Dobrodošli u budućnost: upoznajte krionski Bitcoin rudarski stroj | Croatian.lamareschale.org

Dobrodošli u budućnost: upoznajte krionski Bitcoin rudarski stroj

Dobrodošli u budućnost: upoznajte krionski Bitcoin rudarski stroj

Budući da smo to vidjeli, znamo da je to gotovo nemoguće za prosječan računalo mina Bitcoins učinkovito. To je glavni razlog zašto rudarski strojevi su procvat kao gljive, a danas vam donosimo još jedan primjer evolucije.

Upoznajte Cryonic FrostBit, od Cryoniks Inc, stroj koji se može smatrati samo računalo, ako govorimo o svojim imenom. Uređaj ima neke futurističke značajke: ona sadrži tekući dušik generator, posebno ASIC chipsand Ne zaboravite thespecial cijeni oko 15.000 $. Vrijednost koja ne možete, začudo, platiti u Bitcoins.

„To je prvi put da je‘PC’je izgrađena za potrošače s ugrađenim u tekućem dušiku generatora. Koristimo tehnologiju kompresije helij do super-kul kondenzatori koji pak kondenzirati dušika zrak u tekućem obliku. Nema ništa ni izdaleka nalik na raspolaganju potrošači”, kaže Fahad Koumaiha, CEO Cryoniks.

„Po održavanju cryonic temperature uspjeli smo postići supravodljivost s našim običaj dizajniran ASIC procesora Ne samo da smo dobili veliki poticaj u brzini, ali smo smanjiti potrošnju energije za oko 2800W po jedinici;. Znatno manje od bilo čega na tržištu danas”, dodaje on.

Dok je prosječna PC hitova samo 200W, ovaj rudarski stroj može pogoditi vrhove 2800W i obaviti 1000 Gigahashes sekundi. Tvrtka planira brod Cryonic Bitcoin FrostBit u srpnju, pa ako ste ozbiljni o Bitcoin mining i žele investirati u dobar stroj, mislim o tome.

Preko techcrunch.comPredsjednik Uprave Western Uniona nagovara usvajanje Bitcoina, ali samo jednom kada se kriptoturna reguliraJedan od najmoćnijih ljudi u doznaka tržištu, Hikmet Ersek, CEO zapadne unije, izjavio je ovog tjedna da je njegova tvrtka može biti u potrazi za usvajanje Bitcoin, ali samo jednom svjetski najpoznatiji cryptocurrency uređeno (barem u nekim od 200 zemlje u kojima tvrtka posluje).

Vijest je otkrio tijekom Bloomberg emisiji „Ulica Smart”, čiji je domaćin Trish Regan. Ersek priznao Western Union mogao uključiti opciju Bitcoin u svom paket usluga.

Međutim, predsjednik očekuje kupci pokazati interes i potražnja opciju prvo, zahtjev koji će se smatrati jednom kad cryptocurrency regulirano.

„Mi podmiriti i platiti u 121 valutama [...]. Nakon Bitcoin treba regulirati, regulator koji bi trebao biti pravilan valuta, zašto ne bismo trebali koristiti Bitcoin?”, Odgovorio je tijekom ispitivanja od strane Trish Regan, koji je suočen Ersek s visokim naknadama Western Union tereti za prijenos novca.

On je dodao da tvrtka neće okrenuti leđa na tako inovacije ako su klijenti dokazali da žele koristiti.

Ako Bitcoin je regulirano i kupci to žele, zašto ne?

U međuvremenu, cijena Bitcoin izgleda da je stabilizirala oko oznake 600 $, nakon dva tjedna volatilnosti, prema BitcoinCharts.com.

Istaknuti slika je sa Wikimedia


Što može kupiti 1 BTC? Upoznajte se s Seanovim indeksom obrokaBitcoin zajednica sve se mijenja na način da mjeri snagu svoje omiljene virtualne valute. Uz digitalni novčić osvojiti svoj „osobnost”, puno korisnika prestao razmišljati o tome koliko je dolara na Bitcoin vrijedi. Sada, to je stvar realna kupovna capacityand da je očito kada provjeravate najnoviji indeks Bitcoin-vezane vani: Sean Outpost obrok Index.

Ova jednostavna stranica, najavio Redditor „ryepdx” ovdje, jedan je od prvih koraka za početak gledanja Bitcoin kao jedinstvena cryptocurrency, bez usporedbe s fiat.

Uglavnom, to vam govori koliko obroka može Sean Outpost je Pensacola zbrinjavanja beskućnika, kupiti s 1 BTCaccording na Coinbase ažurirana tečaja. Svaki obrok ima prosječnu cijenu od 1,25 $, već sa svim proizvodnju i isporuku troškovi uključeni.

U vrijeme našeg posjeta stranici, 1 BTC može platiti za 234 obroka koji će kasnije biti ponuđene na beskućnika u regiji Pensacola, u kojoj se nalazi Satoshi šuma, devet ral utočište za ljude bez doma.

Za sve Bitcoiners vani zainteresiranih u procesu stvaranja „ryepdx” objavljen kod ovdje.


Što zajedničko poduzeću za 3D tisak i uslugu čišćenja prozora? Bitcoin je odgovorTvrtka 3Distributed, specijalizirana za 3D rješenja za tisak, je announcedit nedavno počeo da prihvati Bitcoin, integrirajući se naplata sustav cryptocurrency u svoje web stranice.

Mali poslovni šutirali off još u siječnju, a sada je odlučio dodati Bitcoin svojim rješenjima plaćanja. Osim grafičkih proizvoda, oni također opskrba komponente za 3D pisače. „Imamo veliku strast za inovativne projekte i uvijek smo u potrazi za ambiciozne suradnje koji pomiču granice ove tehnologije”, moguće je pročitati na njihovoj web stranici.

A govorimo o tvrtkama koje prihvaćaju Bitcoin, postoji još jedan istaknuti: Christian Bennett Prozor za čišćenje, usluga čišćenja prozora sa sjedištem u Seattleu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema Coindesk, osnivač posao, Christian Bennett, tek počeo prihvaćanja Bitcoin je u rujnu kada je otkrio Coinvoice, platformu koja omogućuje tvrtkama da se plaća u Bitcoin, dok je još uvijek onako kupaca u američkim dolarima. Međutim, Bennett je već Bitcoiner do tada, on jednostavno nije znao bilo je toliko cryptocurrency korisnici. Sada, on je čak i razmišljati o otvaranju lisnicu da Litecoin.

Poduzetnik je rekao Coindesk je alreadynoticed porast u poslovanju vezano za Bitcoin, ali on je očekivao veći skok u proljeće sljedeće godine, zbog sve većeg volumena poslovanja i do 15 posto popusta na trenutno nudi na cryptocurrency kupnje.

Povezane vijesti


Post ICO

IRS deklarira Bitcoin kao vlasništvo u SAD-u dok DED istražuje instalaciju 400 bankomata u Dubaiju

Post ICO

Morgan Stanley domaćin Bitcoin događaja u New Yorku

Post ICO

Zaradite Bitcoin dijeljenjem svoje širine pojasa

Post ICO

Mt. Gox se bavi novim debaklima, američka poštanska služba voli Bitcoin i rudari su izvan kuke u SAD-u

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Tamna strana Bitcoina: zlouporaba kriptografije

Post ICO

Postoji odlagalište u Velikoj Britaniji koja skriva tvrdi disk s 7,5 milijuna dolara u Bitcoinsu

Post ICO

Pametni ugovori: Blockchain će pojesti bijelih ovratnika za doručak

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Nova usluga digitalne valute koju pokreće Expresscoin olakšava kupnju Bitcoina u Kanadi

Post ICO

Sudjelujte u američkoj BTC aukciji putem SecondMarketa