Winnipeg dobiva svoj prvi Bitcoin bankomat u veljači - London bi mogao biti sljedeći | Croatian.lamareschale.org

Winnipeg dobiva svoj prvi Bitcoin bankomat u veljači - London bi mogao biti sljedeći

Winnipeg dobiva svoj prvi Bitcoin bankomat u veljači - London bi mogao biti sljedeći

Ako Kanada je već zemlja s najvećim brojem Bitcoin bankomata, onda taj broj je o da biste dobili još veći. Winnipeg, glavni i najveći grad u pokrajini Manitoba, dobit će svoj uređaj na 15. Veljače.

Lokalni pokretanje BitTeller planira lansirati uređaj tijekom CoinFest, međunarodnu manifestaciju koja pomaže educirati ljude o Bitcoin i promovirati svoju rastuću ekonomiju. „Ovaj događaj će biti uzbudljivo spuštanje točka za Winnipeg Bitcoin gospodarstva”, navodi se CoinFest web stranicu.

Događaj će se održati u restoranu Santa Lucia pizza dnevni boravak, na St. Mary Road, tijekom poslijepodneva. Ova pizzeria, zajedno s lokalnom sponzora Najbolja Sleep Centre, također će biti prihvaćanje Bitcoin plaćanja počevši veljače 15in kako bi se potaknuo lokalno tržište cryptocurrency.

Poput drugih Bitcoin bankomata u Kanadi, jedan u Winnipegu se zove BTM, a proizvodi se od kanadskog društva BitAccess, omogućujući korisnicima da kupuju Bitcoin sa fiat valute i pretvoriti cryptocurrency u gotovini.

Može veljače također biti londonskog mjesec?

Dok Winnipeg je bankomat je potvrdio dogovor, u Londonu postoji arestill tri startupima natječu za instalaciju grada prvi Bitcoin stroj. Sve tvrtke su na čekanju za isporuke iz Robocoin i Lamassu, dvaju najvećih proizvođača cryptocurrency bankomata.

Tri tvrtke tvrde da su već odabrali mjesto za biljke uređaje, ali imajući to u tajnosti sve dok se službena objava može biti.

Coindesk bodova outthat tvrtke s najambiciozniji plan je Globalni Bitcoin bankomat. Pokretanje, koji ima visoku mjesto ulica na umu za Robocoin jedinice, planira instalirati pet strojeva mjesečno u Velikoj Britaniji, s početkom u Londonu i širenje u cijeloj zemlji. Njihov plan je rast čak predviđa napuštanja Velike Britanije i na kraju instalirati strojeve na globalnoj razini.

Global Bitcoin prvi bankomat postavljen na dolazimo u zemlji u veljači, ali je tvrtka već platio za još dva.

Jedan od svojih konkurenata je Joel Raziel, butik nekretnina developer, koji također čekaju isporuku svog Lamassu bankomata tijekom sljedećeg mjeseca. Raziel je također pronašao mjesto za stroj, u istočnom Londonu.

Međutim, oba operatera nije otkrio koliko su oni planiraju naplaćivati ​​naknade. Jedina govoriti o tome je za pokretanje Satoshipoint, koja će prikupljati vrijednost između tri do pet posto za svaku transakciju. Tvrtka je objavila da ima dva Robocoin strojeva na putu, ali samo treba biti isporučena početkom ožujka.

Satoshipoint će instalirati svoje Robocoin bankomata na Oxford Streetu i na Notting Hill, dvije vrlo popularne turističke destinacije u Londonu.

Povezane vijesti


Post ICO

Dorian Nakamoto tuži se za Newsweek, bitcoin bankomat zaplijenjen u Australiji i još mnogo toga

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Ruski čuvar prati Bitcoinove web stranice kako bi zaustavio rast sive ekonomije

Post ICO

Priča o novinaru kriptosurvanja

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

Bitcoin se odnose na zločin ubrzava, Dell proširuje BTC opciju plaćanja i još mnogo toga

Post ICO

Hustler nudi trajna članstva za Bitcoin

Post ICO

Putin razgovara o Bitcoinu, priznaje da digitalne valute imaju svoje koristi

Post ICO

Centralna banka Cipra kaže: Bitcoin nije nezakonit i jača Neo & Beeov kripto-uslugu

Post ICO

Grupa British Individual Pubs sada prihvaća Bitcoin

Post ICO

Integriranje strojeva za glasovanje temeljeno na Blockchainu za izbornu učinkovitost

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe