Blockchain.info gubi BTC klijentima, Microsoft otvara vrata Bitcoinu i drugima | Croatian.lamareschale.org

Blockchain.info gubi BTC klijentima, Microsoft otvara vrata Bitcoinu i drugima

Blockchain.info gubi BTC klijentima, Microsoft otvara vrata Bitcoinu i drugima

Dobro došli u Bitcoin istražitelja najnoviji tjedni zaokružiti. Pogledajte ispod što se dogodilo ovaj tjedan u Bitcoin svijetu.

Blockchain.info gubi Bitcoins tijekom ažuriranja softvera

svjetski najveći razmjena Bitcoin i digitalni novčanik usluga, Blockchain.info, izgubila neke od svojih klijenata digitalne štednje sinoć tijekom zakazanog ažuriranja softvera koji je otišao u krivu. Incident je otkriven prije nekoliko sati od strane tvrtke na Reddit i drugim društvenim mrežama poput Twittera.

„Kada se radi o rasporedu ažuriranje softvera preko noći na našoj web-novčanik, naš razvojni tim nehotice utjecati dio našeg softvera koji osigurava privatnih ključeva su generirani u snažnu i siguran način”, Blockchain otkrio.

Cijeli članak

DIP kazne mrtav Bitcoin razmjena operater $ 68.000

Operator dva bespravna razmjene digitalnih valuta je naređeno da plati više od 68.000 $, nakon duge istrage Komisiji za vrijednosne papire SAD (DIP), gornjem regulatora vrijednosnih papira u zemlji.

Ethan Burnside je jedini vlasnik i operator BTC Trading Corp, nadređena tvrtka platformi BTCT CO i Litecoin Global Exchange (LTC Global) od kolovoza 2012. Do trgovina i račun aktivnost prestala u listopadu 2013. Iznos Burnside će platiti jednaka za sve profita on je napravio od burzama, osim novčane kazne.

Izvor: Coindesk

Bitcoin Crni petak 2014 pauze sve zapise

Kao što se očekivalo s obzirom na rastuću popularnost cryptocurrency, ovogodišnji Bitcoin Crni petak bio je veliki uspjeh. Elektronički trgovački praznik registrirani evidenciju o prodaji, dok su tradicionalne prodaje Crni petak pao za 11 posto.

Događaj Bitcoin vezane zabilježen je porast 82 posto u broju trgovaca koji su završili transakcije 28. Studenog u odnosu na 2013. Kripto-praznik, processorBitPay plaćanje otkrio ovaj tjedan. Ovaj i ostali rezultati „pokazuju koliko je Bitcoin ekosustav je narasla i raznoliki od prošle godine”, rekao je tvrtka.

Cijeli članak

'Bitcoin Hero' vraća 225 BTC izvađeno iz Blockchain novčanike

Jedan haker pod nazivom johoe iskorištavaju sigurnosne slabosti u Blockchain.info novčanik i ukrao 255 Bitcoins u ponedjeljak (8), vrijednog oko 90.000 $. Sinoć, sredstva su se vratili. Ispostavilo se, johoe je „bijeli šešir” haker - otkriva sigurnosne nedostatke te ih izvještavanje, ne koriste ih za protupravne imovinske koristi.

Bitcoin zajednica diše kolektivni uzdah olakšanja. Sve je počelo s post na Bitcoin Talk odbora Ponedjeljak: „Bilo je veliku hrpu novih razbijenih adresa danas (nekoliko 100s u jednom danu)”, johoe napisao: „Bio sam toliko slobodan štednje neka sredstva prije nego što su se provuku strane.. Drugi ako me može uvjeriti da pripadaju vama (potpisivanje poruka s adresom očito nije dovoljno, privatni ključ već je poznato), poslat ću sredstva vratiti”.

Izvor: InsideBitcoins

Amex veteran pokreće bijelo-label Bitcoin debitne kartice platformu

Nova platforma za obradu plaćanja je u potrazi za kapitalizirati na usponu potražnje za Bitcoin-pogon debitne kartice rješenja. Osnovana je u veljači, Blade Financijski je pitching svoje usluge digitalne valute tvrtke koje žele ponuditi debitna kartica usluge korisnicima, ali nemaju sredstava ili sposobnosti da se zapravo lansirati proizvod. Takve ponude su dokazali problematično za neke startups i za Blade, ovo neravno kasete je velika poslovna prilika.

CoinDesk razgovarao s CEO Ed Boyle, koji je prethodno služio kao generalni direktor za American Express' prepaid kartice jedinice. Boyle je rekao da je Blade tim ima desetljeća iskustva lansirne slične proizvode, te se nada da iskoriste ovu stručnost osigurati debitne kartice na industriju je opisao kao vrlo zainteresiran za takvo rješenje.

Izvor: Coindesk

New York State klasificira Bitcoin kao tax free „nematerijalne imovine”

New York State Department of oporezivanja i financija (NYDTF) je klasificiran Bitcoin i druge slične vrste „konvertibilnoj digitalne valute” kao „nematerijalne imovine”. To znači da su svi cryptocurrency vezane uz transakcije neće biti predmet poreza na promet u državi.

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja potaknuta napomenom objavljen u ožujku od strane IRS je NYDTF objavljen dokument ovaj tjedan proglasio novi status Bitcoin. Prema odjelu, „upotreba konvertibilne virtualne valute od strane kupca da plati za robu ili usluge isporučene u državi New York istreated kao robnom razmjenom”.

Cijeli članak

CoinJelly razmjena zatvoriti kupca Bitcoin računa u roku od 24 sata

UPDATE (12. Prosinca 16:59 GMT): CoinJelly objavila je putem Twittera da će kupac računi ostaju otvoreni za još sedam dana. Tvrtka je rekao 98% korisnika već odustao Bitcoin i potvrdio da je imao „mali fond” za one koji su propustili rok.

Bitcoin razmjena i novčanik servis CoinJelly najavio je da zatvorite sve korisničke račune u roku od 24 sata. CoinJelly je osnivač i direktor Ash Kralj je rekao zatvarači su nastala zbog vlasništvo njegove tvrtke je promijenila vlasnika. Međutim, on je odbio napraviti daljnji komentar o ovom tvrdio stjecanja, osim „nismo kupili za naše baze kupaca”.

Izvor: Coindesk

Korisnici Microsoft Xbox i Windows sada mogu kupiti digitalni sadržaj sa BTC

Microsoft iznenada ušao u grupu Bitcoin-friendly tvrtke čak i bez objavljivanja odluke. Tvrtka sada dopušta SAD-based Xbox i Windows korisnici na vrh svoje račune pomoću Bitcoin.

Nova opcija plaćanja samo je javno kada korisnik zamijetio Bitcoin značajku i objavio dobru vijest o Reddit. Opcija je kasnije potvrđeno online stranicu za pomoć pod naslovom „Kako mogu koristiti Bitcoin sa svojim Microsoft računom?”, Koji je dostupan na Microsoftovim commerce site.

Cijeli članak

Reddit je cryptocurrency inženjer aludira na tajnim projektnih planova Bitcoin

S obzirom na status Reddit-a kao možda najistaknutiji društvene mreže za Bitcoin diskusije, to je iznenađuje da šira zajednica je obavijest kada bivši BitPay programer Ryan X Charles je doveo na brodu kao mjesto prvog „cryptocurrency inženjera” ovog rujna.

Interes je dodatno izazvao najavom da, svježe off $ 50 milijuna u novom financiranja, Reddit će ići dalje jednostavno obuhvaćajući Bitcoin kao valutu, tražeći umjesto toga dati 10% od kruga korisnicima kroz cryptocurrency podlogom od vlastitih dionica.

Izvor: Coindesk

Povezane vijesti


Post ICO

Softver Bitcoin postaje ažuriran, SAD objašnjava Bitcoinov oporezivanje i više novosti

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

Stvoritelj Ransomware se ispričava zbog virusa pranja i oslobađa ključeve, ali nema povrata na vidiku

Post ICO

Ottawa bi trebao usvojiti hands-off pristup Bitcoinu, kaže kanadski senat

Post ICO

Rezervirajte svoj hotel iz snova s Bitcoinom na CheapAir.com

Post ICO

Novi europski projekt obećava borbu protiv ilegalnih online tržišta gdje je Bitcoin omiljena

Post ICO

Plaćanje procesora Računalo omogućuje trgovcima da fakture u američkim dolarima i primaju Bitcoins

Post ICO

Priča o CoinJellyu

Post ICO

Kako 7.9 milijuna ljudi usvaja Bitcoin na Bliskom Istoku

Post ICO

Mt. Gox suspendira plaćanja u američkim dolarima dva tjedna

Post ICO

Vlada SAD-a još uvijek ne zna dovoljno o Bitcoinu

Post ICO

Nadolazeći događaj okruglog stola za digitalnu valutu u New Yorku