IBTimes

BitLicense komentari postali javni: što velike tvrtke, rekao je

The 3,746 BitLicense komentari primljeni od strane New York Odjel financijskih usluga iz cijelog svijeta su objavljeni ovaj tjedan. Vijest je objavila nadzornik Ben Lawsky na Twitter, koji je objavljen komentari okupili jer Julybut još uvijek čeka da objave istraživanja i studije koje podržavaju stvaranje BitLicense.

Iako je većina komentara su podneseni od strane pojedinaca, nekoliko poruka također su poslani od strane poznatih tvrtki kao što su Walmart, Amazon i Western Union.

Cijeli članak

Bitcoin pad cijena iskre rijetko rudarski težine pad

Bitcoin mining poteškoća smanjila po prvi put u dvije godine. Maloljetnik 0,62% pad uočen jučer i trenutno iznosi 40,007,470,271, za razliku od 40,300,030,238.

Težina prešao 40,000,000,000 trag koncem prošlog mjeseca, s maksimumom nakon nekoliko uzastopnih tromjesečja brzog rasta. Milijarda prekretnica je donesen u prosincu prošle godine, dok je pad zadnje poteškoća zabilježen još krajem 2012. Godine.

Izvor: Coindesk

Potrošači proveo 296M $ u BTC-u Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak

Iznos Bitcoin je proveo tijekom ovogodišnjih shopping „praznika”, također poznat kao Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, postaviti novi rekord u cryptocurrency ekosustavu. Ukupno 296 milijuna $ u Bitcoin utrošeno strane potrošača tijekom vikenda.

To uključuje Bitcoin u devetom najvećeg način plaćanja diljem svijeta između 28. Studenog i 1. Prosinca, prema rezultatima koje pruža digitalni commerce platformu akademska mreža s prospajanjem poruka. Kao i prethodnih godina, kreditne kartice kao što su Visa, MasterCard i American Express i procesor za plaćanje PayPal zauzeli najbolja mjesta na listi, ali Bitcoin je rast u odnosu na prethodnu godinu je očita.

Cijeli članak

Živjeti na Bitcoin: London par preživi mjesec dana duge izazov

Tijekom prošle godine tisuće trgovaca su počeli prihvaćanja cryptocurrency kao oblik plaćanja, s voli od Dell, Expedia, pa čak i Virgin Galactic skakanje na brodu Bitcoin bandwagon. Unatoč tome, ideja zapravo žive trošeći ništa osim Bitcoin i dalje izgleda kao da se daleko.

U nastojanju da se gurnuti naprijed Bitcoin usvajanje u svom lokalnom području, dva londonska startup osnivači odlučili postaviti sebi izazov koji žive isključivo na Bitcoin za cijeli mjesec studeni.

Izvor: IBTimes

LibertyX donosi Bitcoin potražnja za 2.500 američkih maloprodajnih dućana

Sloboda Teller je Bitcoin bankomat operater koji upravlja strojeva u high-profile mjestima u blizini američkih sveučilišta poput Harvarda i MIT-a, službeno je preimenovan kao LibertyX, širi svoju mrežu sa 2500 nova Bitcoin kupnje lokacija u 33 američkih država.

Najava predstavlja dramatičnu ekspanziju za Boston-based tvrtke, koja je u partnerstvu s obradu transakcija specijalist Qpay lansirati novac za-bitcoin kupuju usluge na mobilni telefon i praktičnost trgovinama diljem zemlje u. LibertyX upravlja četiri bankomata, ali vidi ovo novo partnerstvo kao način da se proširi i inovirati svoj posao.

Izvor: Coindesk

Bitcoin za posao: Dobra, loša i budućnost [infographic]

Nakon ovogodišnjeg Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, govorimo o rastu veze između Bitcoin i poduzeća širom svijeta je gotovo obavezna.

Činjenica da potrošači razbio sve rekorde cryptocurrency potrošnje tijekom shopping „praznika” privlači više trgovaca nego ikada u svijet digitalnog novca. Budućnost može biti svijetla samo.

Cijeli članak

Bitupcard program omogućuje korisnicima da kupuju Bitcoin u turskoj maloprodajnih dućana

Berlin-based MK Plaćanje i nizozemski bit4coin partnerstvo kako bi Bitcoin masama, kao i dvije tvrtke lansirati eVoucher programa Bitupcard omogućiti mještanima kupiti Bitcoin u trgovinama u Turskoj.

Pilot program će početi s 30 sudionica lokacijama u Istanbulu i glavna područja, ali Bitupcard već prijavili 5.000 prodajnih mjesta diljem Turske, tvrtka je navedeno u priopćenju. Osnovan 2013. Godine u Amsterdamu, bit4coin je Bitcoin poklon-bon tvrtka koja se fokusira na pružanje jednostavnih rješenja za kupnju Bitcoins.

Izvor: CryptoCoinsNews

Predloženi zakon SAD-a poziva na petogodišnji moratorij na Bitcoin regulacije

HR 5777, novi zakon podnosi Kongresu SAD predstavnik Steve Stockman (R-TX), poziva na petogodišnji moratorij na digitalnom regulacijom valute u SAD-u. Bill, naziv je Cryptocurrency zaštita protokola i Zakon Moratorij bi odlagati bilo „zakonska ograničenja i propise” za razdoblje od pet godina nakon što je 15. Lipnja 2015. Zakon je podnesen 1. Prosinca i od tada je iz oba Doma odbora o načinima i sredstvima, a kuća odbora za financijske usluge.

Nacrt zakona također poziva na virtualne valute mogu klasificirati kao tradicionalne valute prema poreznim propisima SAD. Trenutno, IRS porezi Bitcoin građe kao da su jedna vrsta imovine. Skladištar je podnio prijedlog zakona ranije ove godine u potrazi za klasifikaciju digitalne valute slično stranoj valuti.

Izvor: Coindesk

NETOPIA mobilPay sada omogućuje 6.000 rumunjskih trgovci prihvaćaju Bitcoin

NETOPIA mobilPay, jednog od najvećih rumunjskih mobilna plaćanja procesora, se udružio s BTCXChange kako bi se prihvatio Bitcoin. To znači da svi 6000 rumunjski trgovci koji koriste mobilPay sustav sada može početi prihvaćanja cryptocurrency kao opciju plaćanja bez ikakvih komplikacija.

Najava će sigurno gurnuti usvajanje Bitcoin u europske zemlje, nakon imenovanja na lokalne Fundatia Bitcoin Rumunjske kao poglavlje podružnica u Bitcoin Zaklade ranije ove godine.

Cijeli članak

US Marshals potpuna druga aukcija od svile je Bitcoin

SAD Marshals usluga je završio drugi aukciju Bitcoin oduzeti od izvorne svile. Aukcija, koji se sastoji od 50.000 BTC, je najnoviji u oduzete BTC rasprodaje koja je započela u lipnju.

U USMS izvijestio da 11 registriranih ponuditelji stavio 27 ponuda za Bitcoin, za razliku od 45 ponuđača u lipnju. Coindesk pripisuje pad u manjem prozoru ponuda - 6 sati u odnosu na 12 - i smanjuje interes kupaca zbog masovne dostupnosti većih blokova Bitcoin. Cijena Bitcoin je nepromijenjen od prodaje i sada je na oko 380 $. U lipnju je cijena nakratko porasla za 7 posto što je korisnik gledao prvu prodaju s kamatama.

Izvor: TechCrunch

Povezane vijesti


Post ICO

Nevjerojatan svijet Bitcoinovih alternativa: popis od 8 različitih kovanica

Post ICO

NFC tehnologija mogla bi korisnicima omogućiti korištenje pametnih telefona za plaćanje putem Bitcoina

Post ICO

Bitcoin je glavni konkurent, kaže novo izvješće koje je objavio MasterCard

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

IGot Impostori pokreću napad od krađe identiteta kako bi pristupili Google računima

Post ICO

Velika Britanija raspravlja o Bitcoinovoj regulaciji

Post ICO

Unutar Bitcoins konferencije: New York i dalje opravdava titulu kapitala kriptovalute

Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

Projekt Bitcoin Isle, novi kripto-zakoni i Western Union upućuju na usvajanje BTC-a

Post ICO

Kako savez između Mt. Gox i CoinLab pretvorili su se u (pravni) rat

Post ICO

Razumjeti zašto se Bitcoin može smatrati novcem

Post ICO

Srpski Bitcoin zajednica prihvaća upozorenje protiv BTC-a i traži regulaciju