Zašto Bitcoin ide gore? (I hoće li se nastaviti) | Croatian.lamareschale.org

Zašto Bitcoin ide gore? (I hoće li se nastaviti)

Zašto Bitcoin ide gore? (I hoće li se nastaviti)

Sljedeći poslije odražava mišljenje autora i ne treba gledati kao bilo koji investicijski savjet. Kad god ulaganje u Bitcoin (ili bilo što drugo) koje su stavljajući svoj novac na rizik i treba to učiniti na vlastitu odgovornost. Ukratko, ovo nije savjet za ulaganje!

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci Bitcoin cijene su znatno porasli, diže s manje od 250 $ prošle jeseni na preko $ 650 u srpnju. Za ljude koji su bili ulažu u bitcoin, to bi trebao doći kao što ne čudi. Uostalom, valuta je dizajnirana s osnovnim kodom na gore da dobije vrijednost tijekom godina. Ipak, dramatičan uspon tijekom posljednjih nekoliko mjeseci je definitivno nešto vrijedno kopati, a za novije investitora, razumijevanje ovo povećanje cijena je vrlo bitna.

Pa zašto su Bitcoin cijene tako visoke? Kao valutu, Bitcoin može utjecati veliki broj događaja i problema, tako da ne postoji niti jedan odgovor. Mi ćemo, međutim, istražite neke od najvećih čimbenika u Bitcoin nedavnog uspona, ali i uzeti u obzir neke događaje i scenarije koji bi mogao gurnuti Bitcoin cijene se još više u budućnosti.

Sve se svodi na ponude i potražnje

Ponuda i potražnja su dva temeljna koncepta u suvremenoj ekonomskoj znanosti, i oni imaju dramatičan utjecaj na jedan drugi. Ako je potražnja nadmašuje ponudu, pa su cijene imaju tendenciju da rastu. Međutim, ako ponuda je veća od potražnje, cijene imaju tendenciju da ispadne. To je istina u svakom nereguliranom tržištu, a bitno je za razumijevanje povećanje Bitcoin je cijena. Što je veća potražnja za bitcoin, više cijene će biti.

Što se tiče ponude, Bitcoin je opskrba je upućen od strane samog valuti. Bitcoin osnivač Natoshi Nakamoto propisano da maksimalna ponuda bitcoin biti postavljena na 21 milijuna. Značenje jednom od 21 milijuna bitcoins su minirana, nema više novih kovanica ikada ući će cirkulaciju. To je u oštroj suprotnosti s većinom nacionalnih valuta. Vlade općenito povećati svake godine ponude novca, što je jedan od ključnih razloga za inflaciju i postupnog devalvacije valuta.

Štoviše, broj bitcoins nastalih nakon svakog minirano blok postupno smanjuje. Otprilike svake četiri godine, broj bitcoins nagrađeni za rudarstvo blok je prepolovljena. 9. Srpnja 2016., ponuda novih bitcoins je smanjena s 25 na 12,5. Ovo smanjenje u novim kovanicama pomaže podupirati Bitcoin je tečaj, a pomaže objašnjava zašto Bitcoin je porastao toliko u proteklih nekoliko mjeseci, iako druga događanja su također imali utjecaja.

Pa zašto Bitcoin cijene variraju od tržišta do tržišta?

Različite razmjene Bitcoin često prikazuju različite cijene za bitcoins. Cijene općenito stabilizira na duži hodnik, ali s vremena na vrijeme cijene mogu mahnito varirati od tržišta do tržišta. Dio je to zbog činjenice da ne postoji središnji tržište, a time i ponude i potražnje može se razlikovati od tržišta do tržišta. Ako je većina Bitcoin investitori su bika (tj žele kupiti) u jednoj razmjeni, cijene će vjerojatno trend prema gore. Isto tako, ako Bitcoin investitori su bearish (tj žele prodati) u drugom tržištu, oni će vjerojatno trend prema dolje. Oba događaja može dogoditi u isto vrijeme, s cijenama pritisaka koji se razlikuju od tržišta do tržišta.

Ostali faktori, kao što su pristojbe, percipirane legitimnosti i stabilnosti samih razmjene i niskim količinama, između ostalog, mogu sve cijene utjecaj u pojedinim burzama. Kada se trgovanje Bitcoin, ne uvijek skočiti na najjeftinije novca, ali i uzeti u obzir razmjene sebe. Na primjer, prije Mt.Gox urušila Bitcoins prodano za više od 50% manje od redovne tržišne cijene. Razlog je zato što ljudi ne vjeruju da će moći povući svoj novac iz te razmjene pa su otišli na prodajnom veselje.

Nadalje, ponude i potražnje može jako utjecati lokalnim uvjetima. Ako razmjena sa sjedištem u Europi, a namjenjena uglavnom europskim investitorima, a veliki lokalni događaj dramatično mijenja ponude i potražnje, cijene se mogu brzo promijeniti na europskom tržištu, čak i ako oni ostanu stabilne na drugim tržištima (npr nedavni Brexit izazvao Bitcoin-a cijena trend prema gore).

Pa što Događanja može utjecati Bitcoin?

Postoje mnogi događaji koji mogu utjecati na cijenu i vrijednost bitcoins. Ne možemo ići preko svih njih, a ne u jednom članku, ali možemo istaknuti neke od najvećih, najčešćih i najvažnijih događaja. Kao što smo proći kroz neke primjere, ne zaboravite da se sve uglavnom svodi na ponudu i potražnju. Drugim riječima, događaji imaju utjecaj na opskrbu i sama zahtijevati.

Prvo, važno je shvatiti da Bitcoin je preuzeo ulogu „sigurno utočište” ulaganja vozila. Određene investicije, kao što je bitcoin i zlato, postati omiljen kada su tržišta turbulentno. To je zato što su investitori u potrazi za sigurna utočišta, jer druga ulaganja, kao što su dionice i opcije, jednostavno se čini da se previše visok rizik za ulaganje u.

Upravo sada, globalno gospodarstvo izgleda prilično opasno. Kina se bave loših kredita i potencijalne imovine mjehur, između ostalog. Europska unija i Velika Britanija i dalje se bave Fallout iz Brexit glasova. Španjolska, Italija i Grčka, između ostalog, se bori s lošim javnim financijama, visoka nezaposlenost i drugim ozbiljnim izazovima. S burze izgleda tako burna, sigurnih utočišta kao što su bitcoin izgledaju vrlo atraktivno.

Pa zašto je Bitcoin sigurno utočište? Jedan od glavnih razloga Bitcoin je pregledan kao sigurno utočište je, zbog ograničene opskrbe. Kada nacionalne ekonomije bore, vlade imaju tendenciju da se ispisati do novog novca, što smanjuje vrijednost pojedinih dolara, funti, itd To znači da čak i sam novčani nije sigurna investicija tijekom krize.

Ostali događaji mogu utjecati Bitcoin. Na primjer, jedan od glavnih tvrtka može objaviti da će početi prihvaćanja Bitcoin ili nacionalni regulatori mogao najaviti nove propise. Dodaj u aferama, kao kad je Mt. Gox Razmjena propali, a uskoro ćete vidjeti da postoji mnogo događaja koji Bitcoin investitori moraju paziti.

Predviđanje uspona i pada u Bitcoin cijene

Prvo, ne postoji čarobna formula ili način predvidjeti uspon i pad u Bitcoin cijene sa 100 posto točnosti. To se, rekao je, možemo ponuditi neke informacije da bi ste započeli. Zapamtite, međutim, da je najveći faktor je ponude i potražnje.

Postoje dvije vrste Bitcoin investitora, temeljne investitori koji koriste mješavinu kvantitativnih i kvalitativnih podataka za ulaganje u bitcoin, obično za dugo vremena, a tehnički investitori koji se usredotočuju gotovo isključivo na kvantitativnih podataka, i uglavnom samo ulagati u namjeri držati bitcoins za samo nekoliko dana, sati ili čak minuta.

Uz temeljne ulaganja, uglavnom će donijeti mješavinu kvantitativnih i kvalitativnih metoda. Vi ćete paziti na ljestvicama i brojevima, naravno, ali također ćete potrošiti puno vremena čitajući vijesti i gledajući za velike događaje. Ako ekonomska kriza izbije u SAD-u, na primjer, i burze tonu, možda pokušati uložiti u bitcoins prije drugih investitora početi ih kupuju u potrazi za sigurno utočište.

Uz kvantitativne analize, što pokušaju da otkriju odstupanja u cijenama. Na primjer, Bitcoin možda iznenada i unexplainably pad od 5 posto. Nakon što je gledao Bitcoin za dugo vremensko razdoblje, te prepoznati kad ti iznenadne neobjašnjive kapi dogoditi, cijene imaju tendenciju da skok brzo, tako da se odlučite za ulaganje u bitcoin.

Korištenje tehničke analize obično zahtijeva korištenje naprednih tehničkih analiza alata koji omogućuju analizu tržišta brzo, i često automatski. Prije ulaganja velike sume preko tehničke analize, to je preporučeno da se provesti neko vrijeme na učenje više o ovoj strategiji ulaganja.

Tako će Bitcoin cijene i dalje rasti?

Ograničena Ukupna-opskrbu i sužava novih bitcoins znači da su cijene Bitcoin vjerojatno će nastaviti rasti, na duge staze. Upravo sada, Bitcoin cijene može biti u blagom mjehur, s Bitcoin ulagači reagirati na globalne ekonomske turbulencije, te s novim opskrbu novca nakon što je nedavno bio prepolovljen. Čak i ako Bitcoin cijene pasti malo (nešto što se zove ispravak), na duge staze Bitcoin cijene će vjerojatno i dalje rasti. U stvari, ako se cijene ne ispadne, to će vjerojatno biti sjajna prilika za ulaganje.

Trebam još recesija, ili veliki financijska kriza izbiti, Bitcoin cijene može dramatično porasti. Čak i ako ne, Bitcoin će (vjerojatno) i dalje biti korisne u mjesecima i godinama koje dolaze. To ne znači da cijene neće pasti, tržišta obično plime i oseke, ali bitcoins će ostati među sigurnijim investicijama vani.

Sljedeći poslije odražava mišljenje autora i ne treba gledati kao bilo koji investicijski savjet. Kad god ulaganje u Bitcoin (ili bilo što drugo) koje su stavljajući svoj novac na rizik i treba to učiniti na vlastitu odgovornost. Ukratko, ovo nije savjet za ulaganje!

Povezane vijesti


Post ICO

Ovčji tržište pljačka od 100.000 BTC stvarno mogao biti Biggest Darknet Prijevara ikada

Post ICO

Priča o CoinJellyu

Post ICO

Dragons Tale: igrajte igru sa svojim Bitcoins

Post ICO

Bitcoin London 2013, nova avantura Winklevii i Bitcoinov temeljni pismo

Post ICO

Finance Girl savjeti: Mt. Gox i Bitcoin objasnili su

Post ICO

Plan proširenja Coinbasea čini uslugu dostupnim u 14 zemalja

Post ICO

Gyft prijavi Walmarta, IRS smatra Bitcoinovu imovinu i Vijetnam pozdravlja svoju prvu razmjenu

Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima

Post ICO

Uspjeh za ZeroBlock: prvi Bitcoin news aggregator raste i uskoro dolazi na Android

Post ICO

Norveška klasificira Bitcoin kao sredstvo i objavljuje porez na kriptovalu

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)