Mt. Goxove datoteke za stečajnu zaštitu, Španjolska dobiva 100 bankomata i Cipar negira da je Bitcoin ilegalna | Croatian.lamareschale.org

Mt. Goxove datoteke za stečajnu zaštitu, Španjolska dobiva 100 bankomata i Cipar negira da je Bitcoin ilegalna

Mt. Goxove datoteke za stečajnu zaštitu, Španjolska dobiva 100 bankomata i Cipar negira da je Bitcoin ilegalna

Dobro došli u Bitcoin istražitelja najnoviji tjedni zaokružiti!

18% Britanaca kaže da će koristiti Bitcoin u budućnosti

Istraživanje proizvodi Populus za jasnoću komunikacije utvrđeno je da 57 posto britanskih online kupaca su svjesni Bitcoin postojanja i 18 posto će biti spremni da ga koristiti u budućnosti.

Nedavna anketa ispitanika 2,065 online kupci u Velikoj Britaniji, a otkrila je da je svijest u vezi cryptocurrency je veći kod muškaraca nego kod žena, a 69 posto naspram 45 posto, odnosno.

Cijeli članak

Penn State studenti pokrenuli Bitcoin klub s velikim ambicijama

Penn State University Bitcoin Klub je nedavno stvorio šest mladih ambicioznih studenata s jakim pozitivnim vizije za budućnost bitcoin. Prema Coindesk, klub je bio suosnivač Patrick lijekovima i Ryan McCabe, oba investitora u Bitcoin i Litecoin koji se u Reddit.

Harvard snažan „Odiseja klaster” ilegalno koristi za mine Dogecoin

Identitet osumnjičenog da je pomoću Harvard snažne računalne resurse mine Dogecoin je još uvijek nepoznat, ali on ili ona je definitivno u nevolje sa sveučilišta. Cryptocurrency rudar je trajno zabranjeno korištenje institucije istraživanje računalne sadržaje.

Vrijeđa Dogecoin ventilatora je korištenjem Harvard „Odyssey klaster”, koji kombinira moć 14.000 obradu nadogradnjama na minirati mem pogon digitalni novac. On ili ona je otkrivena u kojem trenutku, ali vjerojatno završio hodanja udaljen s visokom količinom Dogecoins. Nekoliko sati pomoću snažan računalni klaster će rezultirati u znatnu količinu cryptocurrency.

Cijeli članak

Australska vlada prati svaki AUD pretvorbu u Bitcoin

Australski Transakcijski Izvješća i analize centar (Austrac), australska vladina agencija odgovorna za suzbijanje pranja novca i financiranja terorizma, je u mogućnosti pratiti svaki pretvorbe transakcije iz Bitcoin u ili iz australskih dolara, ZDNet prijavi ovaj tjedan.

„Australija je vrlo sretan među svojim međunarodnim kolegama, u smislu da smo jedna od rijetkih zemalja koja trenutno prikuplja sve međunarodnih fondova transfere, u ili izvan Australije”, rekao je John Schmidt, predsjednik Uprave Austrac.

BtcChina smanjuje naknade za trgovanje provizija od 0,1%

kineskom zamjenu BtcChina najavio je snižavanje svojih naknade trgovanja proviziju od 0,3% do 0,1%. Mjera je aktivan od prošlog ponedjeljka (24). Ova nova naknada od 0,1% „će se primjenjivati ​​na svim obrta izvršenim nakon tog vremena, bez obzira na to kad je narudžba”.

Osim toga, tvrtka također najavljuje dodatne mjere potpore za tržište odluka koje stavljaju limit naloga koji mogu dovesti do tržišne likvidnosti. „Oni će biti oslobođeni od trgovanja povjerenstva, a dodatno će dobiti 0,1% tržišta kavu rabat”, razmjena dodaje.

Cijeli članak

BitGive Zaklada je pokrenula kampanju prikupljanja sredstava za projekt vode

BitGive Zaklada objavila svoj najnoviji projekt kampanje za prikupljanje sredstava za The Water Project, izvijestio Bitcoin magazin. Kako nevjerojatno da netko može poslati BTC pomoći pružiti svježu vodu za one zaista potrebna!

Španjolska dobiva gotovo 100 Bitcoin bankomata u sljedeća tri mjeseca

Španjolski Bitcoiners može zahvaliti svoju vladu, jer nedostatak nacionalnih propisa u vezi cryptocurrencies je to puno lakše za tvrtke kao što su PayMaQ i Bbank za proizvodnju i instalirati svoje vrlo vlastiti Bitcoin bankomata napravio. Ove dvije tvrtke planiraju širiti 100 strojeva diljem zemlje u sljedeća tri mjeseca.

Bitcoin bankomata koji djeluju u Španjolskoj - prvi je već instaliran u Barceloni uključen - regulirane istim zakonima kao automata, što znači da tvrtke ne trebaju posebnu dozvolu ili dozvolu da ih instalirate.

Cijeli članak

Larry Summers optimističan oko Bitcoin zbog ogromnih krađa

„Mislim da Bitcoin ima potencijal da bude jako, jako važan razvoj”, rekao je nedavno Larry Summers. Bivši ministar financija pokazala je da ima optimističan pogled kada je u pitanju Bitcoin, izvijestio je The Wire.

Erik Voorhees gubi 550 BTC zbog Mt. Gox je pad

Erik Voorhees, osnivač Bitcoin kockanje platformi SatoshiDice i poznati osobnosti u Bitcoin ekosustava, napisao je pismo svim drugim Mt. Gox kupci koji su izgubili nadu ovaj tjedan, nakon što je web stranica je zatvorena.

Voorhees, koji je izgubio 550 BTC je pohranjen u Japanu Burze te je definitivno izgubio svaku nadu da bi dobili svoje digitalne novac natrag, objavio dugo izjavu na Reddit.

Cijeli članak

Playboy Plus sada prihvaća Bitcoin

Playboy, tvrtka kultni medija koji objavljuje časopis Playboy, sada prihvaća Bitcoin plaćanja za njegov sadržaj zabave za odrasle kroz barem jednu od svojih web svojstva. Prema Coindesk, mogućnost plaćanja je trenutno žive na web stranici Playboy Plus i dostupan je za one kupovne jednomjesečne, šestomjesečnom i vijek članstava kroz Gruzija-based trgovac procesor BitPay.

Središnja banka Cipra kaže: „Bitcoin nije protuzakonito”

Bitcoin i dalje spada u „sivoj zoni” u mnogim zemljama kada je riječ o regulaciji i Cipar nije iznimka. Međutim, i dalje nakon nedavnih znakove neodobravanja, anonimni izvor iz Centralne banke Cipra objavio da je „Bitcoin nije ilegalno” u zemlji.

Prema istim izvorima, digitalna valuta nije „pod nadzorom ili propis”, tako da ista pravila ne mogu primijeniti.

Nešto definitivno nije promijenilo od prošlog priopćenju banke, objavljenom 7. Veljače, kada je institucija javno rekao da Bitcoin ne smatra zakonsko sredstvo plaćanja. To je značilo da je središnja banka ne može „odobriti nikakvu aktivnost pada u okviru svog mandata, osim ako je osigurana pravna usklađenost”.

Cijeli članak

Gotovo 150 pasmina Bitcoin-krađa malware u divljini

Nova studija sigurnosnih istraživača pokazuje koliko brzo vikendica industrija u Bitcoin krađe razvija: gotovo 150 vrsta zlonamjernih programa aktivno kradu Bitcoins, od kojih je više od stotinu je stvoren u samo posljednjih godinu dana, Forbes prijavi ovaj tjedan.

Na RSA konferenciji u San Franciscu, istraživači iz SecureWorks sigurnosnog odjela tvrtke Dell izdao novi papir rovašenja one sojeve cryptocurrency usmjerena zlonamjernih programa, na temelju vlastitih klijenata infekcija i drugi antivirusni izvore podataka.

Manchin traži zabranu Bitcoin; Pavao pita za „bez uplitanja”

Američki senator Joe Manchin nedavno rekao cryptocurrency trebao biti zabranjen za dobro. U pismu upućenom riznice, Federal Reserve i više financijskih regulatornih agencija, demokrat javno priznao kako smatra Bitcoin „razoran” za gospodarstvo zemlje, naglašavajući potencijal cryptocurrency kada se koristi od strane kriminalaca.

Međutim, Manchin riječi imao malo utjecaja do sada u cryptocurrency zajednici. Tržište se oporavlja i predaja iz pozitivne znakove svim Bitcoiners širom svijeta. A onda imamo i Ron Paul, čija je riječ obično smiriti kolektivni duh. U tom slučaju, kada je u pitanju digitalni novca, senator i bivši republikanski kongresmen iz Teksasa su definitivno na suprotnim stranama stola.

Cijeli članak

Ukrajina prosvjednici okrenuti Bitcoin olakšati novčanu krizu

„Prašina je još riješiti na nedavne, često nasilnih prosvjeda u Ukrajini koja je započela u studenom prošle godine i vidio ubijene najmanje 82 osobe i stotine ozlijeđenih, mnogi ozbiljno. Predsjednik Viktor Janukovič je uklonjen iz ureda i otišao u skrivanje”, Coindesk nedavno prijavljen.

Ovaj tjedan vidio novu kampanju za prikupljanje sredstava izravno putem Bitcoin. Fotografije su počele da se pojavljuju na internetu sa prosvjednici drži QR koda znakove, kao dio koordiniranih napora za prikupljanje donacije od bilo gdje u svijetu, u bilo kojem iznosu, u trenu.

Japan želi međunarodnu suradnju za razvoj regulatornog okvira za Bitcoin

Mt. Gox debakl uzrokuje promjene u načinu japanske vlasti vidi Bitcoin. Ministar Vice financija Jiro Aichi, rekao je razvoj bilo kojeg propisa upućene na svijetu najpoznatije cryptocurrency treba uključiti međunarodnu suradnju.

Cilj je da se izbjegne rupe. Dok komentirajući Mt. Gox slučaj, Aichi tvrdi japanski ministarstvo financija će reagirati na probleme „ako je potrebno”, ali to bi prvo morati istražiti što se događa.

Cijeli članak

Bitcoin razmjena Mt. Gox datoteke za zaštitu od bankrota

Nakon nekoliko užurbano tjedana i brojnim problemima, Mt. Gox je odlučila da podnese zahtjev za stečaj zaštite u Japanu s dugom od 63,6 milijuna $. Vijest je objavila u petak (28) na konferenciji za novinare održanoj u Tokiju.

Razmjena okrivio rasplet o akcijama koje provode hakeri koji su napali Mt. Gox je neispravan sustav tijekom dugog vremenskog razdoblja, što je dovelo do gubitka golemog iznosa BTC vrijedan oko pola milijarde dolara. Vrijednost Bitcoin je 140 $ u utorak (25), kada Bitcoincharts.com prestao registracije cijenu Burze.

Cijeli članak

Bitcoin Zaklada odgovara na Manchin pismo

Bitcoin Zaklada odlučila napisati pismo upućeno Sjedinjenih Država senator Joe Manchin, koji je nedavno rekao Bitcoin bi trebao biti zabranjen u zemlji.

Kontroverzna izjava bila dio drugom pismu, ovaj poslao senator za trezor, Federal Reserve i više financijskih regulatornih agencija i fermentiranih brojne reakcije iz različitih Bitcoin pristaša, kao što su bivši kongresmen Ron Paul.

Pismo - potpisuje Patrick Murck, član zaklade glavni savjetnik - objavljeno je na blogu organizacije i prethodi kratko otvaranja. „Slažemo se s članovima Kongresa i američke federalne agencije koje su svjedočile da SAD treba poticati prednosti Bitcoin dok ublažavanja rizika”, temelj tvrdnje.

Cijeli članak

Coinbase prolazi 1 milijun potrošača novčanike

Coinbase najavio novi miljokaz ovaj tjedan, prema sljedećem Web: više od milijun potrošača novčanike, za razliku od samo 13.000 na početku 2013. Tvrtka je također otkrila da je sada vide više od 25.000 trgovaca koristi svoju platformu za privlačenje novih klijenata i više od 4.000 Bitcoin aplikacije kreirana koristeći svoj API.

Vijetnam pitanja upozorenja protiv Bitcoin; koristi Mt. Gox je primjer

0 Država banka Vijetnama upravo izdao drugu upozorenje protiv cryptocurrency i odlučio smanjiti sve potencijalne veze između Bitcoin i kreditnih institucija u zemlji. Ove tvrtke su zabranjeno nudi nikakve Bitcoin-srodne usluge od sada.

Bitcoin i druge cryptocurrencies ne klasificiraju se kao zakonsko sredstvo plaćanja ili smatra sredstvo plaćanja u Vijetnamu i kreditnih institucija ne smiju koristiti digitalne valute za pružanje usluga klijentima. Službeni upozorenje se odnosi na nedavni kolaps Mt. Gox i također navodi druge sjeckanje pokušaja koji su prethodno pogođene razmjene kao Bitstamp.

Cijeli članak

Povezane vijesti


Post ICO

Kampanje sada mogu prihvatiti BTC s jednostavnim potvrdnim okvirom

Post ICO

Narodna banka Kine ne namjerava suzbiti ili diskriminirati Bitcoin

Post ICO

MIT znanstvenici razvijaju algoritam koji može predvidjeti cijenu Bitcoina

Post ICO

Coinye West pokrenut je četiri dana prije vremena nakon što je Kanyeina prijetnja tužiti kodere

Post ICO

Kina smatra Bitcoin virtualnim dobrom i zabranjuje bankama da se bave kriptekonomijom

Post ICO

Kraken je službeno otvoren i trgovanje s Euro, Bitcoins i Litecoins (za sada)

Post ICO

Više od 7.000 redovnih bankomata u Južnoj Koreji sada se može koristiti za kupnju Bitcoina

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Je li odjeljak 22.1 jedini razlog zašto Apple čini da mrzi Bitcoin?

Post ICO

FBI pokušava uhvatiti 600.000 Bitcoins iz Svilene ceste

Post ICO

Indonezijski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC na 10.000 trgovina Indomaret

Post ICO

Coinbase boduje rekord od 75 milijuna dolara, Ingenico pozdravlja Bitcoin i više