Ukrajina smatra Bitcoin ilegalnim, Coinbase se bori za novu 50 milijuna dolara za osnivanje i još mnogo toga | Croatian.lamareschale.org

Ukrajina smatra Bitcoin ilegalnim, Coinbase se bori za novu 50 milijuna dolara za osnivanje i još mnogo toga

Ukrajina smatra Bitcoin ilegalnim, Coinbase se bori za novu 50 milijuna dolara za osnivanje i još mnogo toga

To je Bitcoin istražitelja najnoviji tjedni okrugli gore. Dobrodošli!

Novozelandski središnja banka „nije ugrožena” od strane Bitcoin

Za razliku od drugih banaka diljem svijeta, novozelandsko Reserve Bank (RBNZ) se ne boji cryptocurrency. Zamjenik guvernera te institucije otkrio je banka „nije ugrožena” od strane uspon Bitcoin i drugih digitalnih valutama. Grant Spencer je to izjavio tijekom plaćanja NZ, dvodnevna međunarodna plaćanja konferenciji koja se dogodila u Aucklandu.

Spencer je stajalište jasno razlikuje od ostalih stavova koje smo čuli ove godine. „Kao valute izdavatelja, Reserve Bank ne osjeća ugroženo Bitcoin koja izgleda kao da se ponašaju više kao roba, nego valutu”, rekao je on. Većina vlasti sjede s druge strane ograde, stalno izdavanje upozorenja protiv Bitcoin i govori o potencijalnim rizicima te aktivnosti.

Cijeli članak

Tim Draper-podlogom Bitcoin razmjena Vaurum rebrands kao ogledalo

Vaurum, institucionalno-grade razmjenu platforma za Bitcoin investitora, promijenio ime u ogledalo. Palo Alto-based tvrtka ima za cilj izgraditi out „ogledalo” od tradicionalnog financijskog sustava pružajući veću likvidnost Bitcoin tržišta.

U blogu objavljenom ovaj tjedan o rebrandinga, Ogledalo predstavio svoju platformu kao onaj koji bi uključivao nekoliko naprednih usluga, uključujući escrow temelji trgovanja i likvidnosti. Ogledalo je također najavio neke usluga konsolidacije kako je rekao će omogućiti tvrtki da iskoriste tehnologiju da se radi razvoja cryptocurrency u naprednije klase imovine.

Izvor: Coindesk

Narodna banka Ukrajina koje smatra Bitcoin ilegalne kao opciju plaćanja

Narodne banke Ukrajine najavio je da će proihibit korištenje Bitcoin u zemlji. Prema vlasti, cilj banke je da zaštiti građane i njihova prava. Međutim, izgleda da je ukrajinska vlast nakon suprotan put i nametanje zabrane koje će zasigurno utjecati na lokalne Bitcoiners.

„U cilju zaštite prava potrošača”, Bitcoin ‘ne može se koristiti u Ukrajini kao sredstvo plaćanja’. Također, digitalne valute smatraju jednostavne „novac nadomjesci” i stoga ilegalan kao opciju plaćanja.

Cijeli članak

Xapo pokreće Bitcoin Wallet aplikacije za iOS i Android

Bitcoin trezora usluge Xapo je pokrenuta na mobitel s izdavanjem iOS i Android aplikacije. Dok Xapo već pušten ranije neoptimiziranih verziju Android aplikacije na usluzi Google Play u listopadu, danas obilježava službeni početak.

Xapo napravio ime za sebe u Bitcoin svijeta svojom hladnom rješenje za pohranu, ali također nudi funkcionalnost novčanik. Budući da je tvrtka fokus je na sigurnosti, to je malo duži uvođenje mobilnih proizvoda kako bi bili sigurni da je dobio ono pravo. Xapo također je morao čekati Appleov vlastiti oklijevanje oko dopuštajući Bitcoin aplikacije na App Store.

Izvor: The Next Web

Bitcoin uključeni u buduće strategije 60% američkih organizacija

Nova studija o digitalnim trendovima plaćanja otkrila da cryptocurrency je dio dugoročne strategije 60 posto SAD-based tvrtke i organizacije.

Izvješće Sigurnost i sukladnost Trendovi u Innovative elektroničkog plaćanja - izdana od strane Ponemon instituta i naručila elektronički div HP - anketirao 634 United States stanovnika. Većina sudionika rade u IT operacija, sigurnosti i tehnologije implementacije. Oni su također „upoznat i uključeni” u elektroničkom plaćanju svojih organizacija trenutna praksa i budući stategies.

Cijeli članak

Bitrefill donosi mobilni kreditne kupovinu sa Bitcoin na 113 zemalja

Startup pod nazivom Bitrefill želi da ljudi napuniti svoj mobilni telefon kredit s bitcoin u više od stotinu zemalja širom svijeta. Bitrefill web stranici omogućuje korisnicima bušiti u broju mobilnog, odaberite iznos kredita koje žele dodati, a zatim platiti u Bitcoin.

Službe Osnivač Sergej Kotliar je rekao da je njegova platforma, koja je počela prije dva tjedna, omogućuje korisnicima na vrh gore svoje mobitele bez da putuju u lokalnoj trgovini kupiti kredit.

Izvor: Coindesk

Australski kandidati socijalne sada mora proglasiti „Cyber ​​valuti” imovine

tu je i novi mali dodatak na australsku mirovinu prijavnici to znači veliku vijest za Bitcoin zajednice u zemlji i diljem svijeta. Od ovog tjedna, australski mirovinski programi moraju deklarirati svoje „cyber valuti” imovine, kao što su Bitcoin.

Obrazac za prijavu objavljen od strane Ministarstva za ljudska Services (DHS) stavlja Bitcoin na istoj razini ostalih potencijalno vrijednih sredstava kao što su „taxi ploče, vrijeme dionica, trkaćih konja, hrtova putnih čekova” i drugih collectables. Odluka je, prema Sydney-based odvjetniku „legitimira koncept digitalnog bogatstva izvan niša područje”.

Cijeli članak

Brawker sada je decentralizirana Bitcoin razmjena

Hong Kong-based Bitcoin pokretanje Brawker je pokrenut samo prošle godine krajem 2013. Usluga omogućuje korisnicima da lako kupiti ništa s Bitcoins na platformi peer-to-peer. Brawker služio kao centralizirana čekanje kako bi se olakšalo razmjenu Bitcoins i proizvoda među korisnicima. Međutim, u nedavnom intervjuu na CCN, predsjednik Brawker je Ćiril Houri rekao CCN da će Brawker uskoro postati puno više decentralizirana.

„Trenutno radimo na tome da naše stranice još više decentralizirano. Shvatili smo nakon Mt. Gox stečaj da ovo tržište očajnički potrebno manje centralizaciju. Tako ćemo uskoro objaviti verziju naše web stranice koja ide korak dalje u tom procesu decentralizacije nemaju za transakcije e-trgovine i Bitcoin transakcija dogoditi izvan naše infrastrukture, bez potrebe za držanjem sredstava korisnika. A najbolji način da se ne izgubi sredstva svojih kupaca nikad ih držati.”

Izvor: CryptoCoinsNews

Coinbase ima za cilj biti najbolji kapitaliziran Bitcoin pokretanja preko $ 50M osnivačkog krugu

Coinbase mogla dobiti dodatnih 50 milijuna $ u novi glavni grad u bliskoj budućnosti. To je najmanje tvrtke sljedeći cilj, manje od godinu dana nakon pokretanja Bitcoin dobila svoj najnoviji krug financiranja Serije B, ukupno 25 milijuna $ odgajan od strane Andreessen Horowitz.

U slučaju Coinbase, koji pruža digitalne novčanike i usluge za trgovca širom svijeta, zapravo uspijeva okupiti 50 milijuna $, to će postati najbolje kapitalizirane Bitcoin pokretanje (despiteBlockchain and Bitpay nedavni rundi $ 30 milijuna za financiranje).

Cijeli članak

HyprKey uvodi skeniranje otisaka prstiju kako bi osigurali Bitcoin transakcija

Ako postoji jedna stvar stoji na putu mainstreama Bitcoin usvajanja, to je cyberfraud. Dakle, kaže Tim HyprKey, pokretanje s ciljem da zaštiti korisnike digitalnih valuta od prijevare po sistemu HYPR-3 tri faktora protokol provjere autentičnosti.

HyprKey radi stvaranjem biometrijske autentifikacije most između korisnika i mobilnih novčanik izgrađen na vrhu. To automatski pretvara Bitcoin u stvarnom vremenu, tako da korisnici mogu provesti bez čak i dodirivanje digitalnu valutu povezujući njihove debitne kartice, čime autentičnosti transakcije na prodajnom mjestu.

Izvor: Coindesk

Povezane vijesti


Post ICO

Meksiko ima novu bitcoinsku razmjenu - također u Kanadi, ali imaju i nove bankomate

Post ICO

Coinbase ima novog zaposlenika: Charlie Lee, tvorac Litecoina

Post ICO

Hive je novi Bitcoin novčanik za Mac OS X

Post ICO

Živjeti u Panama tijekom Bitcoinovog mjehura: priča ispričana prvom osobom

Post ICO

Goldman Sachs i IDG ulažu 50 milijuna dolara u Bitcoin startup Circle

Post ICO

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Post ICO

BTC Kine nove značajke, AirBaltic prihvaća Bitcoin i Coinsetter dobiva iz beta

Post ICO

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

Post ICO

NYSE pokreće Bitcoin indeks, hakeri napadaju BitFinex i još mnogo toga

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

PayPal Hub sada prihvaća Bitcoin, FTC isključuje Butterfly Labs i još mnogo toga

Post ICO

Talijanski parlament domaćin posebnim saslušanjima Bitcoina - švedska središnja banka objavila je novo izvješće