Hoće li propisi za isključivanje bazena? | Croatian.lamareschale.org

Hoće li propisi za isključivanje bazena?

Hoće li propisi za isključivanje bazena?

Uz sve nedavne rasprave o predloženim NYFDS propisima vidjeli smo razgovore oko kako to utječe na burzama, izvrtanja programa, i još mnogo toga, ali jedno područje koje je previdio djelomično je rudarstvu bazena.

BTC Guildhowever navodno razmišlja o mogućem utjecaju će imati na rudarskom bazenu nakon objavljivanja obavijesti na web stranici koja glasi:

Ova vijest ažuriranje je napravio podsjetiti sve korisnike da BTC Ceh nije banka. Ostavljajući BTC gdje to nije vaš vlastiti novčanik uvijek postoji rizik da je izvan vaše kontrole. Automatsko povlačenje uvijek treba postaviti da se aktiviraju najmanje jednom tjedno, ako ne i češće za velike korisnike, ograničavanje izloženost.

Gore je također važno kako vijest dolazi iz New York Odjel financijskih usluga, s predloženim propisima koji su vrlo široko. Prema trenutnim prijedlozima (na temelju javnog komentar i revizija), operativni bazen u SAD-u će biti nemoguće učiniti legalno bez dobivanja značajne osobne podatke o svim korisnicima, a ne samo onih u SAD-u. Tu će također biti značajna financijska troškovi koji bi premašiti iznos novca bazen je generirana od početka. Budući da ne postoji način netko će mina na bazenu s navedenim uvjetima, to znači da je bilo koji bazen u SAD-u će biti prisiljeni zatvoriti, ili rade ilegalno i nadam se da su zanemareni.

Ako su propisi finalizirani (to je malo vjerojatno da će se dogoditi za najmanje 3-4 mjeseci, ako ne i više) u obliku koji i dalje se odnosi na bazenima, bazen će biti prisiljeni isključivanja. Ova vijest Post je napravio kao obavijest da je ovo izuzetak od navedenog prozora zatvaranja tri mjeseca identificiran u FAQ i forum konac. Ako propisi prođe, prozor 3 mjeseca će se smanjiti na 45 dana zbog zakonskih uvjeta da prestane s radom prije propisima stupanja na snagu.

Ovo upozorenje je preventivna. Ništa se nije promijenilo od ove vijesti post, a ja sam još uvijek čeka na povratne informacije od pravnog savjetnika u vezi da li ili ne to je moguće za New York proširiti svoj doseg u drugoj državi ako je bazen ima korisnike u njega iz New Yorka.

Kao što stoji BTC Ceh ne isključuje, ali misle na način vrlo naprijed govoreći s odvjetnikom o tome ti propisi mogu utjecati na rudarski bazen i drugih rudarskih bazena.

Neki su tvrdili da su trenutni teorije su uzbunu u vezi regulacije, a drugi bi navode da propisi nisu jasni u mnogim odnosu prije nego što ih dodatno pojasnio da je potreban oprez i pretpostavka treba biti u najgorem slučaju posebno kada je napustio namjerno ili nenamjerno nejasne stavovima regulatora.

Dok BTC Savez izvještava da je siguran, ako dok se ne radi u New Yorku, ako propisi će se primjenjivati ​​na bazenu pravila su bila vrlo jasna u tome pogledu. Propisi i glasi:

(N) Virtualna valuta Poslovni aktivnost znači vođenje bilo kojeg od sljedećih vrsta aktivnosti koje uključuju New York ili New York Resident:

Čini Većina odvjetnika da se slažu da ako se bave New York stanovnika na bilo koji način oblik ili formu, bez obzira što država su u pravilima jednako se primjenjuju na vaše poslovanje. Ako je nešto obično napisane u zakonu posebno nego što je to uobičajeno točno onako kako se čita.

Uz to, rekao je jednostavna činjenica da je regulacija dolazi. Došli smo do točke gdje će biti nemoguće spriječiti regulaciju.

Koji utjecaj propisa bit će na cryptocurrency tek će se vidjeti, ali to bi trebalo poslužiti kao podsjetnik koliko je važno da sada svoj glas da se čuje kao komentar razdoblje počinje.

Kako BTC Ceh i drugi reagiraju na ovom skupu propisa tek treba biti utvrđena, ali očito je da svatko razmišlja o tome i priprema za šindra niz smišlja.

Povezane vijesti


Post ICO

AdFriendFinder podaci prodani za Bitcoin, Dread Pirate Roberts dobiva život u zatvoru i još mnogo toga

Post ICO

Satoshi Forest pozdravlja svoj prvi bitHouse

Post ICO

Novi simbol za Bitcoin, Bitcoin Facebook Virus i još mnogo toga

Post ICO

BitLicense Peticija iz OSFDA

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

Nova karta regulacije pops up, dok četiri različite zemlje govore o Bitcoin

Post ICO

VeriCoin voli Bitcoin, IBM hvata blockchain i još mnogo toga

Post ICO

Zaradite Bitcoin dijeljenjem svoje širine pojasa

Post ICO

Coinbase pomaže Bitcoiners kupiti usluge na Fiverr s cryptocurrency

Post ICO

Upozorenje iz središnje banke Indije plaši Bitcoin operatore u zemlji

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije