Zašto bi generacija Z definitivno prihvatila Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Zašto bi generacija Z definitivno prihvatila Bitcoin

Zašto bi generacija Z definitivno prihvatila Bitcoin

Možete li zamisliti svijet bez fizičkog novac? Svijet u kojem ne moramo nositi račune i novac u našim džepovima i novčanicima? Generacija Z mogu.

Svijet u kojem je novac isključivo se sastoji od brojeva u digitalnom zapisu je samo prirodno za današnje djece. A novi surveyshows da više od četvrtine roditelja su dajući digitalni valutu njihove djece, koji su potom provode u igrama kao što Minecraftu i Moshi Monsters ili kupuju glazbu na iTunes.

U međuvremenu, jedna trećina od 2.000 britanskih roditelja koji odgovorili na anketu opt prenijeti tjedni iznos u njihove djece digitalne bankovne račune.

A ako novac ide u djecu račune, to ne ide nigdje, navodi se u izvješću koje je naručio fintech čvrstim inteligentne okruženja. Gotovo četiri od deset roditelji rekli da ne daju djeci bilo koji džep moneynowadays.

Long otišao su dani kada kvote su uglavnom sastoji od novca i nasilnika mogao ukrasti štreberi ručak novac. Digitalni je sve bijes među Generation Z ovih dana i to je razlog zašto oni će lako prihvatiti cryptocurrency.

„Ništa se promijenilo više od načina na koji možemo upravljati naš novac; naše istraživanje pokazuje da u svijetu aplikacija, e-knjiga, digitalnih glazbenih i online igre, sve više djece nego ikada pita za svoje tjedno doplatak digitalno na gorivo suvremeni potrošnje, kao što su kupnje putem aplikacije, u igri valuti i digitalni download glazbe.”

David Webber, direktora, na inteligentne okruženja

Novac je primitivna

Nemojte me krivo shvatiti. Generacija X i millenials rade dobar posao širili riječ i razvoju Bitcoin i druge altcoins. Mi smo svjedoci pravog financijskog revoluciju u posljednjih pet godina, a većina od nas vjeruju da je to način da ide, prema svijetu u kojem fizički novac nepotrebno.

Fizička novac je primitivna. Mi smo bili razmjene tokeni vrijednosti od davnina. To nema smisla da, 15 godina u 21. Stoljeću, još uvijek hodaju okolo s džep pun malih komada metala. Izgradili smo složeni uređaj koji putovao na Pluton i poslao nam je sliku planeta koja se nalazi 7,5 milijardi kilometara od Zemlje, ali još uvijek ovise o komadiće papira s ispisanom vrijednosti?

Ovo je način kako ja mislim, a ipak, ja nositi gotovinu, jer moram. Ipak, ovdje leži razlika između mene - što je Millenial s online posao i ponosni vlasnik Bitcoin novčanik (čak i ako je to prilično prazan...) - i jedan od mojih prijatelja.

Ona je 83-godišnja s nevjerojatnom životnom pričom, dio Silent generacije. Bili smo nedavno razgovarali o mom poslu kao pisac, a ja sam pokušavao pronaći način da se objasni cryptocurrency nekome rođen u 1930. A to je kada ona pita: „Misliš li Bitcoin?”. Bio sam zapanjen (neka je iskoristiti Tezaurus).

To je dovelo do zanimljivog razgovora o fiat valute u odnosu na digitalnu novca i na neki disappoiment kad sam saznao moj prijatelj ne vjerujete ništa što nije „pravi novac”. A ja sam mislio da sam pronašao moj prvi Bitcoin-friendly starije osobe. Ali stvar je u tome, baš kao i današnji klinci nisu toliko upoznati s fizičkom novcem, ona nikada nije bila ugodno s digitalnim valuta i plastičnih kartica. Sve se plaća u gotovini.

Mi smo drugačiji, ali mi se ne da drugačije. Ima oko 35 godina financijskog evolucije i razvoja bankovnog sustava između nas, ali smo oboje koriste fizički novac. Ona koristi gotovinu, jer ona želi, ja ga koristiti, jer i kad moram.

Prirodni revolucija

Međutim, vremena su se promijenila duboko i tehnologija razvila još u posljednjem desetljeću nego u posljednjih 50 godina. Sada ima skoro 20 godina između današnje djece i mene. I oni su obuhvaćajući digitalnu valutu i fintech prostor bez čak uočavanje, to je prirodno. To je dio njihovog života. To bi moglo biti revolucija za millenials poput mene, koji su još uvijek kupili igara u trgovini pomoću spremljenih džeparac, ali ne i za ove nove generacije.

Mi smo polako, ali sigurno, kreće prema bezgotovinsko svijetu. Fizička novac će biti stvar prošlosti u nekoliko desetljeća, ništa više nego što je kolekcionarska stvar. Sjeverna europske zemlje već su promjene - Danska dopušteno trgovinama prestati prihvaćati cashearlier ove godine - i više naroda su uzimajući spremni slijediti vodstvo. A s bankama pokušava integrirati blockchain (ili stvaranje „hibridne sustave” nadahnute Bitcoin core tehnologije), očito je da će generacija Z postaju sve više i više cryptocurrency-friendly.

„Ovih dana, što je ostalo od‘novca’je često samo račun rekord čitamo na zaslonu računala, a uskoro mogao biti samo jedna linija koda u Bitcoin knjigu.”

Edward Frenkel, profesor matematike na Sveučilištu Berkeley

„Going mainstreamu” će potrajati neko vrijeme, svi se slažu u tome, ali to će se dogoditi. Na mjesec!

Odricanje od odgovornosti: Stavovi izraženi u ovom članku su autora i ne predstavljaju nužno stavove, i ne treba pripisati, 99Bitcoins.

Povezane vijesti


Post ICO

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Post ICO

Tamna strana Bitcoina: zlouporaba kriptografije

Post ICO

Blockchain.info gubi BTC klijentima, Microsoft otvara vrata Bitcoinu i drugima

Post ICO

Bitcoinova alternativa Bytecoin slavi prvi blok, najavljuje nove značajke

Post ICO

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio

Post ICO

Ured za prihod od Singapura priznaje i oporezuje Bitcoin

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin tech mogao bi tvrtkama s vrijednosnim papirima zastarjeti

Post ICO

Reserve Bank of India upozorava korisnike protiv opasnosti Bitcoin trgovanja

Post ICO

Coinbase je drugi najuzbudljiviji start u 2013. godini: još uzbudljiviji nakon ulaganja od 25 milijuna dolara

Post ICO

Erik Voorhees izgubi 550 BTC zbog Mt. Goxov pad: Spremite se jer će to biti ružan tjedan

Post ICO

Rakuten i Bank of England više kripto-friendly nego ikada i više

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva