Navodnu prijevaru Neo & Bee, porez Bugarske na Bitcoinu i nove bankomate na Novom Zelandu i Kanadi | Croatian.lamareschale.org

Navodnu prijevaru Neo & Bee, porez Bugarske na Bitcoinu i nove bankomate na Novom Zelandu i Kanadi

Navodnu prijevaru Neo & Bee, porez Bugarske na Bitcoinu i nove bankomate na Novom Zelandu i Kanadi

Vrijeme za najnovije tjedno zaokružiti na Bitcoin ispitivač!

Britanski Bitcoin razmjena Bit121 najavljuje „hibernacije” razdoblje

Iako pola svijeta trenutno je dobrodošlicu proljeću, UK-based razmjenu Bit121 odlučio je ovo najbolje vrijeme da se naspavati. Bitcoin platforma najavio je obustavu sve operacije trgovanja i privremeno zatvaranje.

Odluka nije trajno, prema tvrtki. To je više nalik na „zimski san” procesa, Bit121 otkrio u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici: „Volimo misliti da smo jednostavno otišli u zimski san, a mi smo u potpunosti namjerava ponovno otvoriti u nekom trenutku u bliskoj budućnosti”.

Cijeli članak

Chicago Sun-Times postaje prvi veliki američki list prihvatiti Bitcoin

Nakon uspješnog prvog testa sa Bitcoin micropayments usluga BitWall, Chicago Sun-Times je objavio da je sklopio partnerstvo s San Francisco-based startup Coinbase prihvatiti Bitcoin plaćanja. Prema Coindesk, da je test dozvoljeno list primiti više od 700 cryptocurrency donacije tijekom probnog razdoblja od 24 sata u prilog glavni korijen osnutka neprofitnog.

Novozelandski prvi Bitcoin trgovačkom strojevi su već gore i trčanje

Novom Zelandu dočekao svoje prve Bitcoin prodajne automate ovaj tjedan. Dva Lamassu uređaji su pokrenuta u Aucklandu pomoću Bitto NZ, ali strojevi mogu biti samo uočena u izjednačava ili se koristi po dogovoru za sada.

Ova dva uređaja će uskoro biti dio šire skupine uređaja Auckland će imati šest automata i još dva će biti smješteni u glavnom gradu te zemlje, Wellington.

Cijeli članak

Kineski razmjena Bitcoin zatvara depozita nakon operaciji slamanja središnje banke

Jedan od najvećih kineskih Bitcoin razmjene je zatvorila svoja vrata za nove depozite nakon obnovljenog operaciji slamanja o valuti od strane Narodne banke Kine.

BTC38 najavio korisnicima da je tvrtka morala je obustaviti upotrebu obrade uplata trećih strana zbog politike središnje banke, piše The Guardian.

Bugarska nacionalna agencija Prihodi najavljuje porez na Bitcoin

Bugarska nacionalna agencija Prihodi izdao novi porezni smjernice o Bitcoin. Prema tom dokumentu, pod nazivom „Prihod od Bitcoin transakcija treba prijaviti, a oporezivati”, standardna porez na kapitalne dobitke će se primjenjivati ​​na sve prihode spojen na cryptocurrency.

To znači da sve Bitcoin vezane prihod će se oporezivati ​​kao dohodak od prodaje financijske imovine. Na dohodak od prodaje ili trgovanje je „virtualne valute Bitcoin” treba navesti u godišnjim poreznim prijavama i „dospijeva na ukupne godišnje porezne osnovice (10 posto)”.

Cijeli članak

Kanadski Quebec City dobiva svoje dirst Genesis1 Bitcoin ATM

Postanak Novac je najavio raspoređivanje svog prvog Genesis1 Bitcoin bankomata u Quebec City, Kanada. Stroj je u vlasništvu i upravljani od strane Bit2Block i nalazi se u Auberge Amerik Hotel. ATM sjedi u naseljenom području, gdje, autocesta i željeznička stanica nalaze se brojni restorani, prema CoinReport.

Ciprijan policija istražuje Neo & Bee: direktor Danny Brewster i dalje nedostaje

Najmanje dva klijenti su već podnijeli tužbe s policijom na Cipru protiv Bitcoin tvrtke Neo Bee. Lokalne vlasti trenutno istražuju navodne prijevare, dok je direktor tvrtke Danny Brewster još nema.

Pritužbe su podnijeli ranije ovog tjedna, navodi se u članku objavljenom u Cyprus Mail, koji je također otkriva da su žrtve plaća € 20.000 i 15.000 € za Neo pčela, ali nikad nije dobio svoje Bitcoins.

Cijeli članak

EBay sada omogućuje prodaju virtualnu valutu

EBay tiho je dodao novu kategoriju virtualna valuta za njihove prodaje mjestu, omogućujući korisnicima da prodaju virtualne valute poput Bitcoin, kao rudari i rudarstva ugovora, TechCrunch prijavi ovaj tjedan.

Kategorija slabo naseljen upravo sada i oglasi su svi klasificirani oglasi, sugerirajući da je eBay želi kupac i prodavatelj bi razmotrili njihovu prodaju izvan nadležnosti tvrtke, čime se smanjuje rizik od postaju odgovorni za prevare i lažna prodaje.

Povezane vijesti


Post ICO

Studija koju je proizvela švedska središnja banka dokazuje da Bitcoin nije utjecao na gospodarstvo

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Pojedinosti se pojavljuju oko 5 milijuna dolara Bitstamp pljačke

Post ICO

Više od 7.000 redovnih bankomata u Južnoj Koreji sada se može koristiti za kupnju Bitcoina

Post ICO

Blockchain inspirira središnje banke za stvaranje hibridnih sustava

Post ICO

Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute

Post ICO

Roger Ver pokreće inicijativu Bitcoin Bounty Hunter u borbi protiv hakera

Post ICO

U tijeku su Federalne istrage Cryptsy

Post ICO

DIP započinje slanje istražnih pisama

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoin nadahnjuje platformu za trgovanje zlatom, itBit je američka prva regulirana razmjena i još mnogo toga

Post ICO

Sada možete razmijeniti Bitcoin na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj