Tri krađe Bitcoina, program Gypsta za nove bodove i donacije za žrtve tajfuna | Croatian.lamareschale.org

Tri krađe Bitcoina, program Gypsta za nove bodove i donacije za žrtve tajfuna

Tri krađe Bitcoina, program Gypsta za nove bodove i donacije za žrtve tajfuna

U tjedan dana s tri glavne Bitcoin heists, tu je i dobra vijest. Među njima su i dvije podzemne trgovine, u dva različita kontinenta, koje su se odlučile za početak prihvaćanja cryptocurrency, kao i poznati bugarski platforma Grabo.org. Ali ako želite znati više o posljednjih sedam dana, najbolji izbor je naš tjedni okrugli gore. Idemo!

Usluga Novčanik Inputs.io hakirali lopov koji je ukrao 4100 BTC

„TradeFortress”, mlada australska programer koji upravlja Bitcoin web novčanik Inputs.io, objavio vezi izjavu o njegovoj web stranici tijekom ovog tjedna. Prema poruci, glavni hack prisiljen gašenje usluge nakon 4100 BTC su ukradeni.

Iako Inputs.io je trebao biti visoke sigurnosti digitalni novčanik za Bitcoins korisnika, administrator tvrdi da je platforma bila hakirana krajem listopada i cryptocurrency ekvivalent 1.345.000 $ na trenutni tečaj je ukraden.

Cijeli članak

Trebate pravni savjet? Posjetite CoinLaw i platiti Bitcoin

Nakon CoinMD, tu je novi slična platforma koja namjerava napraviti posao drugih stručnjaka više dostupni svima koji trebaju pravnu pomoć: dobrodošli CoinLaw, mjesto gdje možete pronaći odvjetnike iz cijelog svijeta i postavljati im pitanja u zamjenu za Bitcoins.

CoinLaw je tu da pomogne ljudima koji ne mogu priuštiti skupe odvjetnik, korisnici koji trebaju odvjetnički savjet vezan uz određenu zemlju i ljude koji žele ostati anonimni. Na CoinLaw, možete pitati bilo što, „iz neznatnog interesa za nešto što mislite bi mogao biti ozbiljan problem”.

Cijeli članak

FEC dopustiti Bitcoin donacije političkim kampanjama

Nakon dva mjeseci razmatraju prijedlog, Savezna izborna komisija (FEC) izradilo je nacrt novog pravila koja će omogućiti političke kampanje u SAD-u da prihvati Bitcoin. Međutim, kandidati uzimajući cryptocurrency donacija neće biti u mogućnosti provesti virtualne kovanice, prema dokumentu učinio javnim ovaj tjedan.

U dokumentu se navodi da će kampanja imati pretvoriti primljene Bitcoins prije nego što zapravo ih koristite, s digitalnim novca se smatra obrazac „u naturi” od doprinosa, kao dionica ili obveznica.

Cijeli članak

Bitcoin je mogućnost da Shopify je 70.000 online trgovaca

Poznati pružatelj online maloprodaji rješenja Shopify najavio integraciju Bitcoin opciju plaćanja na svojoj platformi tijekom ovog tjedna. Vijest je otkrio na Sopify web stranici. Brian Alkerton napisao da je platforma „Bitpay integracije je značajka-kompletan”, a već se mogu dodati trgovci na svojim internetskim dućanima.

Činjenica da Shopify je integracija Bitcoin je velika vijest za cryptocurrency. Platforma, osnovana 2006, ovlasti oko 70.000 online trgovinama koje su već prodali više od 50 milijuna proizvoda.

Cijeli članak

Dvije kanadske tvrtke stvaraju Bitcoin debitne kartice

Nakon Robocoin je cryptocurrency ATM dolaska u Vancouver, Kanada sada je čeka za sljedeći veliki stvar: Bitcoin usluge debitnih kartica, koja će biti osigurana od strane nacionalnih tvrtki Coinkite i Virtex.

Dvije tvrtke će ponuditi različite usluge, od kojih svaka ima svoje prednosti, ali i obećavaju da će biti velika revolucija u cryptocurrency ekosustavu.

Cijeli članak

Sudac narudžbe CoinLab platiti 8.000 Bitcoins da Bitvestment

CoinLab naloženo od strane suca da plati 8.000 BTC da Bitvestment partneri LLC koji ih je nedavno tužio zbog kršenja ugovora.

Bitvestment kaže da CoinLab je trebao osigurati 8.000 Bitcoins na zahvaćena tvrtke, prema sporazumu dvije tvrtke je u kolovozu, ali to „nije živjela do svoje obveze”. Osim nalaže plaćanje, sudac Robert W. Slatko, u US Okružni sud za Južni okrug New Yorka, također zabraniti CoinLab pružanja virtualne valute prema drugim osobama dok ne ispuni svoje obveze.

Cijeli članak

Babberly koristi vlastite virtualne valute plus Bitcoin

Novi pokretanje temelji se na lokalnoj mobilno pretraživanje koristi vlastiti virtualne valute uz Bitcoin stvoriti novi tip društvene platforme, Coindesk izvješća. Tvrtka, pod nazivom Babberly, stvorili digitalni novčić pod nazivom babberCRED koji se koristi na svojoj platformi uz BTC, koji radi kao dodatak koji, smanjujući trenje i transakcijske naknade.

Kanada Agencija prihod: porezni propisi odnose se na cryptocurrency

Kanadi odlučila je otkriti neke od svojih planova za budućnost Bitcoin i druge virtualne valute: u zemlji Prihodi agencija (RAK) je nedavno objavio izjavu u vezi oporezivanja cryptocurrency, koji je obećao u svibnju.

Dokument, pod naslovom „Što biste trebali znati o digitalna valuta”, daje smjernice za porezne savjetnike koji rade s Bitcoin tvrtki u zemlji, jačajući RAK-a bivši mišljenje o toj temi. U osnovi, porezna pravila će se primjenjivati ​​kada Bitcoin koristi za plaćanje roba i usluga, upravo kao i pravila za barter poslovi vrijede.

Cijeli članak

Holivudski studio vidi uštedama prednosti bitcoin

Studio Kaufmann Media Grupa (KMG), filmska i TV produkcija i post-produkcija tvrtke, nedavno je najavio planove za provedbu Bitcoin prihvaćanje kao dio šireg inicijative, prema Coindesk. Ova odluka će pomoći da isječak troškove na predstojećim projektima, kao što su Melissa McCarthy komedija vozila „Tammy” i nastavak do 2011. Godine? A srednjovjekovni akcija flick „oklopljen”.

Winklevii ulaganje u Bitcoin raste više od $ 20 milijuna u pola godine

U travnju, kada su Winklevoss blizanci odlučili investirati 11 milijuna $ u Bitcoin, nekoliko investitora i poslovnih ljudi smiju na njihovu štetu. Međutim, sada su plaćanje računa, kao Winklevii uspjeli utrostručiti da početno ulaganje u 32 milijuna $ u samo sedam mjeseci.

Jedan Bitcoin dosegla 350 $ tijekom ovog tjedna: gotovo tri puta 120 $, cijena 11. Travnja, kada su braća kupio. To znači da su novci koje su nekada bile u vrijednosti 11 milijuna $ su trenutno vrijedi oko 32 milijuna $.

Cijeli članak

Nova tvrtka želi pratiti „čisti” Bitcoin račune

Tri poduzetnici nedavno pokrenula matičnoj valjanosti, servis za Bitcoin tvrtke koje se nadaju pomoći će postaviti regulatora misli na jednostavnost, Forbes prijavi ovaj tjedan. Tvrtka nudi sustav praćenja za Bitcoin vlasništva koje bi teoretski plijeviti kriminalaca iz legitimnog Bitcoin poslovnom svijetu.

„Njihov plan je da sastaviti bazu podataka poznatih identiteta povezane s Bitcoin adrese u nadi da će se novac za provjeru valjanosti postati one-stop-identitet shop za provedbu zakona kada pokušavaju saznati tko je taj nešto zlog sa Bitcoin, a pruža crvena -flag sustav za tvrtke koje imaju klijenti pokušavaju iskoristiti Bitcoin koji je povezan s nezakonitog korištenja”, Forbes objašnjava.

5,5 milijuna $ pomoći itBit ući u Bitcoin ekosustav

Službeni pokretanje globalne razmjene Bitcoin itBit se već dogodilo, a tvrtka je sada dovršava svoj drugi krug financiranja, geneza Blok izvješća, što je ekvivalent 3.250.000 $. Ukupno, razmjena podigao 5,5 milijuna $ i ima šutirali-off trgovanje tijekom ovog tjedna, otvaranje poslova na institucionalni i mali trgovci uz neke iznimke za Sjedinjene Države poduzeća.

Razmjena - koja namjerava služiti globalno tržište iz svojih ureda u Singapuru, Šangaju i New York - se upravlja Rich Teo. Tvrtka je predsjednik kaže da je sada moguće za trgovinu u američkim dolarima, Singapur dolara i eura, a naknada će se „temelji se na modelu za kavu-taker”.

Cijeli članak

Bitcoin platforma GBL nestaje zajedno s 4,1 milijuna $

Još jedan šokantan Bitcoin pljačke dogodilo u Aziji tijekom ovog tjedna. Trgovinska platforma GBL nestao u zraku, uzimanje 25 milijuna ¥ (4,1 milijuna $), koji je pripadao investitorima.

Prevaranti su posvuda i Kina, gdje Bitcoin popularnost porasla, nije iznimka. U tom slučaju, trgovanje platforma koja je služio kineske kupce i tvrdi da se sa sjedištem u Hong Kongu (iako site je sa sjedištem u Pekingu) nestala je 26. Listopada, kada je nekoliko klijenata primijetio da je stranica postala nedostupna. A ko izbrisani postojanje GBL, također ukrao 4,1 milijuna $ pripadaju korisnicima.

Cijeli članak

Satoshi Nakamoto smatra # 30 najutjecajniji čovjek od 2013

The Britis h web Ask Men uključeni Satoshi Nakamoto, "otac" od Bitcoin, u svom popisu "Top 49 Men - 2013 Edition". Tvorac bijelog papira koji je nastao cryptocurrency razmatrali birača 30. Najutjecajniji čovjek u godini, unatoč činjenici što je „nestao” u 2010. Godini.

Prema Upitajte muškarce, Satoshi je utjecajan jer „u 2008. Godini, neuhvatljivi Nakamoto uveo Bitcoin u dokumentu koji je izložio probleme uobièajeni valutu u internet transakcija i detaljno svoj plan za oslobađanje više praktične i sigurne online valuta. Ali to nije bilo do prošlog proljeća da Bitcoin doživjela veliki procvat, osvojivši high-profile investitori poput braće Winklevoss”.

Cijeli članak

Prvo Bitcoin serije knjiga za djecu pokrenula s podijela natjecanja

Najprodavaniji autore i blogerima Ponn, Juju, Gigi i JoJo Sabra je najavljeno, tijekom ovog tjedna, „Bitcoin za djecu” serije motivirati mame i djecu da koriste Bitcoin. Vijest je otkrio priopćenju. Autori žele da svi uče da je digitalna valuta se može poslati bilo tko bilo koje dobi, u bilo kojem iznosu, bilo gdje u svijetu, u bilo koje doba dana ili noći.

Coinkite postavlja Bitcoin račun za pomoć žrtvama tajfuna

Inspiriran izvješća iz Filipina, kanadski pokretanje Coinkite, koji razvija inovativne usluge na temelju Bitcoin debitnom karticom, počeli prikupljati kripto-donacija za članove Crvenog križa koje pomažu žrtvama tajfuna Haiyan, na Filipinima.

Možete pronaći stranicu za donacije ovdje s privlačnom porukom: „stvari jako loše na Filipinima, mislim da je Bitcoin zajednica može priuštiti da pomogne Ovo je mali osobni kampanja sastaviti neka sredstva za slanje Crvenog križa”,

Cijeli članak

Haker krade Bitcoins od 4.000 novčanike domaćin Bitcash.cz

Najnoviji žrtve velike Bitcoin pljačke su klijenti razmjene cryptocurrency Bitcash.cz. Češka temelji platforma Strategija je sjeckan i više od dva milijuna Češka kruna (oko 100.000 dolara) su ukradeni od do 4000 novčanike kupaca.

Napad se dogodio ovaj tjedan i web Burze trenutno nije. Vlasnik Burze otkrila je da su optužbe podnesena protiv nepoznatog osumnjičenika.

Cijeli članak

Glavni rasprava o Bitcoin okuplja američkih vlasti i Zakladu

Američki Senat Odbor za domovinsku sigurnost i vladinih poslova (HSGAC) nedavno je otkrila popis svjedoka koji će govoriti na ročištu u vezi Bitcoin 18. Studenog, Coindesk prijavi ovaj tjedan. Ročište će se pod nazivom „Beyond svile: potencijalni rizici, prijetnje i obećanja virtualne valute”, a održat će se u 15:00 sati (po lokalnom vremenu), u sobi 342 u Dirksen Senata poslovnu zgradu u Washingtonu, DC.

Prema Coindesk „saslušanje će imati dva odvojena panela, jedan zastupa američke agencije za provedbu zakona i drugi predstavljaju Bitcoin, izlažući vrline digitalne valute”.

Coinbase omogućuje novim korisnicima da kupuju svoj prvi Bitcoin odmah

S Bitcoin raste i sada prevladavanje 400 $ barijeru, Coinbase želi napraviti integraciju novih korisnika lakše. Zato je platforma pokrenula izravne kupnje novih kupaca.

Nakon uključujući instant kupiti značajku u kolovozu za korisnike koji su kupili Bitcoins putem usluge te da su mu Coinbase za najmanje 30 dana, platforma je sada spreman za poboljšanje tu mogućnost i proširiti ga na pridošlice. Svi novi korisnici sada mogu kupiti malu količinu Bitcoin - do 1 BTC - bez prethodnog 30 dana čekanja razdoblja.

Cijeli članak

Gyft pokreće bodova programa i daje 3% natrag na Bitcoin kupovine

Bitcoin-friendly platforma Gyft, koja prodaje poklon kartice putem interneta i mobilnih uređaja, pokrenula bodova program posebno dizajniran za nagradu potrošačima za njihovu rastuću korištenje poklon kartica. Novi Gyft Bodovi će dati potrošačima do tri posto natrag na kupi poklon kartica, nagrađivanje najboljih klijenata. I samo u vrijeme blagdana, u razdoblju kada je prodaja e-razglednice obično ide kroz krov.

Kupci koriste Bitcoins će zaraditi tri posto, PayPal korisnik zaraditi dva posto i, konačno, kreditne kartice kupi zaraditi jedan posto natrag. To znači da možete zaraditi trostruki bodova za svaki američki dolar plaćate s Bitcoin i, nakon što su 100 bodova, možete iskoristiti $ 1 prema svojim buduće kupovine.

Cijeli članak

Čile postane prva zemlja na prodaju nekretnina u zamjenu za Bitcoin

0 to je već moguće kupiti nekretninu sa Bitcoin u Čileu, gdje je Galt je Gulch samo pretvorio u prvom slobodarskih projekta nekretnina prihvatiti cryptocurrency. Prostor je zamišljen kao stambeni organske poljoprivredne zajednice i nudi sve prednosti prirode, s čistim morem, organske hrane i obnovljivih izvora energije.

Naziv je inspiriran John Galt, poznatog protagonista Ayn Rand knjige „Atlas slegne”, filozof i izumitelj koji vjeruje u moć ljudskog uma i slobode pojedinca.

Osim Čile, sličan initiave je počeo u Kini, gdje Bitcoin prihvaćanje je skyrocketing. Stambena programer u Zhangjiang Hi-Tech park u Šangaju, otvorila prodaju svog prvog investicijskog projekta nekretnina. Prema priopćenju, 300 apartmana u uskoro će biti izgrađena zgrada smještena je nedavno dostupna za prodaju i rasprodan u nekoliko minuta.

Cijeli članak

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

BitPOS i International Anti Klanca temelje tim za spašavanje Afrikanih životinja

Post ICO

Država New York klasificira Bitcoin kao nematerijalnu imovinu bez poreza

Post ICO

Pregled NLO rudara - Lažni Bitcoin proizvođač rudnika?

Post ICO

LedgerX primjenjuje se za status budućnosti s CFTC-om

Post ICO

Vodeća voditeljica Visa naglašava bitcoin potencijal na konferenciji

Post ICO

Grupa British Individual Pubs sada prihvaća Bitcoin

Post ICO

Roger Ver pokreće inicijativu Bitcoin Bounty Hunter u borbi protiv hakera

Post ICO

Prvo pogledaj Gems Messenger

Post ICO

Ovčji tržište pljačka od 100.000 BTC stvarno mogao biti Biggest Darknet Prijevara ikada

Post ICO

Kupite auto sa Bitcoinsom: tržište vozila Beepi prihvaća kriptotalnu valutu

Post ICO

Ruski sud odlučiti o Bitcoin blokadi, web stranice obećavaju borbu protiv žalbe