T-Mobile prihvaća Bitcoin, IBM za korištenje tehnologije blockchaina i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

T-Mobile prihvaća Bitcoin, IBM za korištenje tehnologije blockchaina i još mnogo toga

T-Mobile prihvaća Bitcoin, IBM za korištenje tehnologije blockchaina i još mnogo toga

Dobrodošli na 99Bitcoins' najnoviji tjedni zaokružiti sa najvažnijim vijestima u tjednu.

Utah stvara povijest: Bitcoin zakon prođe Senat prvo čitanje

Zaboravite New York i New Hampshire. Utah je najnoviji Bitcoin-friendly SAD država ući u povijest u cryptocurrency svemiru i može biti prvi prihvatiti BTC za državne službe.

Novi zakon donesen je prvi Senata čitanje nakon prethodno prolazi kroz Zastupnički dom (većina 38 „da” na 36 „ne”).

Cijeli članak o 99Bitcoins

Bitcoin društvene mreže ZapChain pokreće micropayments funkcije

Bitcoin-u središtu društvena mreža ZapChain jednom opet omogućuje micropayments s lansiranjem novog in-house tipping mehanizam. Najava pronalazi ZapChain unapređenju svojih nastojanja da se eksperimentirati sa sadržajem zarade, nakon odluke Coinbase da okonča svoju kritičnu uslugu u veljači.

Direktor poduzeća Matt Schlicht ustvrdio je potez prema micropayments je inspiriran nedostatka raspoloživih objekata za potrošače da imaju uvodne iskustva s Bitcoin, dok ZapChain investitor i poboljšao VC direktor Adam Draper govorio veliku sliku iza vizije tvrtke za unovčavanje sadržaja.

Izvor: Coindesk

Tri ponuđači pobijediti Bitcoin aukciji američkih maršala

SAD maršali objavljen ovaj utorak (10.) da su tri različita ponuđača osvojio treću aukciju Bitcoins oduzetih Ross Ulbricht u 2013. Ulbricht, poznat u „tamnu mrežu” kao Dread Pirate Roberts, nedavno je osuđen za trčanje nezakonitog online tržnica svile.

Vlasti aukciji 50.000 BTC ovom prilikom. Prema glasnogovornica Marshals usluga Lynzey Donahue, pobjedničke ponuđači osvojio količine u ukupnom iznosu od 27.000, 20.000 i 3.000 BTC.

Cijeli članak o 99Bitcoins

80% Bitcoin zamijenjena kineskog Yuan

U izvješću nadživjeti tjedan dana od Goldman Sachsa o budućnosti novca, banka ističe da je 80% volumena Bitcoin sada se razmjenjuju unutar i izvan Kineski Yuan. Drugi najviši trgovanje valuta je američki dolar, a zatim manjim apoenima u jena i eura.

Otkrivenje Kine Bitcoin trgovanja dominacije izgleda prkositi logici da zbijeno vladine restrikcije bi deprimirati Bitcoin je usvajanje u najvećem svjetskom gospodarstvu. Količina Bitcoin aktivnosti trgovanja u Kini također je porastao, unatoč Bitcoin je strmoglav cijena pada s prošlogodišnjih $ 1000 plus uspone na manje od $ 300 danas.

Izvor: QZ.com

ShapeShift podiže 525k $, otkriva Erik Voorhees kao kreator

Instant Bitcoin i Razmjena altcoin ShapeShift je dobila 525.000 $ u sjeme financiranja od investitora Barry Silbert i Roger Ver. Platforma švicarski-based, što korisnicima omogućuje mijenjati između 25 digitalnih valuta i žetona, razlikuje se od tradicionalne razmjene u da radi bez korisničkih računa i ne zahtijeva oblik registracije.

Silbert, koji je uložio u sklopu Digital valuta Grupe, rekao CoinDesk: „ShapeShift je nanovo altcoin tržištu i omogućuje najbrži, najučinkovitiji i najmanje rizičan način za ljude da razmjenjuju različite digitalne valute i znakove.”

Izvor: Coindesk

T-Mobile klijenti mogu sada top-up njihovi telefoni s Bitcoin u Poljskoj

Nakon objave krajem veljače, T-Mobile je prihvaćanje Bitcoin u Poljskoj u okviru probnog programa. Tvrtke korisnici sada mogu kupiti telefonske kredite pomoću cryptocurrency. 

T-Mobile Poljski jedinica, također poznat kao Polska Telefonia Cyfrowa, udružio se s varšavskog Bitcoin procesor InPay kako bi se prihvatio digitalni novac. Partnerstvo ima za cilj da iskoristite BTC popularnost među poljskim prepaid telefonskih korisnika.

Cijeli članak o 99Bitcoins

Intuit pokreće Bitcoin uslugu plaćanja u Australiji

Australski male tvrtke koriste naslutiti oblak računovodstveni softver QuickBooks Online sada će biti u mogućnosti ponuditi svojim klijentima mogućnost za plaćanje roba i usluga s Bitcoin, nakon kompanije lansiranje svog PayByCoin službe u zemlji.

Intuit, što također čini ubrzati osobni financijski software, najavio je lokalni lansiranje PayByCoin službe, u četvrtak, uz direktor Intuit Australiji Nicolette Maury reći da je usluga već je stekao vlak kod ranih u svojoj zemlji, Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: ZDNet.com

IBM planira koristiti blockchain tehnologije za stvaranje novog sustava plaćanja

IBM navodno stvara novi sustav digitalne uplate za glavne valute inspiriranih tehnologiji koja stoji iza Bitcoin. Izvor blizak tom pitanju otkrila ovaj četvrtak (12) da je blockchain moglo biti polazište za novi projekt tvrtke.

Elektronički div - također poznat kao International Business Machines Corp - želi razviti novi sustav koji omogućuje ljudima za prijenos novca i plaćanje odmah, bez uključivanja banku ili neku drugu treću stranu. To bi značilo velike uštede na naknadama za transakcije.

Cijeli članak o 99Bitcoins

BitBeat: Bitcoin koder Garzik znakovi nositi za implementaciju „BitSats” u prostoru

Bitcoin jezgra razvojnog Jeff Garzik je podebljano plana da se mini satelite u orbitu kako bi osigurao siguran, daljinski backup za digitalnu valutu raste trgovine kritičnih podataka je uzeti jedan korak bliže da postane stvarnost. Gospodina Garzik tvrtka, Dunvegan Space Systems, objavio je u četvrtak da je potpisao ugovor sa svojim partnerom, Deep Space Industries Inc, za izgradnju prve 24 jedinice konstelaciju „BitSats”, ideja je prvi put otkriven prije gotovo godinu dana.

Dunvegan planira imaju BitSats voditi cjelovitu evidenciju Bitcoin je sve veći blockchain knjige, tako djelujući kao ključni „pun čvorova” na rezervnu Bitcoin je sve važne temeljne baze podataka u vrijeme kada je broj zemlje-based računala pruža ovaj vitalni servis za pohranu smanjio.

Izvor: Wall Street Journal

Stavljanje u pogon 21 podiže 116M $ da bi Bitcoin na mase

Tajnoviti Bitcoin pokretanje 21 je podigao nevjerojatna 116 milijuna $ pre-launch unutar kruga financiranja na čelu poznati rizičnog kapitala tvrtke Andreessen Horowitz i RRE pothvatima. Cilj tvrtke je kao jednostavan kao što je ambiciozan: donijeti Bitcoin u mainstream.

Balaji Srinivasan, partner u Andreessen Horowitz, je stručnjak trenutno upravlja pokretanje 21, nazvan po činjenici da je samo 21 milijuna BTC može biti objavljen. Prema Business Insider, on je također partner u Andreessen Horowitz, koji se pridružio nakon što je venture capital tvrtka na čelu 25 milijuna dolara serije ulaganje B za prije 21 dvije godine.

Cijeli članak o 99Bitcoins

Povezane vijesti


Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Dizajner Lamassuovog bankomata: ovaj projekt će revolucionirati proces stjecanja bitcoina

Post ICO

Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju

Post ICO

Dorian Nakamoto poriče Newsweekovu priču: Nemam nikakve veze s Bitcoinom

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

PayPal pridružuje Bitcoin Trainu

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Dvobojna pravila i Bitcoin Security

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Nadogradnja Google autentifikatora za iPhone uzrokuje da korisnici izgube ključeve

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta

Post ICO

Bitcoin prevaranti prisiljeni da se riješe s FTC-om