New Silk Road BTC aukcija, Mozilla prihvaća Bitcoinove donacije i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

New Silk Road BTC aukcija, Mozilla prihvaća Bitcoinove donacije i još mnogo toga

New Silk Road BTC aukcija, Mozilla prihvaća Bitcoinove donacije i još mnogo toga

Dobro došli u Bitcoin istražitelja novi tjedni zaokružiti s najvećim naslovima u posljednjih sedam dana.

Američke vlasti aukcija 50.000 BTC od Dread Pirate Roberts

SAD-a maršal je usluga aukciju novi komad oduzetih Bitcoins nekad u vlasništvu Dread Pirate Roberts, stoji iza ilegalne online tržištu svile (izvorni jedan), zatvorena od strane vlasti u 2013.

Ovaj put federalne vlasti aukciju 50.000 BTC, navodi se u priopćenju napravio ovaj tjedan. „Ovo zatvorena aukcija ponuda za 50.000 Bitcoins odvojeni u dvije serije: Serija A (10 blokova 2.000 Bitcoins) i serije B (10 blokova 3.000 Bitcoins)”, službena izjava objašnjava.

Cijeli članak

Skeptik kaže Bitcoin će „uvijek biti valuta budućnosti”

Sjećaš se kad Bitcoin će poremetiti svjetsku bankarski sustav? To je bilo prije dvije godine, a dok su novi platni platforme kao što Venmo i Apple Pay stekao vuču, virtualne valute sada osjećam više kao hir nego fenomen.

Barem je to pogled Felix Salmon, financijski bloger i početkom Bitcoin skeptik, koji je učinio njegov najbolji na deponij hladnom vodom sobi entuzijasta alt-valuta okupili ovaj tjedan na Bloomberg događaj pod nazivom „Bitcoin: Beyond valuta” u New York.

Izvor: GigaOM

Finska vs EU: zemlja proglasi Bitcoin operacije oslobođene PDV-a

Finska je najavila novi cryptocurrency rješenje: Bitcoin usluge su sada oslobođeni od poreza na dodanu vrijednost (PDV) u zemlji. Međutim, odluka ne može zadovoljiti u Europsku uniju (EU), nakon nedavnih odluka organizacije na digitalnom novca.

Prema EU, Bitcoin i svih ostalih virtualnih novčića treba uzeti u obzir financijske i bankarske usluge podliježu PDV-u. Također, sindikat je izdana upozorenja upućena Bitcoin korisnika, podsjećajući ih o cryptocurrency je volatilnosti i povezanih rizika.

Cijeli članak

CFTC: „Imamo vlast nad Bitcoin manipulacije cijenama”

Borba između američkih regulatornih agencija o tome tko može djelovati u slučajevima koji uključuju Bitcoin i dalje kao Robnih futures trading komisija, nezavisni SAD Savezna agencija utvrdila da on ima ovlasti za provedbu protiv manipulacije cijena Bitcoin tržištima. Ova agencija osnovana je 1974. Godine Zakonom o Trading roÄŤnice za promicanje „konkurentna i učinkovita futures tržišta i zaštite ulagatelja od manipulacije, uvredljiv trgovine prakse i prijevare”.

U govoru na Bitcoin konferenciji održanoj u Bloomberg, CFTC Povjerenik Mark Wetjen navodi na pitanje je li njegova agencija imala autoritet: „To nije ispitan, ali vjerujem da imamo ovlasti jer Bitcoin, tako mislim da je vrlo racionalno čitanje naše statut, klasificira kao roba i definiranje robe prema odredbama Zakona o robnoj razmjeni”.

Izvor: CoinTelegraph

CryptoLabs najavljuje fizički Bitcoin novčanik s biometrijskih autentifikaciju

ime slučaju vjerojatno bio nadahnut svojoj kompaktnosti. Radi se o novom cryptocurrency hardvera novčanik, koji mjeri oko 86mm po 54 mm, a bit će dostupan u 2015 zahvaljujući Bitcoin pokretanje CryptoLabs.

Fizički uređaj će omogućiti korisnicima da kupuju i prodaju cryptocurrency, kao i slanje i primanje BTC. No, jedan od najvećih iznenađenja u uređaju je zapravo njegove napredne sigurnosne značajke, kao što su biometrijske autentifikacije.

Cijeli članak

SpectroCoin pokreće Bitcoin-to-cash usluge u 25 zemalja

SpectroCoin sada omogućuje svojim korisnicima da pretvoriti Bitcoin u gotovini u 25 zemalja diljem Europe i središnje Azije. Objava je najnoviji iz Velike Britanije i Litva sa sjedištem Bitcoin pružatelja usluga, koji je dodao obradu trgovački svojim postojećim brokerskih i novčanik ponude u kolovozu.

Obraćajući se CoinDesk, SpectroCoin predsjednik Vytautas Karalevi? Ius odnosu njegova tvrtka najnoviji servis za tradicionalne doznačavanje ponude, naglašavajući da je njegova tvrtka namjerava napraviti protežu usluge na underbanked u regiji osnovni fokus.

Izvor: Coindesk

Coinbase zaobilazno rješenje omogućuje vam plaćanje Bitcoin na Facebook i iTunes

Bitcoin novčanik Coinbase je shvatio zaobilazno rješenje kako bi se korisnici da kupi na Facebooku i iTunes s Bitcoin. I to je udružiti s tvrtka zove RewardsPay da bi se to dogodilo. Prije nego što sam ići dalje, ipak, neka mi objasni što RewardsPay je. Jeste li ikada u vlasništvu kreditnu karticu koja vam omogućuje da zaradite „novac natrag”? RewardsPay je plaćanje platforma koja omogućuje korisnicima staviti na korištenje novčane nagrade koju su stekli od kreditne kartice i druge programe lojalnosti.

S novim Coinbase-RewardsPay partnerstvo, možete povezati svoj Coinbase novčanik na RewardsPay račun kupovati na iTunes, Facebook, Grooveshark, i osam drugih online trgovaca s Bitcoin. S obzirom da RewardsPay portfelj trgovaca je relativno mala, jasno je da Coinbase je zainteresiran za dobivanje pristupa velikih imena na popisu.

Izvor: Venture beat

Mozilla Foundation sada prihvaća Bitcoin donacije sljedeći online zahtjeva

Nakon godinu dana s obzirom na ideju, Mozilla Foundation je sada odlučio prihvatiti Bitcoin donacije. To je objavljeno ovog tjedna open-source razvoj zajednice odgovorne za popularni Firefox web preglednik, koji je stvorio novu web stranicu na kojoj korisnici mogu donirati cryptocurrency.

Organizacija neprofitna udružio s Coinbase kako bi prihvatili digitalne donacije. U blogu je cryptocurrency tvrtka Kalifornija-temeljen jamči da neće naplaćuje naknade pri obradi doprinosa.

Cijeli članak

Sada možete kupiti karte za kino za Bitcoin s FlixForCoins

Ide samo po imenu Richard, računalo znanost student pohađa Mount Royal University u Kanadi je pokrenula FlixForCoins. Stranica kupuje kino ulaznica za fiat u vaše ime. Stranica je ne samo za plaćanja, bilo-to zapravo domaćin cijele pokazuju rasporede velikih kinima u gradovima diljem Sjeverne Amerike (SAD-u i Kanadi u ovom trenutku).

Ostavite ga da se student kod pisanja kako bi bijeg od stvarnosti malo lakše. Kao i svatko tko koristi Bitcoin zna, ti si uvijek željan kako bi vaš sljedeći kupnju u cryptocurrency. To je tako brzo. Tako je privatan. Ali to može biti teško kada mnogi trgovci još ne prihvatiti. Richard je tu da bi vaš film eskapada malo lakše u međuvremenu.

Izvor: CoinTelegraph

Oboljeli od raka prisiljeni koristiti Bitcoin-promidžbenom online tržišta za kupnju droge

Tamni web-based trgovine su ponovno na naslovnicama, ali ovaj put se ne radi o sukobu sa zakonom. Pacijenti American Cancer sada koriste platforme za pristup darknet ljekarni i kupiti terapijskih lijekova na velikim popustima.

Online trgovine se koristi od strane Amerikanaca bez zdravstvenog osiguranja i ljudi širom svijeta u potrebi lijekova koji nisu odobreni od strane vlasti, kao što su Sjedinjene Američke Države-based hranu i lijekove (FDA) u. Prema stvarnih korisnika tih ilegalnih platforme, nekoliko terapijskih lijekova mogu se kupiti online na masivnim popust.

Cijeli članak

Bitcoin tipping vidi divovski rast: ChangeTip prelazi 10.000 savjete u jednom danu

Ovaj tjedan, Bitcoin Tipping usluga ChangeTip je objavila da je veći od 10.000 korisnika generira Bitcoin savjete u jednom danu, što označava prekretnicu u fenomenu microtransacted Bitcoin obavještavavanja preko Interneta.

Kao valutu koja se može razbiti u izuzetno sitnih frakcija i dalje trguje, Bitcoin je oduvijek imao prolaznost prednost kada je u pitanju potencijal za microtransactions. Postoji svibanj biti potencijalni problemi s naknadama za transakcije (koji su maleni), ali to još uvijek ističe kao izvrstan način za izvršavanje vrlo male količine. To čini Bitcoin pogodno za tipping.

Izvor: Silicij kut

Povezane vijesti


Post ICO

Rodolfo Andragnes: LaBITconf će biti jedinstvena prilika za mještane da se upoznaju s velikim dečkima u Bitcoinu

Post ICO

Norveška klasificira Bitcoin kao sredstvo i objavljuje porez na kriptovalu

Post ICO

Rakuten prihvaća Bitcoin širom svijeta uz Bitnetovu pomoć

Post ICO

Kriptocurrency Dark Market Evolution nestala

Post ICO

Apple prihvaća Bitcoinove aplikacije, Voorhee koje naplaćuju DIP i cijena BTC skyrocketa

Post ICO

Kina i Francuska na Bitcoinovoj strani, NBA se pretvara u kripto i BitPay dopušta poslodavcima plaćanje digitalnih plaća

Post ICO

Velika Britanija planira postati globalni Bitcoin središte

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Prva australska pivnica koja će preuzeti kriptotransakciju bit će domaćin očekivanom događaju Beers4Bitcoins

Post ICO

Jon Matonis vodi Bitcoinovu zakladu, Atlasovu novu razmjenu i uspjeh Bitcoinovog bankomata

Post ICO

Branson voli Bitcoin, Rusija ne toliko i više

Post ICO

Savjeti za izgradnju uspješnog pokretanja Bitcoina