Winklevoss blizanci otvaraju novi Bitcoin app: susreću WinkDex | Croatian.lamareschale.org

Winklevoss blizanci otvaraju novi Bitcoin app: susreću WinkDex

Winklevoss blizanci otvaraju novi Bitcoin app: susreću WinkDex

Poznati Bitcoin-friendly duo, a Winklevoss blizanci, pokrenuli su novi cryptocurrency vezane uz aplikaciju pod nazivom WinkDex. Zahtjev, koji je kompatibilan s operativnim sustavom iOS, prati cijene Bitcoin u realnom vremenu.

WinkDex appprovides korisniku prosječno cijena prikazuju uz različite razmjene Bitcoin. Prema stranici aplikacije na iTunes, to je zapravo „najtočnije cijene Bitcoin u realnom vremenu”.

No, ona također ima druge značajke. Na primjer, njegova funkcija kalkulatora može pretvoriti cijenu BTC američkog dolara i druge opcije omogućuju pristup povijesnim podacima Bitcoin i volumen karata na temelju Bitcoin-a varijacije vrijednosti i veličine kripto-tržištu.

Winkdex je porinuće prvo objavila je putem Twittera u srijedu (15.).

U jednom danu se aplikacija osvojili ocjenu pet zvjezdica

Na temelju povratnih informacija od 12 korisnika), ali sigurno više ocjene i komentari će uslijediti.

Tyler i Cameron Winklevoss su dva od najpoznatijih Bitcoin poduzetnika. Blizanci - uglavnom poznat po svojoj vezi s razvojem Facebook i tužbe protiv Mark Zuckerberg - otkrila je u 2013. Godini koji su u vlasništvu jedan posto svih Bitcoins dostupni u to vrijeme.

Od thenthe Winklevii pokušavaju pokrenuti Bitcoin ETF, ali proces je uzimanje svoje vrijeme. Blizanci podnesena od proposalwith u Komisiji za vrijednosne papire sjevero-američke (SEC) za javni popis za Winklevoss Bitcoin Trust natrag u srpnju i još uvijek čeka odgovor.

Slike iz Winkdex, iTunes i TwitterTwinkovi Winklevossa koji pokreću Exchange GeminiThe Winklevoss blizanci sigurno bio zauzet u posljednjih nekoliko mjeseci, dodajući nove značajke Winkdex, rolling out novi Android i iOS aplikacije, a radi na ETF koji je vjerojatno da će pokrenuti uskoro.

Sada možemo dodati još jednu stavku na dugi popis stvari koje ste naporno radili. Blizanci je novi Bitcoin Razmjena da Cameron izjavio je „nova generacija razmjena Bitcoin”.

U pismu napisanom na novom websiteCameron Winklevoss napisao,

Kada smo počeli ETF putovanje, ubrzo smo zaključili da u SAD-u regulirana ETF nije bilo dovoljno. Sve veći broj američkih investitora, trgovaca, financijskih institucija i tvrtki htjeli da se uključe sa bitcoin izravno, ali nije imala, osim opcije za trgovinu inozemstvo ili sjediti na marginama. Dakle, počeli smo u potrazi točno ono što bi se stvorili Bitcoin razmjene SAD-based.

Neki od fascinantnih dijelova projekta Gemini uključuju bankarski partner SAD-u za razmjenu koja Cameron opisuje,

Također smo oduševljeni objaviti da smo osigurali bankarska odnos s New York State-Chartered Bank. To znači da je vaš novac nikada neće napustiti zemlju. To također znači da američkih dolara na Blizancima će biti podobni za FDIC osiguranje i drži SAD-a regulirani banke. Vaši dolara na Blizancima će biti siguran i miran kao što su oni u svoj bankovni račun danas.

Sada se čini da su blizanci skupio 14 osoba tim da ovaj projekt stvarnost.

Iako je usluga još uvijek nije na vezi one koji su zainteresirani za primanje rani pristup može se prijave na web stranici Gemini ovdje.


S digitalnom valutom, može li Litecoin biti sljedeći Bitcoin?Bitcoin nije jedini veliki virtualni kovanica u gradu, a za sada. Vidjeli smo ostali oblici digitalnih valute pojavljuju se u posljednjih nekoliko godina, valutu kao Litecoin, koja je narasla puno. Dakle, može LiteCoin biti sljedeći Bitcoin?

99Bitcoins govorio o tim drugim „kovanica” hereand Litecoin bio, u to vrijeme, najviše koristi valutu nakon Bitcoin. Zatim, ovo pitanje počeli pop-up svugdje i Litecoin Anton Yemelyanov odlučio razgovarati o tom pitanju. „Razvojni tim ne vidi LTC kao natječu valutu u BTC postoji povezanost između tih cryptocurrencies (osim Litecoin proizlazi iz Bitcoin )”.

Međutim, to nije samo trač. Dakle, ono što čini Litecoin tako zanimljivo u kratkom roku? Možda je Mt. Gox planovi za početak razmjene ovu valutu uz Bitcoin. Velika promjena, budući da je web stranica je odgovorna za 80 posto svjetske razmjene Bitcoin.

Mt. Gox najavljeno, 24. Travnja, da je platforma je „planirao (uvođenje Litecoin razmjeni) prije dva tjedna”. No, „događaji iz tračnica taj plan. Sada smo fokusirani na ukupnu stabilnost tečaja, te će pokrenuti Litecoin kada smo spremni. Inače bi mogli biti dodatno komplicira stvari”, objasnio je na web stranici.

Litecoin već trguje na dvije manje razmjenu platforme: BTC-E i Vircurex. Ali je vrijednost oba novčića stvarno daleko, upravo sada. Još jedna razlika je u tome što Bitcoin rudarenje je postala super tehnički i složen proces, a Litecoin može proizvesti lakše proces. Uskoro, ti „mali” razlike mogu postati glavni poticaji za korisnike digitalne valute.

Preko dailydot.com

Povezane vijesti


Post ICO

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Post ICO

Nova platforma Trsst pretvara Bitcoin adrese u identifikaciju za šifrirane blogove i poruke

Post ICO

Sveučilište u Zürichu ispituje Bitcoinove isplate, Shrem se poziva na krivnju i još mnogo toga

Post ICO

Studija pokazuje da tisućljeće i bogati potrošači najčešće koriste Bitcoin

Post ICO

Unutar Bitcoins konferencije: New York i dalje opravdava titulu kapitala kriptovalute

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Sigurnosno upozorenje: Koristi Cloudminr.io? Promijeni sve zaporke. utjecalo je na više od 79 tisuća korisnika

Post ICO

Dva Bitcoin startups osvojiti mobilni izazov promovira Citibank

Post ICO

Karpeles priznaje promjenu bitcoin balansa jednog Mt. Gox račun

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Hacking Team razvio je Bitcoinov alat za praćenje novčanika kako bi špijunirao korisnike

Post ICO

Snoop Dogg (stvarno) želi prodati svoj sljedeći album za Bitcoin