Santander proučava Bitcoin, Demandware prihvaća BTC isplate i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Santander proučava Bitcoin, Demandware prihvaća BTC isplate i još mnogo toga

Santander proučava Bitcoin, Demandware prihvaća BTC isplate i još mnogo toga

Dobro došli u Bitcoin istražitelja najnovijem tjednom krugu sa svim najvažnijim vijestima zadnjih dana.

BitGive je sada prvi IRS oslobođena poreza Bitcoin dobrotvorna

Bitcoin dobrotvorna BitGive Zaklada upravo dobila službeni IRS status koji pretvara institucija u prva oslobođena poreza cryptocurrency vezane ljubavi. To je velika vijest za temelj, koji je također udaranje off novu kampanju za prikupljanje sredstava uz pomoć BitPay, Xapo, LibraTax i Roger Ver, među ostalim tvrtkama i osobnosti.

Nešto više od godinu dana nakon osnutka, BitGive - temelj koji prikuplja sredstva za javno zdravstvo i uzroke okoliša - postaje „prvi Bitcoin neprofitna organizacija primiti 501 (c) (3) Odobrenje”.

Cijeli članak

Korejski Bitcoin razmjena Korbit podiže 3 milijuna dolara Serija A

Korejski Bitcoin razmjena Korbit je podigao 3 milijuna $ u seriji A financiranje čelu SoftBank Ventures Koreje i Pantera kapitala, uz sudjelovanje Ventures KM, a vraćaju investitori Bitcoin prilika Corp, Tim Draper, Pietro Dova i Jake Ventures. Pokretanje rekao TechCrunch da će iskoristiti svoje Serija A kako bi poboljšali kvalitetu svojih proizvoda i usluga i dodatne unajmljuje.

Korbit natječe s Coinbase i Bitpay ali razlikuje s uslugama koje su lokalizirane posebno za korejskom tržištu. U travnju prošle godine, Korbit, koji također nudi Bitcoin lisnice i trgovac obradu usluga putem Korbit Pay, pokrenula je prvu Bitcoin-Korean Won razmjenu.

Izvor: TechCrunch

Santander Grupa želi znati kako Bitcoin može utjecati na bankarske industrije

Santanderu Group, koja posjeduje najveću banku u eurozoni po tržišnoj vrijednosti, naredio novi Bitcoin-vezane studiju koja će analizirati mogući utjecaj cryptocurrency na bankarski sektor. U dokumentu, koji će biti proizvedeni od strane konzultantske tvrtke Yegii, također će „osmisliti strateški smjer djelovanja” u vezi rastuću popularnost digitalnog novca u Europi.

Španjolski bankarska grupacija osnovana je davne 1857. Godine, ali to sigurno nije spreman okrenuti leđa inovacije poput cryptocurrency. Prema Trond Undheim, osnivača Yegii je konzultantska agencija je prišao Banco Santander glave korporativni razvoj, Julio Fauri, koji je zatražio studiju.

Cijeli članak

Kanadski sveučilište razmišlja na kampusu kupi plaćaju s Bitcoin

Studenti na Burnaby Mountain kampusu Sveučilišta Simon Fraser u Kanadi uskoro mogli imati priliku za plaćanje na kampusu kupi s bitcoin, ako službenici na Sveučilištu dati pilot-projekta pečat odobrenja.

Čim ovaj nadolazeći pad semestra studenti mogu biti u mogućnosti plaćati za stvari kao što su hrana i knjige koje koriste digitalnu valutu, koji bi mogao otvoriti vrata Bitcoin bankomata instaliran na kampusu dolje liniju.

Izvor: NewsBTC

Novi Bitcoin Zaklada poglavlje partner je iz Rumunjske

The Bitcoin Zaklade ima novi affiliate u Rumunjskoj, prvi u istočnoj Europi. Iako je poglavlje affiliate Fundatia Bitcoin Rumunjska nije prvi na kontinentu - to je zapravo četvrti u Europi nakon Danskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj -, to je sigurno prvi u ovoj regiji.

Novi partner ima iste ciljeve kao i prethodnih članova programa: educirati javnost o prednostima Bitcoin i pomoći u širenju usvajanje digitalne valute među trgovcima.

Cijeli članak

Bankarstvo Istraživanje: 65% američkih potrošača vjerojatno "kupiti Bitcoin

Nova studija sugerira da su mnogi potrošači i dalje oprezni zbog mogućnosti kupnje ili pomoću digitalne valute.

Izvješće je napisao Massachusetts Division banaka (MDB) u suradnji s konferencije državnih nadzornih tijela banaka (CSBS), koji je istražio više od 1.000 potrošača s online ankete, fokusiran na digitalne valute. U CSBS, što je nacionalna organizacija regulatora banaka, već je održao ročište na temu digitalne valute u svibnju.

Izvor: Coindesk

Demandware momčadi sa BitPay ponuditi Bitcoin opciju

vodeći oblak commerce rješenja usluga Demandware samo udružio se s plaćanje procesora BitPay. Partnerstvo omogućuje tvrtki da su Bitcoin kao oblik plaćanja za sve svoje klijente, što znači trgovci diljem svijeta.

BitPay razvio pre-izgrađen integraciju svojih usluga obrade plaćanja i Demandware platforme, navodi se u priopćenju. Cilj je ubrzati usvajanje inovativnih commerce tehnologija koje su komplementarne Commerce diva platformi.

Cijeli članak

70.000 karipskom otoku stanovnici primaju Bitcoin 2015

Sva 70.000 stanovnika koji žive na Karibima naroda Dominika će biti podobni za primanje Bitcoin kao dio „BIT kap” projekta, nadolazeće suradnje između Bitcoin poduzeća, interesnim skupinama i predstavnicima lokalne samouprave.

Će se održati 14. Ožujka 2015. Godine, bit će pad značajka otoka širom stranku razmetanje „slavne ličnosti, glazbenici i pristalice bitcoin”, kao i obrazovanje sjenice i besplatno pokloni. Događaj će se podudarati s Pi dan, godišnje proslave matematičke konstante? (Pi).

Izvor: Coindesk

Bitcoin promotor se izjasnio krivim za neovlaštene prijenos novca

Bitcoin poduzetnik Charlie Shrem je postigao dogovor o priznanju krivnje za rješavanje SAD optužuje da je angažiran u shemu prodati više od 1 milijuna dolara BTC korisnicima nezakonitog online tržnica svile, njegov odvjetnik, rekao je ovaj tjedan.

Shrem, bivši potpredsjednik od Bitcoin Zaklade će priznati krivicu sljedeći četvrtak u New Yorku federalnom sudu u nelicenciranog prijenos novca, Marc Agnifilo, njegov odvjetnik rekao je agenciji Reuters u e-mail.

Izvor: Reuters

Malware povezan s sukoba Rusije i Ukrajine prazni Bitcoin novčanike

Digitalni sigurnost tvrtka je objavila je otkrio novi malware usmjeren na Bitcoin novčanike i distribuira skupina hakera koja se pokušava izvući najviše iz trenutnog sukoba između Ukrajine i Rusije.

Bitdefender Labs, tvrtka sa javnog interesa u digitalnom tržištu valuta, nedavno je objavio izvještaj u kojem se analizira prijetnju. Prema tom dokumentu, malware, pod nazivom Kelihos, prvo je identificiran prije četiri godine i sada se distribuira od strane hakera putem posebnih softverskih programa.

Cijeli članak

UAE Prvo Bitcoin razmjena pokreće u Dubaiju

Multinacionalna Bitcoin razmjena igot će danas lansirati prvi razmjene Bitcoin u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), kako bi se iskoristila jedinstvenu priliku koju predstavlja na tržištu.

Australija-based tvrtke osnivač Rick dan rekao CoinDesk novi tečaj će raditi s trgovačkom posredovanju licence, koji je odobren od strane lokalne samouprave. Također je osiguran lokalnih bankovnih partnere za izravne uplate i isplate u UAE dirham (AED).

Izvor: Coindesk

Povezane vijesti


Post ICO

Japanski maloprodajni div Rakuten spreman je prihvatiti Bitcoin prije ili kasnije

Post ICO

Ruski čuvar prati Bitcoinove web stranice kako bi zaustavio rast sive ekonomije

Post ICO

Elliptic tvrdi da softver ima mogućnost pratiti određene wallcoinove

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Bitcoin temelj odgovara financijskim vlastima Kalifornije

Post ICO

CryptoWall: hakeri koji koriste bitcoin za traženje otkupnine

Post ICO

Indie komedija Dope postaje prvi film koji prihvaća Bitcoin kao mogućnost plaćanja za ulaznice

Post ICO

Top 5 Kriptocurrency Hacks svih vremena

Post ICO

Upoznajte Yifu Guo, mandat iza rudara Avalon Bitcoina

Post ICO

Hakeri napadaju Bitcoinovu zamjenu BitFinex i ukrade vrući novčanik

Post ICO

Bitcoin u Grčkoj, nove informacije o Bitstampovoj pljački i još mnogo toga

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati