Tradehill obustavlja trgovanje, probleme s nadogradnjom Google autentifikatora i regulacijom britanskog debata | Croatian.lamareschale.org

Tradehill obustavlja trgovanje, probleme s nadogradnjom Google autentifikatora i regulacijom britanskog debata

Tradehill obustavlja trgovanje, probleme s nadogradnjom Google autentifikatora i regulacijom britanskog debata

Još jedan tjedan s nekoliko novih ažuriranja na Bitcoin panorame širom svijeta. Od novih usluga u nekim zastojima, to su najvažnija vijest u posljednjih sedam dana.

Platiti stanarinu u Bitcoins kroz Rentalutions

Rentalutions, novo rješenje za SAD stanovnika, omogućuje stanari platiti stanarinu s naših omiljenih cryptocurrency. Tvrtka je co-osnovao Ryan Coon u travnju 2012. Godine kao on-line platforma za upravljanje nekretninama, sa sjedištem u Chicagu. Izvorni cilj je bio pomoći stanodavci provjeriti potencijalne stanare i brinuti o svojim svojstvima, što je omogućilo stanari platiti stanarinu i održavanje zahtjeva rad. Rentalutions odlučio dodati Bitcoin kao način plaćanja za stanare uglavnom zbog coon, a ostatak tima vjeruju u moć cryptocurrency.

Tradehill suspendirala trgovanje zbog „bankarske i regulatornim pitanjima”

Tradehill, jedan od najvećih Bitcoin burzama u SAD-u, službeno je suspendiran trgovanje i objašnjava situaciju u priopćenju objavljenom na stranici tvrtke. Platforma kaže privremena obustava rada uzrokovana „bankarske i regulatornim pitanjima”, samo nekoliko dana nakon Tradehill preselio svoje račune u Sjevernoj-američki kreditne unije - Internet Archive Federalni Kreditne unije -, kako bi Bitcoin transakcija lakše.

Prema priopćenju, „ova odluka nije olako i žalimo što da se takav postupak. Međutim, mi zagrljaj srebro podstava naše situacije i planiraju iskoristiti ovu priliku za nadogradnju, poboljšati, i poljski naše trgovačke platforme”.

Kripto-revolucija u San Diego

San Diego nije kao bilo koji drugi grad u svijetu kada je u pitanju Bitcoin kao njihov odnos je vrlo poseban. Nakon lokalne tvrtke kao što su Hangtime Climbing počeo prihvaćanja plaćanja cryptocurrency a posebno od stvaranja platforme Bitcoins u San Diegu, Bitcoin prisutnosti i svijesti u gradu, koji se nalazi u Kaliforniji (SAD), je stalno u porastu. Bitcoin ispitivač razgovarao s Ericom Camerino, koji posjeduje, njenog Bike Shop u San Diegu, o kripto-scene u gradu i možete pročitati sve o tome ovdje.

Avalon je povrat klijente zbog kasnim narudžbi

Bitcoin mining proizvođač hardvera Avalon izdala važno ažuriranje na odgodu isporuke čip, uvjeravajući da će početi povrat kupcima koji nisu dobili svoj red stavljen prije 1. Lipnja. Tvrtka ide protiv svoje bez-povrati politike, budući da su neki od klijenata su sada čekaju svojih žetona za gotovo 21 tjedana zbog „događaja izvan naše kontrole”, tvrdi Avalon.

Osvojite Bitcoins dok pričaju na Coinchat

Preglednik se temelji Coinchat vam omogućuje da razgovarati sa strancima na internetu i pobijediti digitalne kovanice na putu dok razgovarate zahvaljujući site-a vlastite generacije prihoda financira oglasima. Nakon svog nedavnog porinuća, platforma je dostizanje HGE uspjeh. Osim uzimajući cryptocurrency samo govori, korisnici također mogu prevrnuti jedni druge ili druge pojedinačne poruke. Osim toga, Coinchat podržava scripted klađenje igre, među ostalim vrstama, gdje korisnici mogu osvojiti više Bitcoins.

Lamassu brodovi njegovi prvih 15 Bitcoin strojevi

Pokretanje Lamassu počeo isporučivati ​​svoj prvi Bitcoin bankomat ovaj tjedan. Tvrtka twitted vijesti u ponedjeljak (2). „To je počelo! Naša preliminarna vožnji od 15. Bitcoin Strojeve je u tijeku”, najavio je Lamassu. Prema programere, Bitcoin Stroj će moći razmjenjivati ​​fiat valutu u Bitcoin u samo 15 sekundi. Lamassu je uređaj će omogućiti vlasnicima da koriste online razmjenu financirati stroj, a također će prihvatiti valute iz više od 200 zemalja.

SQ1.tv proizvodi TV emisiju o Bitcoin

Tu je novi projekt na Kickstarter koji namjerava proizvesti televizijski program o cryptocurrency. Program će se pod nazivom The Bitcoin Fenomen te će biti dio nadolazeće lansiranje novog SQ1.tv - izgovara se „trg jedan” -, postavljen da bude predstavljena u jesen. Kampanja za prikupljanje sredstava želi okupiti 25.000 $ do 30. Rujna s ciljem podizanja svijesti o Bitcoin kroz poseban televizijski show. Možete provjeriti službenu stranicu kampanje ovdje.

Buenos Aires je domaćin prvi južnoamerički Bitcoin konferenciju

LaBITconf je naziv prvog Bitcoin konferencije skupu će se dogoditi u Argentini, u prosincu, raspravljati utjecaj cryptocurrency u Latinskoj Americi. Događaj se organizira Fundación Bitcoin Argentini i da će imati važan zvučnike poput Bitcoin poduzetnika Erik Voorhees, Charlie Shrem (CEO BitInstant) ili Wence casares (CEO od limuna mreže), među mnogim drugim gostima. Glavni cilj LaBITconf, koji će se dogoditi u 7 i 8. Prosinca je kako bi razgovarali o budućnosti Bitcoin i mogućnosti koje generira virtualne valute u Južnoj Americi.

Snowden obrana fond postavlja više od $ 14.500 u Bitcoins

Novinarske Izvor Zaštita obrambeni fond stvorio WikiLeaksa i trenutno prikuplja novac za pomoć Edward Snowden je već prikupila više od 14.500 $ do Bitcoin donacija. Bivši izvođač Agencija za nacionalnu sigurnost trenutno živi u Rusiji, nakon otkrivanja istine o sjeverno-američki nadzor programa (PRISM), okrenut prema optužbi za špijunažu u SAD-u. Da mu pomogne, WikiLeaks postaviti obrambeni fond koji je uložio gotovo 18.000 $ u 24 dana. Od tog novca, više od 75 posto - više od 14.500 $ - je donirao u obliku Bitcoins.

Malina Pi koristi u novom Bitcoin bazen stol

Liberty igre, igraonica stručnjak, stvorio je Bitcoin-upravlja bazen stol napaja pomoću malina Pi, Coindesk prijavi ovaj tjedan. QR kod i LCD zaslon uz tradicionalne novčića tablice prikaz cijena po igri u Bitcoins. Korisnici imaju samo skenirati QR kod i pošaljite prikazani iznos Bitcoin Wallet adresu vlasnika. Stroj automatski savjeta loptice van, tako da oni ne moraju se ručno oslobodi.

Nadogradnja Google autentifikaciju za iPhone uzrokuje korisnicima da izgube ključeve

Upozorenje je pokrenut ovaj tjedan i počeo brige stotine Bitcoin korisnika. Očigledno, nova verzija Google Autentifikatora za iPhone može izazvati mnogo problema za Bitcoiners. Korisnici na cijelom webu upozoravaju druge vlasnike cryptocurrency da ne nadograditi svoju verziju programa ili sve njihove tipke će biti izgubljen. Možete saznati više o tome ovdje.

Safello je novi švedski pokretanje Bitcoin koja čini trgovanje lakše

Švedska ima novi startup Bitcoin koji pomaže korisnicima, posebno početnicima, kako bi se kupiti i trgovina virtualni novac. Safello otišao online u kolovozu planira biti dio novog vala službi koje se bore za regulaciju cryptocurrency-a kako bi bili sigurni da su obje Bitcoin prodavači i kupci zaštićeni.

Tvrtka, prema CEO Frank Schuil, usmjerena je na dva Bitcoin značajke koje su izuzetno korisne za potrošače: brzinu i praktičnost, osobito kada korisnik trebate napraviti međunarodne transakcije. Kao Bitcoin prodavača, početak je cilj osigurati infrastrukturu za prodaju i kupnju cryptocurrency, ali Schuil kaže da „u ovoj fazi, imamo na tržištu Bitcoin sebe”.

Britanski taksi tvrtka prihvaća Bitcoins za svoju vožnju

Tu je britanski taxi firma koja je nedavno započela prihvaćanjem cryptocurrency kao plaćanje. Možete pronaći ovu inovativnu tvrtku u Cumbria, županije u sjeverozapadnoj Engleskoj.

U Carlisle-based Cumbria Kabine počeo uzimati virtualni novac prije samo nekoliko tjedana nakon što je otvorio trgovački račun kroz plaćanje procesora Bitpay. Prema poduzeće, niže naknade za transakcije i smanjen rizik od prijevare pozvao poslovni model je taksi tvrtke. Plaćanje se može lako biti učinjeno u kabini, samo jednostavnim skeniranjem QR koda s kupca smartphone.

Bitcoin Razmjena Berlin jačanje digitalnu valutu u zemlji

Treći Bitcoin Razmjena Berlin (BXB), što se dogodilo nedavno, bio je pravi uspjeh, prema Matična ploča Vice. Mjesečna razmjena odvijala u umjetnosti prostora Vod Kunsthalle. Tržište fokus na kulturnom zbivati, ali dobavljačima i kupcima posvećena svoje vrijeme zamjene digitalnih novca. To dolazi pokazati da Bitcoin stvarno je branje gore brzina u Njemačkoj, pogotovo sada kada je priznata kao privatnog novca.

Velika Britanija raspravlja Bitcoin propis

Nakon SAD-a i Njemačke, Velike Britanije također gleda na potencijalne regulaciju Bitcoin tvrtki. Stvar je u središtu rasprave održano prošle srijede (4) na 10 Downing Street, poznatoj kući u Londonu na kojem su smještene sjedište vlade.

Sastanku je prisustvovalo nekoliko tehnoloških tvrtki koje djeluju u području financija, britanski regulatori i članova vlade i rezultati su bili prilično pozitivni, u skladu s nekim od gostiju.

Povezane vijesti


Post ICO

CryptoWall: hakeri koji koriste bitcoin za traženje otkupnine

Post ICO

Neki od najboljih bitcoinskih učenja koje pružaju Winklevoss blizanci

Post ICO

Bitcoineri pomažu Nepalu, Goldman Sachs ulaže u Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoin Veleposlanstvo projekt, Pirateat40 konačno tereti DIP i propast Mt. Gox

Post ICO

Trinaest gradova diljem svijeta dobiva novi Lamassu Bitcoin ATM ovog tjedna

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Bitcoin platforma CoinJar osigurava prvo veliko ulaganje u Australiju

Post ICO

BitWall će skupiti bitcoin mikro plaćanja za digitalni sadržaj i smanjiti naknade

Post ICO

Satoshi Forest pozdravlja svoj prvi bitHouse

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Kompaktan novčanik novčanog novčića ukraden, 150 BTC ukraden

Post ICO

Bitfinex Rad s AlphaPointom