Što zapravo znate o Friedcatu? | Croatian.lamareschale.org

Što zapravo znate o Friedcatu?

Što zapravo znate o Friedcatu?

Prije nekog vremena, 99Bitcoins tim stvorio zabava listu pod nazivom „8 Bitcoin milijunašica: od geeks do bogatih gurua”, ali očito je bilo nešto nedostaje. Prema riječima jednog od naših čitatelja, „ne Bitcoin popis rock zvijezda je završena bez Friedcat”. Ispričavamo (i hvala „barfor”) za čitatelje i, naravno, da Friedcat. Da se otkupi, odlučili smo napraviti kompletnu pretraživanje o tom tajanstvenom Bitcoin monstrum.

Međutim, kao što smo se sumnja, nismo pronašli puno... Ako govorimo o mnogim mišljenjima objavljenih na webu. Za početak, svi u Bitcoin zna da Friedcat je direktor i predstavnik ASIC rudar, najpoznatija tvrtka u rudarstvu devicesproduction polje Bitcoin, to nije veliko iznenađenje.

On je također plodno član Reddit od siječnja 2012. Godine, govori se uglavnom o ASIC i njezinih proizvoda. Svaki post je čini, razlog je radosti za puno ljudi.

I to je uglavnom ono što znamo. Ah, i on je „rock zvijezda” od Bitcoin! Ova anonimnost nije veliko iznenađenje, jer ASIC Miner je poznata po svojim proizvodima, ali i za ne vlasništvo online prisutnost, osim nekoliko tragova ostavio iza sebe u Bitcointalk foruma. ASIC čak je prije opisao kao „prvi svjetski sto milijuna dolara tvrtke bez web stranice”, kao što smo rekli ovdje.

Uz sve to, prema nekim mišljenjima, „Friedcat, predsjednik Uprave ASIC rudar, i dalje najpouzdaniji proizvođač Bitcoin mining hardvera u svijetu”.

Znate li bilo koji drugi činjenica o Friedcat želite podijeliti? Ostavi komentar!Što nam Google Trends može reći o interesu web sučelja na BitcoinuBitcoin ispitivač naišla na zanimljiv Bitcoin vezane istraživanje otkrilo je alat Google Trends. Prema brzu analizu, zajednička ovdje, opći interes prema cryptocurrency raste na stalan tempo, uz blagi porast u srpnju.

Nakon zaviriti radoznalosti registriran u travnju, opravdanoj krize objave Cipar, interes pokazale web surfere je ide gore i dolje, kao što možete provjeriti na ovoj ljestvici, ali brojevi su vrlo pozitivni.

Što se tiče geografskih podataka, Sjedinjene Države i na sjeveru Europe, posebice Finska, zemlje su s više interesa za znajući više o Bitcoin.

To je znatiželjan vidjeti da je Kina, koja je pokazivala veliku praktičnu interes Bitcoin od prošle godine, ne dolazi kao jaka lokaciji u pitanju web istraživanja. Međutim, to se može objasniti jednostavnu činjenicu da podaci zemlja nije dostupan, na primjer.

A što je još istražena uvjetima? Pa „rudarstvo Bitcoin” je najviše pregledavati izraz, nakon čega slijedi „bitcoins” i „Bitcoin razmjene”. Bez veliko iznenađenje ovdje, kao dobro.

To izgleda kao da je interes za Bitcoin ostaje stabilna, za razliku od njegova cijena, koja redom je ide dolje ovaj tjedan. Ovaj petak, vrijednost pala ispod 75 $. Danas (6), to je bio kreće između 67 $ i 70 $.


Što se toliko razlikuje u novoj Bitcoin novčaniku Inputs.io?Nakon nekoliko bugova koji su zahvatili nekoliko Bitcoin walletsduring posljednjih tjedana, neki Bitcoiners postao razočaran usluge koje su koristili. Zato su tvorci novog web novčanik nazivaju Inputs.io su surfanje ovaj val i pokreće uslugu s novim pogodnostima.

Na web stranici Coindesk označen servicethis tjedan visoke sigurnosti novčanik. Iako Inputs.io još uvijek nedostaje mobilnu aplikaciju, dizajn verzije browser-based je vrlo čisto i intuitivno, jednostavno prilagoditi bilo kakvoj vrsti zaslona.

Kao i druge novčanike, Inputs.io omogućava korisnicima da provjerite svoj račun, slanje i primanje (samo) Bitcoin i kako bi se utvrdilo je li vaše transakcije su potpuni ili ne.

„Mi se automatski miješati svoje bitcoins kako bi zaštitili vašu privatnost. To znači da balansira na svaku adresu će biti kriv kao što se vidi iz blok istraživača”, objašnjava web stranicu. Osim toga, s nekoliko sigurnosnih slojeva, korisnici novčanik imaju puno toga sjetiti: uobičajen korisničko ime i lozinku, PIN za odobravanje plaćanja, ključ za oporavak potreban za resetiranje lozinke i PIN-a. Podaci koji se ne mogu zaboraviti ili izgubiti, jer u suprotnom možete reći zbogom na svoj račun.

No, tu je više, dodatni sloj zaštite: GPG otisak prsta. Nakon što je aktivna ova značajka, Inputs.io će zahtijevati korisnicima da dekriptiranje dio teksta kao dio postupka za prijavu. Vlasnici novčanik još uvijek može omogućiti sustav za autentifikaciju s dva čimbenika putem Google autentifikator programa, ako oni žele.

Osim uzimajući kratki URL na svoj korisnički račun, stranica također pruža moguće ugraditi gumbiće plaćanja (tako da možete lako postaviti link za donacije). Tu je i dobra vijest za programere, sincethe novčanik omogućuje pristup API.


Gdje će korisnici Silk Roada potrošiti svoje Bitcoine sada?Uz ispadanje iz dubokog webu najvećih online crnom tržištu, većina kupaca svile sada su izgubili i ne znam gdje staviti svoje Bitcoins. Ali su oni zapravo? Postoje najmanje dvije mogućnosti stoje na horizontu koji su već uživa Isključite od svile po dolasku nove kupce i nove prodavača.

1. BMR ili crna burza Reloaded

Droga, porno i nekoliko drugih nedozvoljenih predmeta. Vrlo slično kao svile, to je ono što se može naći kod crna burza Reloaded. To je već golema platforma, s gotovo 3.000 proizvoda samo u kategoriji narkoticima, ali prema članku objavljenom na web stranici Digital Trends, neki korisnici kažu da trgovci koji prodaju na Putu svile sada premješten na BMR, što je čak i veći,

Ovo tržište ima Bitcoin deponovan, poput svile i učinio, a koristi se za sprečavanje prijevara.

2. Ovce Tržište

Ovce Tržište je jedan od najnovijih tržnice na dubokom webu. To je također manje od BMR, hvalisav 14 kategorija robe korisnici mogu kupiti. Thedrugs sekcija ima više od 850 različite productsavailable i značajno je narasla jer je u srijedu (2), kada svile ugasiti, dodaje članak objavljen u časopisu Digital Trends. Tu su i druge usluge i proizvoda dostupnih među podacima i nakit.

Međutim, neki korisnici su oprezne kada je u pitanju ovaca tržište jer je mjesto relativno nova i to bi moglo značiti vlasti stoje iza njega i zato što je stranica ne donosi Bitcoin escrowyet, koji sprječava prevare držeći cryptocurrency kupci do prodavatelj isporučuje naručenu robu.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin se odnose na zločin ubrzava, Dell proširuje BTC opciju plaćanja i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Australija skriva tajni projekt dok Zynga i Overstock tvrde svoju ljubav prema Bitcoinu

Post ICO

NFC tehnologija mogla bi korisnicima omogućiti korištenje pametnih telefona za plaćanje putem Bitcoina

Post ICO

Nova aplikacija Bitcoins s prijateljima povezuje korisnike kriptovalute

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

Coinbase ima novog zaposlenika: Charlie Lee, tvorac Litecoina

Post ICO

Razmjena e-pošte sugerira da bi Google u bliskoj budućnosti mogao reći da Bitcoinu

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Njujorška burza pokreće Bitcoin indeks NYXBT

Post ICO

FinCEN zahtijeva da banke ne slijepo prekinu MSB bankovni računi

Post ICO

Blogger kaže da Bitcoin mora biti spreman suočiti se s neposrednim napadom