Što je novo u vezi Bitcoin 0.8.6? Nedostaci i granice veličine blokova | Croatian.lamareschale.org

Što je novo u vezi Bitcoin 0.8.6? Nedostaci i granice veličine blokova

Što je novo u vezi Bitcoin 0.8.6? Nedostaci i granice veličine blokova

Bitcoin ažuriranje 0.8.6was službeno pokrenula ovaj tjedan, donoseći dočekali vijest za zajednicu. To je ne samo o pogođeni manje bugova, to je također o promjenama koje su napravljene na veličinu bloka.

To je sada moguće napraviti čak 27 besplatnih transakcija po bloku, Coindesk izvješća, veliki napredak u odnosu na 0.8.5 verziju. Još jedna dobrodošla promjena se odnosi na minimalnu izlaznu zahtjeva, što je više od 0,01 BTC br. Sa vrijednost povećava, uvjet je zastario i bio eliminiran.

Međutim, tu bi moglo biti neki korisnici suočavaju probleme vezane uz ažuriranje. Postoje izvješća ljudi ponestaje virtualne memorije na 32-bitnim strojevima tijekom početnog procesa sinkronizacije. To znači da je najbolje koristiti 64-bitnu izvršnu, koja nije dostupna u ovom trenutku, iako 0.9.0 trebalo da imaju izvorni 64-bitnu podršku. Prema ažuriranje, to su upute treba slijediti:

Ako koristite stariju verziju, isključite ga. Pričekajte dok se potpuno ne isključi (što može potrajati nekoliko minuta za starije verzije), a zatim pokrenite program za instalaciju (na Windowsima) ili jednostavno kopirati / Programi / Bitcoin-Qt (na Macu) ili bitcoind / Bitcoin-qt (na Linuxu ).

Ako nadograđujete sa inačice 0.7.2 ili ranije, prvi put pokrenete 0.8.6 vaše blockchain datoteke će se ponovno indeksirati, koji će trajati od 30 minuta do nekoliko sati, ovisno o brzini vašeg stroja.

Provjerite dvije glavne novosti na 0.8.6 verziju:

1. Manje bugova

Ažuriranje popravlja nekoliko bugova naći u prethodnoj verziji, posebno u korisnika s Mac OSX. U tom slučaju, blockchain korupcije pitanja su fiksne, tu su bili izrađeni alternativne metode fsync i druge ugađanje za poboljšanje pouzdanosti. Ova nova verzija također treba očistiti sve probleme u vezi emitiranja transakcije, kao i koda performanse ažuriranje mreže i robusnosti, također uvodi novu vremensku oznaku debug log za otkrivanje i dijagnosticiranje problema s mrežom.

2. Uspon rudar zadani blok veličine

Rudar zadani blok veličina je povećan sa 300.000 na 350.000 bajta, što je zadana mjesta za visokog prioriteta transakcija je narasla na 30.000 bajtova smjestiti veći volumen transakcija i izmjeriti koliko raspršivanja energije ide uz zadane postavke.

Sve slike sa Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Top 10 web stranica koje prihvaćaju Bitcoin kao plaćanje

Post ICO

Bitcoin v0.9 izdanje donosi nove značajke za trgovce

Post ICO

Bitkoine Svilene ceste mogu biti zaštićene Petiom dopunom

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Federalni agent optužen za krađu bitcoina u poprsji na Silk Roadu priznaje

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Vinny Lingham, izvršni direktor tvrtke Gyft: Bitcoin ima potencijal da postane međunarodna valuta

Post ICO

BTC-friendly bankomati u Južnoj Koreji i Španjolskoj, uTorrent skriva Bitcoin rudar i još mnogo toga