Bitcoin Veleposlanstvo projekt, Pirateat40 konačno tereti DIP i propast Mt. Gox | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin Veleposlanstvo projekt, Pirateat40 konačno tereti DIP i propast Mt. Gox

Bitcoin Veleposlanstvo projekt, Pirateat40 konačno tereti DIP i propast Mt. Gox

Nakon tjedan dana s puno vijesti o Bitcoin vezane uz konferencije i nova mjesta koja sada prihvaćaju cryptocurrency kao oblik plaćanja, Bitcoin ispitivač ne još jedan tjedni zaokružiti sažeti događanja u ovom prošlom tjednu. Osim naših lista - kao što su „20 čudnih stvari koje možete kupiti na Putu svile” ili „13 tvrtke se nadamo da će prihvatiti Bitcoin (lijepo molim?)” -, ovaj tjedan mi je objavio zanimljiv razgovor s Mattom Allen, osnivač BitcoinStarter.

Tri startupima nagrađeni na NYC Bitcoin Pitch događaj

Posljednji sastanak čiji je domaćin Ultra Light startups, NYC Bitcoin Pitch događaj koji se dogodio u New Yorku, bio je pravi uspjeh. Dana 11. Srpnja, devet poduzetnici razgovarali dvije minute svaki, što baca oko svoje Bitcoin poduzeća, na događaju koji je pripremila zajednice posvećen pomaganju tehnologije startups rasti.

Nakon prezentacija, četiri stručnjaka - Andrew Chang (jedan od osnivača tvrtke Liberty City pothvatima), Ivan Frankel (partner ff Venture Capital), Nikhil Kalghatigi (glavnica SoftBank Capital) i Matthew Witheiler (glavnica Flybridge Capital Partners) - pod uvjetom smjernice svakom pokretanju. Na kraju, publika je izabrala tri pobjednika za u naturi nagrade. Na kraju večeri, početak pobjednik bio je razmjena digitalna valuta CoinX, a potom otvoreno novčanik i Atlas ATS.

New York je domaćin konferencije Inside Bitcoins

New York City je jasno jedno od mjesta na planeti gdje Bitcoin ima veći izraz, jer je Big Apple je domaćin nekih većih Bitcoin vezane događaja i, ovaj put, to je iznimka. 30. Srpnja, na konferenciji Unutar Bitcoins će se održati u New Yorkeru, 8. Aveniji. Ako niste potvrdili svoju prisutnost ipak, ne otpada bilo više vremena. Provjerite kompletan program ovdje.

Bitcoin Zaklada traži pojašnjenje od FinCEN

Bitcoin Zaklada je bila uznemirena nakon FinCEN objavila dokument „nametanje posebna mjera protiv Liberty Reserve SA kao financijska institucija primarne pranja novca skrbi”, a nije ga sakriti. Problem je u tome što ovaj novi propis prijedlog financijskog kriminala Ovršnog mreže (FinCEN) sugerira sve virtualne valute transakcije su inherentno sumnjati. Dakle, institucija odlučili napisati javno pismo tražeći pojašnjenje.

Zaklada vjeruje da je FinCEN je predložio pravilo se može i vjerojatno će biti pogrešno, stvarajući ideju cryptocurrency kao sumnjive materije koja ima jedinstven cilj: pranje novca.

Synergetic Press je prvi izdavač prihvatiti Bitcoin

Tvrtka synergetic Press nedavno počeli prihvaćanja Bitcoin postao prvi izdavač baviti cryptocurrency kao oblik plaćanja. Odluka je donesena kako bi se molimo „čitatelje koji su upoznati s digitalnom valutom”, prema tvrtki. Već poznati za objavljivanje „knjiga koje produbljuju naše razumijevanje živih sustava Zemlje i ulogu ljudske kulture u njima”, sinergijske Press je sada vjerojatno prvi izdavač prihvatiti Bitcoin, kao dobro.

Dokumentarni film „Život na Bitcoin” šutirali off ovaj tjedan

Prije više od mjesec dana, Bitcoin ispitivač predstavio par Austin i Beccy za vas. Ubrzo su se vjenčali u to vrijeme, nešto što se već dogodilo, ali što će se dogoditi sljedeći će biti ništa kao normalan mladenci života. Par iz Provo, Utah, objavila je da nakon vjenčanja idu živjeti samo na Bitcoins za 90 dana, a avantura je već počela. Hrana, gorivo, internet, svaku stvar (čak i najam)... Sve će biti isplaćena sa cryptocurrency!

Austin Craig i Beccy Bingham Craig započeo Kampanji za prikupljanje sredstava u platforme Kickstarter i na svojim službenim stranicama, prikupljanje $ 72.000, kao i 82 BTC (više od $ 7000 od Bitcoin trenutne vrijednosti), platiti snimanja posadu tijekom izrade dokumentarnog filma,

Prvi kripto-transakcija zabilježeni u Afganistanu

Gledali smo povijesni događa ovaj tjedan: prvi zabilježeni Bitcoin transakcija u Afganistanu. U Bitcoin poduzetnici Adam Locklin i Robert Viglione, ovaj posljednji s web stranice Coindesk, bili su zvijezde ovog trenutka. Viglione kupio Partagas cigaru iz Locklin za 0,1 BTC i to je to.

Međutim, ova jednostavna trgovina je mnogo više od toga. To je pomoglo i stručnjaci shvatili da Bitcoin treba par stvari prije nego što se razvija u udaljenim dijelovima svijeta u razvoju, baš kao što je Afganistan. Prije svega, ove zemlje trebaju razmjene. Drugo, oni također trebaju alat koji omogućuje Afganistancima, između ostalog, da se lako provesti Bitcoins.

Montreal može dočekati veleposlanstvo Bitcoin uskoro

Nevjerojatna je objavljeno ovaj tjedan na Bitcoin Talk forum: gradu Montrealu, u Kanadi, može biti dom prvog Bitcoin veleposlanstva stvarno brzo.

„Zahvaljujući velikodušnoj osobi koja će ostati anoniman za sada, dobili smo zgradu koja se nadamo pretvoriti u‘Bitcoin ambasade’. S tri etaže veze s kako nam se prohtije, nadamo se da ćemo organizirati prostor čine ga lako i zabavno za ljude iz svih krajeva pokrajine koje dolaze i upoznati Bitcoin, kao i osigurati uredski prostor za Bitcoiners da dođe raditi kako bi se početi Bitcoin srodne projekte, tako da oni mogu usko surađivati ​​s drugim Bitcoin poduzetnika, razvijati zanimljivi projekti koji će se koristiti Bitcoin na nove načine!”, kaže najava.

Tim organizira projekt pita puno pitanja za korisnike virtualne valute. Ako želite vaše mišljenje da se čuje, pridružite se raspravi na forumu Bitcoin Talk.

BitFantasy omogućuje igračima za trgovinu virtualnih predmeta za Bitcoin

Nakon uvođenja „Zmajeva Tales”, prvi masivno multiplayer uloga-igranje igra (MMORPG) koja radi s Bitcoin, svijet cryptocurrency sada predstaviti novi sličan naslov: „BitFantasy”. Igra, koja je još uvijek njegova beta fazi, omogućuje igračima da međusobno trgovati tijekom akcije pomoću Bitcoin. Njegov tvorac, Darren Tarbard, je proveo posljednjih 20 godina u razvoju softvera i on uvjerava „BitFantasy” neće biti takva igra u kojoj ćete morati platiti kako bi pobijediti.

U ovom Bitcoin-driven MMORPG, igrači žive u „beskrajnom svijetu i da ga istražite izgradnjom cesta za otkrivanje novih sela, resurse ili tajne”, objašnjava Tarbard. S druge strane, postoji „svjetske jede čudovište” koje uništava zemlju, a da bude gore, kraljevski stražar je također pokrenuo pobunu protiv kraljice. Pogodite tko ima da joj pomogne: ti, naravno!

„Pirateat40” tereti za trčanje Bitcoin Ponzi sheme

Trendon T. Brijači je ime čovjeka nedavno optužen od strane US Securities and Exchange Commission (SEC) zbog navodnog vođenja Bitcoin-vezane Ponzi sheme. Međutim, Bitcoin svijet ga bolje kao poznati „pirateat40” zna. Osnivač i glavni operater Bitcoin štedno Trust (BTCST) ponudio i prodao Bitcoin-denominirane ulaganja kroz platforme, prikupljanje pravu sreću. Osumnjičeni se okupili na najmanje 700.000 BTC, što je bilo jednako na oko 4,5 milijuna $ u vrijeme navodnog poduzeti. Međutim, to je skoro 63 milijuna $ na današnjim cijenama.

Prema tužbi podnijela DIP „od najmanje rujna 2011. Do rujna 2012. Godine”, Trendon brijači „lažno obećao investitorima do 7% kamata tjedniku na temelju BTCST je navodne aktivnosti arbitraža BTC tržišta, uključujući i prodaju BTC pojedincima koji su željeli kupiti BTC „s radara”, brzo ili u velikim količinama”.

Nabavite svoj vlastiti custom-made akcijski lik za Bitcoins

Na web stranici That'MyFace.com konačno prihvaćanje Bitcoins proizvoditi strašan akcijske figure s vašeg lica na njoj. Online trgovine čini jedinstvenim i prilagođene proizvode pomoću portretnih fotografija. Nakon što je primio sliku, stručnjaci stvorili po mjeri akcijski lik sa svojim omiljenim veličine (4 ", 6" ili 12 ") ili samo personalizirani akcijska figurica glave.

ThatsMyFace.com također proizvodi lifesize nosive maske, uz figurica. I to nije ni važno gdje živite, jer su brodovi tvrtke diljem svijeta.

Intervju sa Matt Allen, osnivač BitcoinStarter

Bitcoin ispitivač razgovarao s Mattom Allen ovaj tjedan i osnivač BitcoinStarter otkrila da je Bitcoin grupnog financiranja platforma će uskoro imati novu značajku koji miješa ovlasti BitcoinStarter i Reddit. Na web stranici je pokrenuta u travnju i to je pravi uspjeh, s novim projektima pridružio svaki dan. Možete provjeriti cijeli intervju ovdje.

FeodalCash drži recruting podružnice širiti rudarska malware

Gotovo svi u Bitcoin sceni zna da sve veći broj cryptocurrency vezane malware se širi preko računala širom svijeta, koristeći ih kao domaćin sustava na tajno mina Bitcoins. Jedan od najpoznatijih affiliate programa vani trenutno rade to je poznato po imenu FeodalCash.

Ruski program zapravo plaća ljude za masovnu ugradnju zlonamjernih programa na tuđim računalima, okrećući uređaj u Bitcoin mining robota. Navodno FeodalCash je regrutiranje novih članova od svibnja ove godine, ali su stalno negira optužbe.

Banka zatvara račun Amagi metala zbog Bitcoin plaćanja

Amagi Metali, poznati plemeniti metali nabavljač, nedavno je otkrila da je njihov trenutni bankovni račun sa San Francisco-based banke na Zapada (BotW) će biti zatvoren u sredini kolovoza. I sve to zato što su prihvatili Bitcoin kao način plaćanja i institucija vidi da kao rizik.

„Mi smo radili s BotW od 2011. U posljednjih mjesec dana počeli su se tražile informacije o našem poslovanju i tvrdi da smo bili Novac usluge Poslovni (MSB). Međutim, mi prihvaćamo samo Bitcoins kao način plaćanja, ne prodajemo Bitcoins, niti mi razmijeniti ili „posao” Bitcoins. Osim toga, mi smo u skladu s AML / KYC i drugim propisima”, objasnio je Amagi metala u izjavi za javnost.

Komadići Gold omogućuje Izraelci kupiti Bitcoins osobno

Novo partnerstvo između Bitcoin razmjene komadićima zlata i Global Money Transfer (GMT) sada dopušta Izraelce kupiti Bitcoins na njihove lokalne mjenjačnica. Ova suradnja znači da Komadići zlata pravilno prati sadašnje i buduće protiv pranja novca i kupca u svezi propisa u zemlji. Sjajne vijesti za CEO razmjene, koji tvrdi da se u ljubavi s Bitcoin otkad je čuo za „prekogranične prirode” cryptocurrency po prvi put, davne 2010. Godine.

BIPS jaraka Mt. Gox i odabire Bitstamp

Mt. Gox je kroz puno u posljednjih nekoliko mjeseci. Nakon problema s bankama i regulatora, sada plaćanje procesor BIPS je napustio Japan-based razmjenu i izabrao Bitstamp ga zamijeniti. Dva-godišnja plaćanja procesor, sa sjedištem u Kopenhagenu (Danska), zapravo se smatra najveći pružatelj Bitcoin plaćanja u Europi.

Tvrtka, osnovana od strane Kris Henriksen, bio je korištenjem Mt. Gox pretvoriti između fiat valute i Bitcoin do sada, ali je donio odluku da promijeni u posljednjih nekoliko dana. Razlog? Mt. Gox je spor... Kako je broj prodavati naloga stalno raste po Bitstamp sa sve više i više trgovaca grli kripto-plaćanja, razmjena i dalje je spora kada je u pitanju proces povlačenja sredstava, objasnio je BIPS.

Bitbetex je novi Bitcoin-based klađenje web stranice

Mi smo samo svjedoci prodaju SatoshiDice za gotovo 12 milijuna $, nešto poput 126,315 Bitcoins, ali svijet cryptocurrency već gleda kao nova Bitcoin-based klađenje platforma diže. Bitbetex je naziv nove web stranice koji omogućava svakome tko posjeduje Bitcoin kladiti na bilo što sa bilo kim drugim.

Platforma je gotovo izvodi svoj beta verziju, ali to je već moguće razumjeti kako kladionica sustav će raditi na skoroj budućnosti. „Beta pristup dat će prvih 500 registriranih tako da se prijavite ako želite vrhunac izvan ove odredišne ​​stranice. Još bolje, za vrijeme beta što smo davanje daleko nagrade! Ništa ludo, ali samo malo zahvaljujući testera i da bi stvari malo više zanimljiv”, navodi se na web stranici.

Aktivisti žele stvoriti Bitcoin 2 tho osigurala anonimnost

Dva anonimni aktivisti spojeni na cryptocurrency svijeta predložio alternativu Bitcoin: opciju koja bi vilica protokol i generirati Bitcoin 2. Ovaj novi derivat izvornog koda će vam pomoći zadržati što predlagatelji zovu, u svom radu „Bitcoin 2: Sloboda transakcije”,‘izvorni dugoročna vizija’ovog cryptocurrency, uništavajući elemente protokola koje smatraju da su oštećenja na sustavu.

Bitcoin 2 će biti izgrađen za potporu protokol anonimnosti Zerocoin. To je planirati aktivista za zaustavljanje izvorni protokol iz zemalja u razvoju „u sustavu koji je potpuna perverzija izvorne vizije - potpuno transparentan sustav plaćanja s vrlo malo mjesta kontrole koje je potpuno apsorbira utvrđenom financijskom i regulatornog okruženja ”.

Web dijeljenje glazbe prihvaća Bitcoin donacije

AudioPlace.com je naziv za dijeljenje glazbe platforma koja vam omogućuje da slušati novu glazbu stvoren od strane nepoznatih umjetnika i donirajte neke od svojih Bitcoins da im pomogne, ako zaista vole svoj posao. Platforma omogućuje slušanje nove glazbe ili njegov najbolje ocijenjene kreacije bilo kada i vi ne morate se registrirati, ako se samo želite uživati ​​u nekoliko pjesama. Međutim, ako se registrirate što može objaviti svoju glazbu, ako ste umjetnik ili dobiti informacije o pjesmama koje slušate, a također i prilika da pomogne svoje omiljene umjetnike s nekim Bitcoins, ako ste slušatelj.

Povezane vijesti


Post ICO

CheapAir.com briše 1,5 milijuna dolara prodaje putem Bitcoina

Post ICO

BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja

Post ICO

Ured za prihod od Singapura priznaje i oporezuje Bitcoin

Post ICO

Morgan Stanley domaćin Bitcoin događaja u New Yorku

Post ICO

Rezervirajte svoj hotel iz snova s Bitcoinom na CheapAir.com

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Provedite svoje Bitcoine na kineski Google Baidu, Walmart i na vrlo poseban stalak za sok

Post ICO

Tri zabava za odrasle koje možete kupiti s Bitcoinom 2014. godine

Post ICO

BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke

Post ICO

Upozorenje o zlonamjernom softveru: web stranica Poslušajte Bitcoin blokiran od strane Google Chromea

Post ICO

CoinTerra pokazuje inovativni dizajn kućišta TerraMinera

Post ICO

Dell sada prihvaća Bitcoin