Microsoftove globalne planove za BTC, Bitcoinovu cijenu ispod 300 dolara i više | Croatian.lamareschale.org

Microsoftove globalne planove za BTC, Bitcoinovu cijenu ispod 300 dolara i više

Microsoftove globalne planove za BTC, Bitcoinovu cijenu ispod 300 dolara i više

Dobro došli u Bitcoin istražitelja najnovije tjedno zaokružiti. Ovdje ćete saznati najvažnije vijesti u zadnjih tjedan dana.

Hashie.co klijenti gube profit nakon „nestanka” rudarske platforme

„operacije Hashie je privremeno suspendiran” je poruka koju sada možete čitati kada posjetite web stranicu Hashie.co. Oblak-based Bitcoin mining usluge - koja služi (ili služi za posluživanje) više od 40.000 klijenata - službeno je obustavila sve operacije i nestao s korisničkim sredstva u iznosu od oko 1.481 BTC.

Neki od platforme korisnicima navodno izgubili tokene prethodno kupili putem usluge, ali i drugi klijenti su u mogućnosti da se presele svoje žetone na AMHash, zasebnu lokaciju koja je kupila rudarskih ugovore s Hashie.co.

Cijeli članak

Winklevoss Bitcoin ETF traje još jedan korak naprijed

Polako, ali sigurno, Cameron i Tyler Winklevoss' Bitcoin Trust dovršavamo na svoje predložene cryptocurrency-podlogom razmjene trguje fond, filing za dionice na Nasdaq.

U srijedu je Bitcoin Trust podnesena Komisiji za vrijednosne papire prodati 20,1 milijuna dionica na Nasdaq burzi, izvještava Ciara Linnane forMarketWatch. Podnošenje nije uključivao lansirati datum ili odnos troškova, što ukazuje na Bitcoin Trust nije blizu dolaska na tržište. U svibnju je regulatorni podnošenja otkrio Winkelvoss Bitcoin Trust će trgovina na Nasdaq. U srpnju Obrazac S-1 podnošenje Komisiji za vrijednosne papire uživao ETF-a, uz pretpostavku je u pitanju život, ne bi trgovati pod ticker „novac”.

Izvor: ETFTrends

Microsoft planira proširiti Bitcoin eksperiment na „globalnoj” razini

Samo nekoliko tjedana nakon otvaranja vrata za Bitcoin, predstavnik Microsoft je sada otkrio da je tvrtka može biti s obzirom na nove eksperimente cryptocurrency vezane u bliskoj budućnosti.

Ne tako davno, Sjeverne Amerike div najavio je svoju odluku o prihvaćanju BTC, ali do sada su samo SAD-based Xbox i Windows korisnici mogu napuniti svoje račune pomoću Bitcoin.

Cijeli članak

BitMEX pokrenuti Bitcoin „strah” indeks

Derivati ​​razmjenjivati ​​BitMEX će objaviti indeks na 5. Siječnja da se nada će postati Bitcoin svjetski verzija VIX- tzv „indeks straha” koja se koristi kako bi se ocijenilo nesigurnost u širim financijskim tržištima.

30-Dan Bitcoin Povijesni Volatilnost indeks, kao BitMEX je to zove, radi tako da vremenski ponderirana prosječna cijena od USD / BTC stopa Bitfinex-a. Zatim izračunava godišnjoj volatilnost Bitcoin je tijekom predviđeno razdoblje od 30 dana, koristeći te podatke. Rezultat je mjera Bitcoin-a ostvarenog volatilnosti za to razdoblje.

Izvor: Coindesk

Japanska Bitcoin pljačka „netko iznutra”, ne hakeri sami

Financijski kolaps Mt. Gox, jedan od najvećih svjetskih burzi Bitcoin, nije bio samo zbog hakera, japanski policija sumnja. Japanski policija bliže završetka istrage jednog od velikih financijskih propada u virtualnom valute svijetu prošle godine, uz izvor blizak policiji tvrdi da je „to izgleda kao djelomični iznutra”.

Ono što je nekad najveći svjetski razmjena Bitcoin, Mt. Gox, podnio zahtjev za proglašenje stečaja u veljači prošle godine nakon otkrivanja da je pola milijarde dolara vrijedan virtualne valute je nestao u plavo, navodno sjeckan.

Izvor: TheDailyBeast

Bitcoin može završiti online piratstva, Isohunt je osnivač predviđa

Gary Fung, osnivač popularne torrent stranice Isohunt, vjeruje da će Bitcoin okončati online piratstva u budućnosti. Ili barem protjera ovaj proces na dnu popisa poželjnih online metoda mediji gledanja.

Uz streaming brzo postaje omiljena način za gledanje filmova i televizijskih serija onlineusing platforme kao što su Amazon ili Netflix, to nije ni čudo da je proces preuzimanja bujica je sve manje i manje popularan.

Cijeli članak

Cody Wilson govori o kampanji da se demontirati Bitcoin Foundation

Anarhistički aktivist Cody Wilson službeno je pokrenula svoju kandidaturu za predstojeće izbore odbora Bitcoin Zaklade, te potvrdio svoju namjeru da pokuša i raspustiti organizaciju iznutra ako je uspješan. Wilson se imenuje na post na temeljima forumima na 20. Prosinca te je također pokrenula web stranicu za podršku njegovu kampanju.

Žestoki protivnik Bitcoin propisom ili centralizacije, Wilson je najpoznatiji kao suosnivač obrane Distributed, donatora financira neprofitnu organizaciju koja dizajnira i distribuira planovi za 3D tiskane „osloboditelja” pištolja i „Ghost Gunner” CNC glodanje mašina.

Izvor: Coindesk

Manhattan zajednica odbor zabranio Bitcoin Block Party

Grad New York je slijedeći isti put kao država u pokušaju koristiti propis gurnuti Bitcoin u zaborav. Manhattanu Zajednica odbor donio odluku da je Bitcoin decentralizacija blok stranka može odbiti dozvola.

Blok stranka bila ko-venture između GMT taverna, bar i restoran koji se nalazi u Greenwich Villageu na Manhattanu, i izrezati Rush Creative Labs, filmske proizvodnje tvrtka Brooklyn-based koja se bavi promicanjem virtualne valute i decentraliziranih rješenja kroz vizualne medije.

Izvor: CoinTelegraph

Bitcoin cijena ispod $ 300 za prvi put od 2013. Godine; zajednica nije zabrinut

Iako je cijena Bitcoin čuva poniranja i dosegla novi niska u početku ove nove godine - vrijednost je sada ispod $ 300 -, u svijetu cryptocurrency zajednica ne izgleda zabrinut za potencijalne gubitke.

U svijetu je najpoznatiji digitalni novčić trenutno je u vrijednosti manje od $ 300 za prvi put od studenog 2013. Od tada, Bitcoin dosegla sve-vrijeme visoke, izviru na 1,147.25 $ samo mjesec dana nakon toga, do kraja 2013. Godine.

Cijeli članak

Bitcoin pomaže argentinskog organske poljoprivrednicima

Tu je zanimljiv projekt trenutno odvija u Argentini. Nubis Bruno, argentinska web developer i poduzetnik, je pronašao način da pomogne lokalnim organskih poljoprivrednika prodavati svoje proizvode koristeći Bitcoin.

U Buenos Airesu, organski farmeri se bore da prodaju svoje proizvode. Međutim, neki farmeri su otkrili alternativu. Uz pomoć Bitcoin, ovi seljaci su uspjeli u stvaranju online prisutnost, gdje mogu prodavati svoje organsko povrće izravno kupcima bez naknade ili posrednika dobivanje na putu.

Izvor: Bitcoinist

Povezane vijesti


Post ICO

Dvije uredne wallet za Bitcoin za vaš Android uređaj

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin je napadnut, Mt. Gox suspendira plaćanja i Bitcoin fondacija se proganja

Post ICO

NYC Bitcoin Pitch Event koji organizira Ultra Light Startups nagradio je tri startupa

Post ICO

Havajska tvrtka za čaj Tealet prihvaća kriptovalu

Post ICO

Goldman Sachs kaže da Millenials neće koristiti bitcoin. Jesu li u pravu?

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

CoinJar ima novu Bitcoinovu aplikaciju za Apple uređaje

Post ICO

Tamna strana Bitcoina: zlouporaba kriptografije

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

Goldman Sachs i IDG ulažu 50 milijuna dolara u Bitcoin startup Circle