WiiBox i Gridseed Merge | Croatian.lamareschale.org

WiiBox i Gridseed Merge

WiiBox i Gridseed Merge

Novi cryptocurrency rudarska tvrtka je rođen kao rezultat spajanja Gridseed i WiiBox.

Sfardsis novi kineski cryptocurrency rudarske tvrtke financira Li Xiao Lai jedan od najvećih nositelja bitcoin u Kini i Matrix Partneri Kini (investitori u Tap4Funand drugima) što je Kina je prvi venture-podlogom cryptocurrency rudarska tvrtka Matice Partneri Kini.

Li Xiao Lai je dobro poznato da su mnogi u Aziji u cryptocurrency svijetu kao čovjek koji stoji iza Bitfoo i kao član trajanja Bitcoin Zaklade.

Nova tvrtka Sfards se nada da će iskoristiti moć pojedinih talenata svakog društva. WiiBox tim donijeti više mogućnosti do WiiBox sustava rudarstvo hardvera za kontrolu i tim Gridseed s naglaskom na nove poluvodiča.

Nova tvrtka također radi na donijeti novi oblak rudarski rješenje za mase uz ažuriranje WiiBox platforma omogućava korisnicima da iznajmiti raspršivanje snage korisnicima.

Ljubaznošću Sfards

Gridseed poznat među mnogim krugovima za dovođenje Gridseed ASIC na tržištu dozvoljeno da rudari na dvojni mina i Scrypt i SHA256. Tvrtka će kasnije ići na Gridseed Blade koji je bio Scrypt rudar pakiran s još više snage.

WiiBox pruža hardver i softver kontroler koji može kontrolirati Gridseed uređaje.

Ljubaznošću WiiBox

Hardverski došao prepun komad softvera koji je napravio rudarstvo s Gridseed uređaje mnogo lakše pruža softver koji omogućuju prebacivanje bazen, overlock postavke, statistika i još mnogo toga.

Iako detalji o visini ulaganja od strane Li Xiao Lai niti Matrix Partneri Kini su javno objavila Pekingu tvrtka priprema za daljnji razvoj u cryptocurrency rudarskog svijeta.Wikileaks prihvaća Bitcoinove donacije kako bi pomogao Edwardu SnowdenuNakon stvaranja novinarskog zaštite izvorišta fond obrane, WikiLeaks je odlučio tko će biti u središtu svog prvog prikupljanja sredstava: Edward Snowden. Fond, koji podiže novac za pravnu obranu novinarskih izvora, je odlučio podržati čovjeka koji je otkrio istinu o PRISM i sjevernog-američki nadzor programa.

Osim uobičajenih oblika prikupljanja sredstava - kao što su kreditne kartice, čekove ili PayPal - fond također prihvaća Bitcoins. Kampanja je tek za dva dana, a već prikupio preko $ iznos od 9.000 do FundRazr, donirao 160 pristaša. A izgleda da je opcija cryptocurrency je ugodan autore.

Edward Snowden, koji je bio savjetnik za Agenciju za nacionalnu sigurnost (NSA), trenutno je u Rusiji, gdje mu je odobren privremeni azil. „Sjedinjene Države vlada vrši znatan pritisak na Rusiju i druge zemlje u pokušaju da se prisili gospodina Snowden u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će se suočiti desetljeća u zatvoru ili još gore. (...) Mr. Snowden je pravnu obranu i njegovih povezanih javnu kampanju će BEA dugo i skupo putovanje koje će biti prevladana samo sa svojim support.Support pravo znati. Podrška Edward Snowden”, moguće je pročitati na službenoj stranici prikupljanje sredstava je.

A kako bi se osiguralo da sve ide po knjizi, Derek Rothera & Company ucrtana računovođe imenovan za administraciju fond, koji je prema zakonima Ujedinjenog Kraljevstva. „Novinarske Izvor zaštitu obrane Fond je revidirana i mogu samo trošiti sredstva na pravnu obranu kampanje nominiranih novinarskih izvora. Uvjeta fonda i njegovi povjerenici mogu se dobiti od Rothera & Co”, u skladu s WikiLeaksa.

Organizacija jamči da je rad novinarske Izvor zaštitu obrane fonda neće zaustaviti ovdje: „povremeno će imenovati izvore želi usmjeriti pravnu i kampanje pomoćnik”.

Da bi vaš Bitcoin donaciju, sve što morate učiniti je poslati željeni iznos na adresu 1snowqQP5VmZgU47i5AWwz9fsgHQg94Fa.


Wikipedia odabire bazu podataka za donacije BitcoinaWikipediaand Wikimedia Foundation su se igrati s idejom prihvaćanja Bitcoin za donacije za posljednjih nekoliko mjeseci.

Činilo se kao da su sigurni u tome da se krene naprijed i Jimmy Wales i najavio da su sigurni za nekoliko mjeseci, ali sada se danas čini da smo konačno imamo odgovor na pitanje hoće li Wikipedija početak prihvaćanja Bitcoin.

To je odgovor da kad su objavljeni na blogu Zaklade Wikimedije danas navodi:

Mi smo sretni da milijuni ljudi diljem svijeta podupiru rad Wikimedia Foundation putem donacija. To je oduvijek bio važno Zaklade kako bi bili sigurni doniranje je jednostavan i uključivo moguće. Trenutačno prihvaćamo 13 različitih načina plaćanja koje omogućavaju donacije iz gotovo svake zemlje na svijetu, a danas, mi dodajemo još jednu: Bitcoin.

Za one koji nisu upoznati s Bitcoin, to je relativno nova virtualne valute, trenutno prihvaćaju sve veći broj institucija i trgovaca širom svijeta. Članovi naše zajednice zatražili su temelj za početak prihvaćanja Bitcoin. Ovi zahtjevi, zajedno s nedavnim vodstvom od IRS, potaknuo Foundation ponovno pregledajte našu sposobnost da prihvati Bitcoin.

Tijekom ovog pregleda, utvrdili smo novi način zaobišli prošlosti tehničkih izazova, kao i kako bi se smanjili pravne rizike prihvaćanja Bitcoin. Korištenje Coinbase, a Bitcoin razmjenu, mi smo u mogućnosti odmah pretvoriti Bitcoin američkog dolara, zahtijevaju minimalnu tehničku provedbu na našem kraju. Budući da smo sada također imaju smjernice o tome da račun za Bitcoin, postoji jasno razumijevanje o tome kako zakonski upravljati.

Wikimedia Foundation odabrane Coinbase za obradu donacija do temelja, a donirati stranica je ažurirana imati novi donirati sa gumbom Bitcoin kao opciju. Možete pronaći ažurirani donacije stranicu na: https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give#bitcoin

Povezane vijesti


Post ICO

Talijanski parlament domaćin posebnim saslušanjima Bitcoina - švedska središnja banka objavila je novo izvješće

Post ICO

Postoji li Bitcoin Isle na horizontu? Jersey planira radikalno prihvatiti kriptotalnu valutu

Post ICO

Konferencija BitcoinExpo pogodila je London 30. studenog

Post ICO

Sada možete razmijeniti Bitcoin na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj

Post ICO

Izjave Mark Karpelesa uznemiruju Bitcoinovu zajednicu

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Pojedinosti se pojavljuju oko 5 milijuna dolara Bitstamp pljačke

Post ICO

AdFriendFinder podaci prodani za Bitcoin, Dread Pirate Roberts dobiva život u zatvoru i još mnogo toga

Post ICO

Ryan Kennedy iz Moola naručio je da će vratiti 750 BTC danas

Post ICO

Bitcoin prelazi više od 1000 dolara dok se kreće u prostor i pobija PayPal

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Molim vas, ne vrijedi pogledati ni jedan novčić koji je podijeljen